top of page
Sofrening & Healing.jpg

Softening and Healing:
Καλλιεργώντας τον αληθινό σας εαυτό. Ανακαλύψτε ξανά την ουσία σας.

 

Είναι ζωτικής σημασίας να θυμόμαστε ότι εμείς κρατάμε το κλειδί για τη δική μας ευτυχία και γαλήνη και με τη σωστή κατανοήση και πρακτική μπορούμε να απελευθερωθούμε από τους αυτοεπιβαλλόμενους περιορισμούς μας και να δημιουργήσουμε τη ζωή που πραγματικά επιθυμούμε. To εμπόδιο όλα αυτά τα χιλιάδες χρόνια ήταν πάντα ένα, ο νους.

Βαθιά μέσα στον καθένα μας βρίσκεται μια έμφυτη σοφία και δύναμη που μπορεί να μας καθοδηγήσει προς μια γεμάτη ζωή. Ωστόσο, το μυαλό μας συχνά γεμίζει με περιοριστικές πεποιθήσεις, φόβους και αμφιβολίες που μας εμποδίζουν να αξιοποιήσουμε αυτή τη φυσική ροή προς την ευτυχία. Μαθαίνοντας να αναγνωρίζουμε και να ξεπερνάμε αυτά τα νοητικά εμπόδια, μπορούμε να ξεκλειδώσουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες και να ζήσουμε μια πιο ικανοποιητική ζωή.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο ο νους που θέλει φροντίδα, αλλά και αυτό που γνωρίζουμε ως πνευματικό - μυστήριο, το σώμα, τα συναισθήματα και η ένεργεια.

Είμαστε τυχεροί που αποκαλούμε το δάσος σπίτι μας, περιτριγυρισμένοι από τα μυστήρια και τα θαύματα της ζωής. Ζώντας μια ζωή πέρα από τα πιο τρελά μας όνειρα, θυμόμαστε τη μαγεία που μας περιβάλλει κάθε μέρα και αυτή τη μαγεία και σοφία θέλουμε να μοιραστούμε με τον κόσμο.

Σε αυτόν τον κόσμο της βιασύνης και της φασαρίας, συχνά χάνουμε την επαφή με την ουσία, αυτού που πραγματικά είμαστε.

 

Η Softening and Healing παρουσιάζει ένα καταφύγιο όπου η αρχαία σοφία, οι σύγχρονες τεχνικές και η αγκαλιά της φύσης συγκλίνουν, οδηγώντας σας προς την εσωτερική ισορροπία και την ανακάλυψη του Είναι σας.

Τα ολοκληρωμένα προγράμματά μας, προσαρμοσμένα για να θρέψουν το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα, χαράζουν μια πορεία προς την ολιστική θεραπεία.

Χρησιμοποιώντας τη σοφία της πνευματικότητας και της αυτογνωσίας, τη θεραπεία του δάσους, το διαλογισμό, τεχνικές αναπνοής,   πανάρχαιες τελετουργίες, τη συμβουλευτική, τις ενεργειακές θεραπείες, την ηχοθεραπεία, θα ξεκινήσετε ένα ταξίδι που θα ανταποκρίνεται στις δικές σας ατομικές ανάγκες.

Μια ξεχωριστή πτυχή της προσέγγισής μας έγκειται στην αρμονική ένωση των δύο θεραπευτών της Softening and Healing.

Οι συνδυασμένες ενέργειές της Ντάνας και του Δημήτρη, καλλιεργούν μια ισχυρή και εξατομικευμένη θεραπευτική εμπειρία, δημιουργώντας προσαρμοσμένα προγράμματα που ανακουφίζουν τις ανησυχίες σας και αποκαθιστούν την εσωτερική ισορροπία σε πολύ πιο σύντομο χρόνο από ότι είθισται.

Οι ενθαρρυντικές ιστορίες μεταμόρφωσης και πρωτόγνωρης γαλήνης στις πολυάριθμες μαρτυρίες μας μαρτυρούν τον βαθύ αντίκτυπο που έχουν οι υπηρεσίες μας στις ζωές. Αυτές οι ισχυρές αφηγήσεις σας που κυριολεκτικά μπορούν να γράψουν ένα βιβλίο 240 σελίδων, προσκαλούν να εξερευνήσετε τα βάθη της θεραπείας και της ανάπτυξης που σας περιμένουν. (Μπορείτε να διαβάστε εδώ)

Ξεκινήστε ένα ταξίδι αυτογνωσίας και αφυπνίστε το πραγματικό σας δυναμικό μέσα από τις μεταμορφωτικές θεραπευτικές μας εμπειρίες. Αναζωπυρώστε τη σύνδεσή σας με τη φύση, αντλήστε από την πηγη της διαχρονικής σοφίας και ανακτήστε την αρμονία στη ζωή σας.

 

Επιτρέψτε μας να σας καθοδηγήσουμε στο μονοπάτι σας προς την ολιστική ευεξία και την εσωτερική γαλήνη.

 

Σεμινάρια και παρουσιάσεις έχουν πραγματοποιηθεί σε επιχειρήσεις και οργανισμούς όπως:

  • Σχολή Μωραΐτη 

  • Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή

  • Nestle 

  • L' OREAL 

  • PRA Health Sciences

  • Deere College, 

  • Σχολείο ΔΕΣΤΕ

  • Οργάνωση Γη- Κέντρο της Γης

  • Θεραπευτικό κέντρο Ιππόλυσις, της  Δρ.Ν. Μαρκογιάννη 

 

Η Ντάνα γεννήθηκε στο ΤΕΛ Αβίβ,  όπου διατηρούσε για 20 χρόνια το ιατρείο της ως Healer. Μεταξύ των ασθενών της  συγκαταλέγονται οι πιο γνωστοί τραγουδιστές και καλλιτέχνες του Ισραήλ.

Είναι κάτοχος B.A του Tel Aviv University for Psychology and Sociology, certified δασκάλα από το Tel Aviv College of Education, κάτοχος Chorology / Palmistry από το  Tel Aviv Open University, σπούδασε Ρεφλεξιολογία και Κινησιολογία  στο College of Human Ecology, αποφοίτησε  ως Dula ( labour coach, σύμβουλος εγκυμοσύνης και γέννας ) από το  Bar Ilan University, και παρακολούθησε το School of Spiritual Healing, με  ειδικότητα Healing, καθοδηγούμενο οραματισμό  και Chakra Reading. Παράλληλα με τις σπουδές της και τη δουλειά της, ειδικεύτηκε σε μια σειρά από εναλλακτικές θεραπείες όπως Θιβετιανά μπωλ, EFT (emotional freedom techniques), integrated massage, Reiki και διαισθητική ζωγραφική

Κατά το παρελθόν είχε δουλέψει στο Elem το κέντρο για νέους σε distress,  και στο Spivak κέντρο  για ανθρώπους με προβλήματα CP και γενικότερες εγκεφαλικές  παθήσεις. 

 

Δημήτρης γεννήθηκε στην Αθήνα, και έρχεται από το κόσμο του επιχειρείν, με τελευταίες θέσεις (πριν τα εγκαταλείψει όλα), του strategic Planner στην TBWA,  του ιδρυτή της πολυβραβευμένης εταιρίας παραγωγής ΚΙΤΑΟ, και του αντιπροέδρου σε όμιλο UMG.

Έχει παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων  σχετικά με το διαλογισμό και την ενσυνειδητότητα (mindfulness) και την αναπνοή, energetical points of relaxation, calmness personal healing,  healing dance, sound and Tibetan bowls treatment, διαλογισμό για παιδιά, βασικές αρχές ρεφεξελογίας. Θεωρεί, ωστόσο, τον εαυτό του, αυτοδίδακτο.

Κατά καιρούς είναι καλεσμένος ή έχει δώσει συνεντεύξεις στο  Easy Radio και στην εκπομπή “Η ζωή για τη Ζωή σας”, στο ένθετο της Καθημερινής Love Your Self, στην εφημερίδα Καθημερινή, στο τηλεοπτικό κανάλι Body in Balance και άλλα.

Είναι παρουσιαστής, ομιλητής, spiritual coach, μουσικός, healer, και συνάμα, επί της ουσίας, τίποτε από όλα αυτά.

received_222496388659000-01.jpeg
bottom of page