top of page

Ποιοί είμαστε ή καλύτερα ποια είναι η ζωή μας

Στην αγκαλιά του δάσους, ανακαλύψαμε τον ρυθμό μιας ζωής, για τον εύρη κόσμο μια άλλης ονειρικής ζωής. Το δικό μας ταξίδι ορίζεται από το ψιθύρισμα των φύλλων, το τρίξιμο της φωτιάς και το πλούσιο χώμα κάτω από τα πόδια μας. Ξυπνάμε με τη χορωδία της αυγής και των πουλιών διπλά στο τρυφερό ρυάκι και εργαζόμαστε συγχρονισμένα με τους κύκλους του ήλιου και των εποχών.

Οι μέρες μας δεν ορίζονται από το χτύπημα ενός ρολογιού, αλλά από την καλλιέργεια του κήπου μας, τη δημιουργία γευμάτων από τη γενναιοδωρία της γης, το κόψιμο των ξύλων, τους περιπάτους στο μυστήριο του δάσους και τη ζεστασιά μιας ενέργειας που μαζεύεται γύρω από μια κοινή φλόγα. Εδώ, κάθε πράξη είναι μια πράξη σύνδεσης - με τη φύση, μεταξύ μας και με τη βαθιά ριζωμένη σοφία που μας συντηρεί.

Αυτή η ζωή που ζούμε είναι μια απόδειξη της βαθιάς απλότητας και του πλούτου που προέρχεται από την απομάκρυνση των περιττών. Για όσους ακούν το κάλεσμα της άγριας φύσης, που λαχταρούν την αυθεντικότητα και την επιστροφή στα βασικά, οι πόρτες μας είναι ανοιχτές. Ελάτε, γίνετε μάρτυρες και μεταμορφωθείτε από έναν τρόπο ζωής που είναι τόσο παλιός όσο και τα αγέρωχα βουνά, αλλά τόσο φρέσκος όσο η δροσερή αυγή.


Ανάμεσα στον καταπράσινο θόλο και τα ανεξερεύνητα μονοπάτια, η ύπαρξή μας εκτυλίσσεται με σεβασμό στο ταξίδι, όχι στον προορισμό. Είναι ένας τρόπος ύπαρξης όπου η πράξη της διάσχισης του δάσους δεν είναι ένας αγώνας δρόμου προς την κορυφή αλλά μια ανοιχτόκαρδη εξερεύνηση, όπου κάθε βήμα είναι μια συνομιλία με τη γη.

Σε αυτό το καταφύγιο, τα επιτεύγματα μετριούνται σε αναπνοές που λαμβάνονται με δέος, όχι σε κατακτημένα ύψη. Οι θριάμβοι μας βρίσκονται στο λεπτό ξεδίπλωμα μιας φτέρης, στη φευγαλέα ματιά ενός ελαφιού μέσα από τη συστάδα και στη σιωπηλή επικοινωνία με τα αρχαία δέντρα.

Η επιτυχία επαναπροσδιορίζεται ως η ικανότητα να κινούμαστε μέσα στη φύση με παρουσία, να ακούμε βαθιά τις λεπτές διδασκαλίες της και να επιτρέπουμε στο δάσος να μας καθοδηγεί και να μας βοηθά, χωρίς να επιβάλλουμε τη θέλησή μας στη σοφία του.

Αυτή η σύνδεση με τη φύση μας διδάσκει ότι οι στόχοι δεν είναι τελικά σημεία, αλλά οδοδείκτες για την ανάπτυξη και την κατανόηση.

Στο δάσος, μαθαίνουμε να εκτιμούμε την ομορφιά της στιγμής, την ανθεκτικότητα της ζωής και τη δύναμη που βρίσκεται στην ακινησία. Για εκείνους που επιδιώκουν όχι μόνο να φτάσουν στην κορυφή, αλλά να κατανοήσουν την ψυχή του βουνού, προσφέρουμε ένα ταξίδι όχι μόνο στην κορυφή, αλλά στον εαυτό τους.


Στην καρδιά της άγριας φύσης, συναντάμε μια αδάμαστη ελευθερία, μια απελευθέρωση από τις κατασκευές και τους περιορισμούς που η κοινωνία συχνά υφαίνει γύρω μας. Εδώ, το μυαλό δεν διαμορφώνεται από τον αδυσώπητο θόρυβο των προσδοκιών και την αδιάκοπη επιδίωξη της συμμόρφωσης. Αντίθετα, το λικνίζει η απεριόριστη συμφωνία της ζωής που χτυπάει μέσα στο δάσος.

Η άγρια φύση είναι η απόλυτη έκφραση της ελευθερίας, μια πρόσκληση να αποτινάξουμε τα στρώματα της προσαρμογής και να αγκαλιάσουμε την ακατέργαστη, την πραγματική, την ανόθευτη ουσία της ύπαρξης. Το δάσος δεν μας δεσμεύει με κανόνες- μας χαρίζει την ελευθερία να βρούμε το δικό μας δρόμο, να φτιάξουμε τα δικά μας μονοπάτια, να ανακαλύψουμε τους ρυθμούς που αντηχούν στον εσώτερο εαυτό μας.

Ανάμεσα στο θρόισμα των φύλλων και το απαλό πάτημα στη βρύα γη, βρίσκουμε το χώρο να αναρωτηθούμε, να ονειρευτούμε και να είμαστε, μακριά από τον προγραμματισμό και την τιθάσευση που συχνά κόβει τα φτερά του πνεύματος. Είναι εδώ, στην άγρια φύση, όπου το μυαλό μπορεί να πετάξει με τους ανέμους της δυνατότητας και η ψυχή μπορεί να χορέψει στον αρχαίο σκοπό της ελευθερίας.

​Κάντε την εγγραφή σας και συνδεθείτε μαζί μας εδώ

Softening and Healing:
Καλλιεργώντας τον αληθινό σας εαυτό. Ανακαλύψτε ξανά την ουσία σας.

Είναι ζωτικής σημασίας να θυμόμαστε ότι εμείς κρατάμε το κλειδί για τη δική μας ευτυχία και γαλήνη και με τη σωστή κατανοήση και πρακτική μπορούμε να απελευθερωθούμε από τους αυτοεπιβαλλόμενους περιορισμούς μας και να δημιουργήσουμε τη ζωή που πραγματικά επιθυμούμε. To εμπόδιο όλα αυτά τα χιλιάδες χρόνια ήταν πάντα ένα, ο νους.

Βαθιά μέσα στον καθένα μας βρίσκεται μια έμφυτη σοφία και δύναμη που μπορεί να μας καθοδηγήσει προς μια γεμάτη ζωή. Ωστόσο, το μυαλό μας συχνά γεμίζει με περιοριστικές πεποιθήσεις, φόβους και αμφιβολίες που μας εμποδίζουν να αξιοποιήσουμε αυτή τη φυσική ροή προς την ευτυχία. Μαθαίνοντας να αναγνωρίζουμε και να ξεπερνάμε αυτά τα νοητικά εμπόδια, μπορούμε να ξεκλειδώσουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες και να ζήσουμε μια πιο ικανοποιητική ζωή.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο ο νους που θέλει φροντίδα, αλλά και αυτό που γνωρίζουμε ως πνευματικό - μυστήριο, το σώμα, τα συναισθήματα και η ένεργεια.

Είμαστε τυχεροί που αποκαλούμε το δάσος σπίτι μας, περιτριγυρισμένοι από τα μυστήρια και τα θαύματα της ζωής. Ζώντας μια ζωή πέρα από τα πιο τρελά μας όνειρα, θυμόμαστε τη μαγεία που μας περιβάλλει κάθε μέρα και αυτή τη μαγεία και σοφία θέλουμε να μοιραστούμε με τον κόσμο.

Σε αυτόν τον κόσμο της βιασύνης και της φασαρίας, συχνά χάνουμε την επαφή με την ουσία, αυτού που πραγματικά είμαστε.

 

Η Softening and Healing παρουσιάζει ένα καταφύγιο όπου η αρχαία σοφία, οι σύγχρονες τεχνικές και η αγκαλιά της φύσης συγκλίνουν, οδηγώντας σας προς την εσωτερική ισορροπία και την ανακάλυψη του Είναι σας.

Τα ολοκληρωμένα προγράμματά μας, προσαρμοσμένα για να θρέψουν το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα, χαράζουν μια πορεία προς την ολιστική θεραπεία.

Χρησιμοποιώντας τη σοφία της πνευματικότητας και της αυτογνωσίας, τη θεραπεία του δάσους, το διαλογισμό, τεχνικές αναπνοής,   πανάρχαιες τελετουργίες, τη συμβουλευτική, τις ενεργειακές θεραπείες, την ηχοθεραπεία, θα ξεκινήσετε ένα ταξίδι που θα ανταποκρίνεται στις δικές σας ατομικές ανάγκες.

Μια ξεχωριστή πτυχή της προσέγγισής μας έγκειται στην αρμονική ένωση των δύο θεραπευτών της Softening and Healing.

Οι συνδυασμένες ενέργειές της Ντάνας και του Δημήτρη, καλλιεργούν μια ισχυρή και εξατομικευμένη θεραπευτική εμπειρία, δημιουργώντας προσαρμοσμένα προγράμματα που ανακουφίζουν τις ανησυχίες σας και αποκαθιστούν την εσωτερική ισορροπία σε πολύ πιο σύντομο χρόνο από ότι είθισται.

Οι ενθαρρυντικές ιστορίες μεταμόρφωσης και πρωτόγνωρης γαλήνης στις πολυάριθμες μαρτυρίες μας μαρτυρούν τον βαθύ αντίκτυπο που έχουν οι υπηρεσίες μας στις ζωές. Αυτές οι ισχυρές αφηγήσεις σας που κυριολεκτικά μπορούν να γράψουν ένα βιβλίο 240 σελίδων, προσκαλούν να εξερευνήσετε τα βάθη της θεραπείας και της ανάπτυξης που σας περιμένουν. (Μπορείτε να διαβάστε εδώ)

Ξεκινήστε ένα ταξίδι αυτογνωσίας και αφυπνίστε το πραγματικό σας δυναμικό μέσα από τις μεταμορφωτικές θεραπευτικές μας εμπειρίες. Αναζωπυρώστε τη σύνδεσή σας με τη φύση, αντλήστε από την πηγη της διαχρονικής σοφίας και ανακτήστε την αρμονία στη ζωή σας.

 

Επιτρέψτε μας να σας καθοδηγήσουμε στο μονοπάτι σας προς την ολιστική ευεξία και την εσωτερική γαλήνη.

 

Σεμινάρια και παρουσιάσεις έχουν πραγματοποιηθεί σε επιχειρήσεις και οργανισμούς όπως:

  • Σχολή Μωραΐτη 

  • Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή

  • Nestle 

  • L' OREAL 

  • PRA Health Sciences

  • Deere College, 

  • Σχολείο ΔΕΣΤΕ

  • Οργάνωση Γη- Κέντρο της Γης

  • Θεραπευτικό κέντρο Ιππόλυσις, της  Δρ.Ν. Μαρκογιάννη 

 

Η Ντάνα γεννήθηκε στο ΤΕΛ Αβίβ,  όπου διατηρούσε για 20 χρόνια το ιατρείο της ως Healer. Μεταξύ των ασθενών της  συγκαταλέγονται οι πιο γνωστοί τραγουδιστές και καλλιτέχνες του Ισραήλ.

Είναι κάτοχος B.A του Tel Aviv University for Psychology and Sociology, certified δασκάλα από το Tel Aviv College of Education, κάτοχος Chorology / Palmistry από το  Tel Aviv Open University, σπούδασε Ρεφλεξιολογία και Κινησιολογία  στο College of Human Ecology, αποφοίτησε  ως Dula ( labour coach, σύμβουλος εγκυμοσύνης και γέννας ) από το  Bar Ilan University, και παρακολούθησε το School of Spiritual Healing, με  ειδικότητα Healing, καθοδηγούμενο οραματισμό  και Chakra Reading. Παράλληλα με τις σπουδές της και τη δουλειά της, ειδικεύτηκε σε μια σειρά από εναλλακτικές θεραπείες όπως Θιβετιανά μπωλ, EFT (emotional freedom techniques), integrated massage, Reiki και διαισθητική ζωγραφική

Κατά το παρελθόν είχε δουλέψει στο Elem το κέντρο για νέους σε distress,  και στο Spivak κέντρο  για ανθρώπους με προβλήματα CP και γενικότερες εγκεφαλικές  παθήσεις. 

 

Δημήτρης γεννήθηκε στην Αθήνα, και έρχεται από το κόσμο του επιχειρείν, με τελευταίες θέσεις (πριν τα εγκαταλείψει όλα), του strategic Planner στην TBWA,  του ιδρυτή της πολυβραβευμένης εταιρίας παραγωγής ΚΙΤΑΟ, και του αντιπροέδρου στον όμιλο της UMG.

Έχει παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων  σχετικά με το διαλογισμό και την ενσυνειδητότητα (mindfulness) και την αναπνοή, energetical points of relaxation, calmness personal healing,  healing dance, sound and Tibetan bowls treatment, διαλογισμό για παιδιά, βασικές αρχές ρεφεξελογίας. Θεωρεί, ωστόσο, τον εαυτό του, αυτοδίδακτο.

Κατά καιρούς είναι καλεσμένος ή έχει δώσει συνεντεύξεις στο  Easy Radio και στην εκπομπή “Η ζωή για τη Ζωή σας”, στο ένθετο της Καθημερινής Love Your Self, στην εφημερίδα Καθημερινή, στο τηλεοπτικό κανάλι Body in Balance και άλλα.

Είναι παρουσιαστής, ομιλητής, spiritual coach, μουσικός, healer, και συνάμα, επί της ουσίας, τίποτε από όλα αυτά.

​Κάντε την εγγραφή σας και συνδεθείτε μαζί μας εδώ

bottom of page