top of page

Ατομικές συναντήσεις Αυτογνωσίας

Από το διαδίκτυο 

Οι προσωπικές συναντήσεις είναι ένας μοναδικός συνδυασμός, διεισδυτικότητας, γλυκύτητας και ακρίβειας. Η προσέγγισή είναι ολιστική ,δηλαδή, "δουλεύει" στο νου, στο συναίσθημα, στο σώμα άλλα και στην 

πνευματικότητα και την ενέργεια σας, και άρα μπορεί να σας οδηγήσει στην κατανόηση και στην αντιμετώπιση της όποιας κατάσταση βρίσκετε τώρα.

Δεν είναι άλλη μια συνηθισμένη "συνεδρία" αλλά μια μοναδική, πρωτόγνωρη ,ωστόσο, τρυφερή συνάντηση.

Δεν υπάρχει τίποτε που να μην μπορεί να αντιμετωπιστεί σε αυτές τις συναντήσεις

"Γνώρισα τον Δημήτρη και την Dana μέσα απο τα βίντεο τους πρίν ένα χρόνο περίπου πρίν....ένιωσα σαν μια καινούργια ενέργεια εμφανίστηκε στο χώρο....Η ποιότητα της ενέργειας τους και η ησυχία τους είναι που σε εμένα έκανε την διαφορά και τράβηξε το ενδιαφέρον ώστε να παρακολουθώ και να ψάχνω τα βίντεο τους....Μέχρι που όταν ήρθε η σωστή στιγμή (οι πιέσεις στην ζωή μου έγιναν ασφυκτικές) επικοινώνησα μαζί τους.....Ο καθένας ξεχωριστός για διαφορετικούς λόγους....και ο συνδυασμός τους εξαιρετικά βοηθητικος...Ανακάλυψα οτι εχουν βαθιά γνώση του ψυχισμού του ανθρώπου...και αυτό με χαλάρωσε ακόμη περισσότερο. Ξεκίνησε λοιπόν για εμενα μια καθημερινή με σύστημα άσκηση....Όλα τα εργαλεία που μου πρόσφεραν απλόχερα ειναι εξαιρετικά βοηθητικά...οι ασκήσεις διαλογισμού που εχουν ετοιμάσει με διευκολύνουν καθημερινά να συνδέομαι με τον εαυτό μου,και να είμαι εύκολα συνεπής.....Ποτέ δεν σταματάει να με εκπλήσσει η απλότητα των τρόπων που χρησιμοποιούν...γεμάτοι σοφία....(και το πόσο αυτοί λειτουργούν)
Η Σοφία κρύβεται στην απλότητα....                                         

Σας στέλνω την Αγάπη μου και στους δύο σας...ευγνώμων για την συνάντηση μας!!!! 

Περισσότερα εδώ

 

Διήμερο ατομικό Retreat στη φύση

Ο συνδυασμός της ενέργειας, των αισθήσεων του σώματος, της πνευματικότητας και του νου δεν είναι κάτι το εναλλακτικό, ούτε κάτι το περίεργο. Για την ακρίβεια είναι η μόνη ολιστική προσέγγιση που βοηθά όσο τίποτε άλλο, να βρείτε και να αποδομήσετε όλα αυτά τα εμπόδια που υπάρχουν μέσα σας και που μέχρι σήμερα κλέβουν την ευτυχία, την ισορροπία και τη γαλήνη σας.

 

Περισσότερα εδώ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ

Η Δύναμη στο Άγχος, στο Φόβο και στις Κρίσεις

Ένα μοναδικό πρόγραμμα 8 εβδομάδων με 36 μαθήματα από ασκήσεις αναπνοής, διαλογισμού, ενδυνάμωσης, κινησιολογίας και κατανοήσης του νευρικού συστήματος, του νου, και των συναισθημάτων.

Διαβάστε απλά, τα σχόλια και πιο αναλυτικά εδώ

"Παθαινα συχνα κρισης πανικου...αφηνα ανεξελεγκτο τον νου να σκέφτεται διαφορα κ ασχημα δυστυχως..Σας ευχαριστω πολύ γιατι τωρα ξερω να το ελεγχω."

H  Αναπνοή από την Αρχή

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΑΠΛΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΕΔΩ

Τώρα μπορείτε να βελτιώσετε το άγχος, τις κρίσεις πανικού, την παχυσαρκία, την κόπωση, το φόβο, και πάσης φύσεως ασθένεια, από όπου κι αν βρίσκεστε μέσα από το πρόγραμμα που έχουμε ετοιμάσει με 13 βίντεο και 7 ηχογραφημένες, και ασκήσεις (που συνεχώς προσθέτουμε) που σκοπό έχουν να βελτιώσουν τα επίπεδα οξυγόνου στους ιστούς, τα όργανα, τα κύτταρα, και τον εγκέφαλο.

Διαβάστε απλά, τα σχόλια από τους συμμετέχοντες εδώ

"Είχα φτάσει σε πολύ άσχημη κατάσταση πριν γυρίσω την αναπνοή ήμουν κατά κίτρινος και έχω συνέλθει"

Διαλογισμός και την ενσυνειδητότητα

Γνωρίστε τις βασικές αρχές και ξεκινήστε την πρακτική σας με βίντεο αλλά και ηχογραφημένους κατευθυνόμενους διαλογισμούς με μουσική για 6 εβδομάδες.

Η προσπάθεια μας είναι να μοιραστούμε μαζί σας τις πρακτικές της ενσυνειδητότητα (mindfulness ) και του διαλογισμού (meditation) γιατί απλά θα σας βοηθησούνε να βρείτε ηρεμία, δύναμη, συγκέντρωση, αγάπη και γαληνή.

Διαβάστε απλά, τα σχόλια και πιο αναλυτικά, και ακούστε εδώ

"Σας ευχαριστώ για τους διαλογισμούς! Μου ήρθαν την κατάλληλη στιγμή που ήθελα να στρεψω την προσοχή μου προς τα μέσα"

Ενέργεια και Σώμα 

Η κατανόηση της “ενέργειας” , είναι ίσως η πιο απλή και επιστημονική εξήγηση για την δημιουργία του σύμπαντος και άρα και για εμάς τους ίδιους. Τα πάντα, τα πάντα είναι ενέργεια, συχνότητα και δόνηση όπως είπε ο Ν. Τέλσα.

Σε κάθε σώμα υπάρχει ένα σύστημα που "τρέχει" ενέργεια γνωστή ως Ζωτική ενέργεια ή Πράνα ή Κι ή Τσι . Όταν η ροή μπλοκαριστεί από δυσάρεστα συναισθήματα και γεγονότα χρειάζεται να βρεθεί άμεσα κάποια μέθοδος καθαρισμού και απελευθέρωσης διαφορετικά η μπλοκαρισμένη ενέργεια  θα εκφραστεί ως "ύλη", δηλαδή σε ανισοροπία.

Το μυστικό της ζωής είναι η ικανότητα δημιουργίας και η σωστή διαχείριση της ενέργειας

Διαβάστε απλά, τα σχόλια και πιο αναλυτικά και ακούστε εδώ

"Δεν βρίσκω ακόμα λόγια να το περιγράψω αυτό που συνέβει απόψε στο σεμινάριο

Ενέργεια και Σωμα...στη Σχολή Μωραϊτη

Υγιή  Όρια, Υγιής Σχέσεις
Ισως θα μπορούσε κανείς να κατανοήσει τη σημαίνει η φράση "βάζω όρια", ξεκινώντας από το τι δεν είναι όριο: Όριο δεν σημαίνει σύνορο, δεν σημαίνει κόκκινη γραμμή, δεν σημαίνει παγιωμένη θέση, γιατί απλά όλα αυτά οδηγούν σε πόλεμο.
Τα όρια είναι μια φυσική και συνεχώς μεταβαλλόμενη κατάσταση συνύπαρξης παντού στη φύση και έχει να κάνει με ένα πολύ βασικό στοιχείο: Την ενέργεια και τη διαχείριση της.

Περισσότερα / More

O Ήρεμος Νους  

Η ειρήνη και η ηρεμία δεν είναι απλά έννοιες ή ευσεβείς πόθοι αλλά μια κατάσταση ύπαρξης ένα ενεργειακό πεδίο που μπορεί ο καθένας να βιώσει με πρακτική εξάσκηση.

Σ’ αυτό το εισαγωγικό εργαστήρι θα βιώσετε βασικές αρχές της αναπνοής και του διαλογισμού με σκοπό να ησυχάσετε τις εντάσεις. Χρησιμοποιώντας θεραπευτικούς ήχους και συχνότητες θα βοηθήσετε περαιτέρω στην διάχυση αυτής της ηρεμίας μέσα στο σώμα σας και κατά προέκταση στα συναισθήματα σας, στο νου  και στις σκέψεις σας.

περισσότερα εδώ

Διαλογιστικές Ιστορίες για μικρά (και μεγάλα παιδιά)

Οι ιστορίες φαντασίας με τα μάτια κλειστά, έχουν σκοπό να μάθουν, και για την ακρίβεια να θυμήσουν, στα παιδιά αυτή την υπέροχη ενέργεια να ονειρεύονται και άρα να μπορούν με τα μάτια κλειστά να δουν, να ακούσουν, να γευθούν, να αισθανθούν τον κόσμο μέσα τους αλλά και γύρω τους. Zητήσαμε από τα παιδιά με τα μάτια κλειστά να γίνουν ένα υπέροχο δέντρο και τους προτείνουμε να νιώσουν πως είναι να επιστρέφουν μέσα από τις ρίζες τους στο κέντρο της γης, ότι δεν χρειάζονται, εξηγώντας τους, ότι αυτό που δεν χρειάζονται τη δεδομένη στιγμή μέσα τους δεν είναι κακό, απλά δεν υπάρχει λόγος να το κρατάνε. 

Διαβάστε απλά, τα σχόλια και πιο αναλυτικά και ακούστε εδώ

"σαν χάδι στη ψυχή και κουβερτούλα ασφάλειας!! ένα μεγάλο μπράβο! εγκάρδιο!"

ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΑΥΤΟ

#1. H Εκγύμναση της Ευτυχίας

Παρ' όλο που είναι κλισέ πως τα χρήματα δεν φέρνουν  ευτυχία, θέλουμε πεισματικά να κυνηγάμε την ευτυχία πίσω από ένα λογαριασμό τραπέζης και μια καριέρα.

Δεν θα αντιταχθούμε στο γεγονός πως για όσο έχουμε ταυτότητα και ΑΦΜ θα χρειάζονται λεφτά, όμως, θα πρέπει να αναρωτηθείτε και να αναζητήσετε όλα τα μέρη που απαρτίζουν τη ευτυχίας σας και όχι "αυτό το ένα" που φαντάζεστε ότι είναι η λύση (που δεν είναι).

Στατιστικά στην Αμερική τα νούμερα έχουν ως εξής:

Σύμφωνα με το Center for Disease Control 30% των Αμερικανών έχουν παχυσαρκία

Βάσει το Gallup, 54% δεν τους αρέσει η δουλειά που κάνουν

Η πλειοψηφία των γάμων καταλήγει σε διαζύγιο (στην Ελλάδα το 50%)

Το στρες είναι το 90% αιτία για όλες τις παθήσεις

Όλα τα παραπάνω δεν τα γράφουμε για να σας αγχώσουμε, ούτε φυσικά να σας πείσουμε να έρθετε σε αυτό το σεμινάριο γιατί θα βρείτε την ευτυχία.

Περισσότερα / Μore

#2. H Aσκητική του Νου | Η Υπερβατική μέθοδος Awareness watching Awareness

Όταν φτάσει κάνεις στην πηγή του ποταμού, ο ποταμός πλέον παύει να υπάρχει.

Το ίδιο ισχύει με την αλήθεια σας, την πηγή του "είναι" σας : μόλις αντιστρέψετε την προσοχή/ επίγνωση από εξώ πρός τα μέσα, και δείτε την πηγή, δηλαδή την ίδια την προσοχή / επίγνωση, τότε, θα εξαφανιστεί μονομιάς αυτό που λέτε προσωπικότητα, κόσμος, σώμα, ιδέες, μνήμες και συνήθειες και θα βιώσετε απευθείας την ατόφια καθαρή προσοχή/επίγνωση. Τότε για πρώτη φορά θα βιώσετε εσείς οι ίδιοι την Αλήθεια σας και όχι ότι μπορεί να έχετε διαβάσει ή ακούσει για αυτήν.

Δεν είναι θεωρεία μήτε ευχολόγια, την ζήτε αυτήν την Πηγή/ Αλήθεια χωρίς όμως επίγνωση:

στον βαθύ ύπνο, δεν έχετε προβλήματα, περιγραφές, πόνο και αγωνία δεν υπάρχει ο που λέτε ο "εαυτός μου" με όνομα και επώνυμο μήτε υπάρχει αυτό που λέτε "ο κόσμος".

Περισσότερα / Μore

#3. Βάζοντας τέλος στις Αγωνίες του Νου. Η Κβαντική Γαλήνη

Κβαντική Ψυχολογία | Διαλογισμοί | Νοητικές ασκήσεις 

...δείχνοντας τη θεμελιώδη διαφορά μεταξύ του αληθινού και το ψεύτικου. Μεταξύ της γνώσης και της αντίληψης. Η γνώση είναι η αλήθεια, είναι μια, αδιαίρετη, κάτω από ένα νόμο, το νόμο της αγάπης ή της Πηγής δημιουργίας του σύμπαντος. Η αλήθεια είναι αναλλοίωτη, αιώνια, ξεκάθαρη. 

Ο κόσμος της αντίληψης από την άλλη, είναι ο κόσμος του χρόνου, της αλλαγής, με ξεκινήματα και τέλη. Βασίζεται στην ερμηνεία, όχι στα γεγονότα. Είναι ο κόσμος της γέννησης και του θανάτου, βασισμένος στην έλλειψη, στην απώλεια, στο θάνατο. 

Περισσότερα / More

 

#4. Τα τέσσερα ιερά μέρη του Εαυτού. Η αρχαία γνώση των Ινδιάνων 

Τι ακριβώς κάνετε στην καθημερινότητα σας για την πολύ γνωστή φράση "Άκου την καρδιά σου"? Η ελευθερία να εκφράζετε τα συναισθήματά σας, να τηρείτε τις υποχρεώσεις σας, να αναλαμβάνετε ευθύνη και να έχετε επαφή με την πνευματικότητα σας, είναι μερικά από τα στοιχεία που χρειάζεστε για μια υγιή και ισορροπημένη ζωή.

Είμαστε πολυδιάστατα όντα και για να φτάσει κανείς στην ενότητα, είναι αναγκαίο πρώτα να γνωρίζει όλα τα επί μέρους κομμάτια που την απαρτίζουν. Η σοφία των Ινδιάνων πριν 25.000 χρόνια.

Περισσότερα / More

 

 

H ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ 

 

Στο workshop θα βιώσετε μια ήρεμη, γλυκιά και ήπια καθοδηγούμενη κίνηση του σώματος στο πάτωμα. Παράλληλα θα νιώσετε τις δονήσεις και τη φροντίδα από τις συχνότητες των θεραπευτικών ήχων των Θιβετιανών κύμβαλων, των energetic chimes, των tuning forks για την ηρεμία και γαλήνη του σώματος και του νου.

Οι κινήσεις των δελφινιών προορίζονται να διδάξουν το σώμα σας πώς να απομάθει παλιά περιοριστικά μοτίβα, με τη βοήθεια της κίνησης με συγκεκριμένους τρόπους, παρακολουθώντας παράλληλα προσεκτικά τον εαυτό σας, ώστε να γνωρίσετε τις λεπτές αποχρώσεις των κινήσεων σας.

Περισσότερα / More

 

ΕΝΕΡΓΙΑΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ 

 

Αγκαλιάζοντας τα συναισθήματαDealing with Emotions 

"Τα συναισθήματα δεν πρέπει να κρίνονται ούτε να καταστέλλονται. Τα συναισθήματα είναι ζωτικό μέρος μας ως ανθρώπινα όντα και ως τέτοια πρέπει να είναι σεβαστά και αποδεκτά. Μπορείτε να δείτε τα συναισθήματά σας ως τα παιδιά σας που χρειάζονται την προσοχή ,τον σεβασμό και την καθοδήγησή σας."

In this workshop you will learn a 5 step methodology alond with meditations, in order for you to experience and to learn how to deal with your emotions. 

Περισσότερα / More

 

 

 

Testimonials, what people wrote | Tι έγραψε ο κόσμος :

 

Tibetan bowls Treatments

"A private session with the Tibetan Bowls.

Any words that I would write do not come near the incredible experience I felt. Floating in space and yet being at the same time in the most beautiful of places. I felt so at peace. My back pain, which was the initial for the session, disappeared. But.... when I went to bed, I had an overwhelming sensation. My back was still glowing with an inner warmth and then my legs started to feel so good. Warm, but from within. For years I have had cold feet and now the blood was streaming freely. I fell into a very peaceful sleep and started dancing in beautiful gardens. Thank you, thank you, thank you Dimitri."

 

"Μόλις πέρασα το πιο καταπληκτικό απόγευμα Μαγεία είναι η λέξη που μου έρχεται στο μυαλό. Ο ήχος  της φλογέρας  από τον Γιάννη, η φωνή του Δημήτρη, τα Θιβετιανά κύμβαλα, η επαφή του Δημήτρη και της Ντάνα, όλα συνδυασμένα σε ένα καταπραϋντικό περιτύλιγμα της πιο γλυκιάς φροντίδας ποτέ. "

 

"I will never forget the sensation when I was touched by the Tibetan bowls. The vibrations were a balm for the body and soul. Thank you!"

 

“H εμπειρια των Θιβετιανων δονησεων στα Τζουμερκα,ηταν μοναδικη! Ευχαριστουμε τον Δημητρη και την Ντανα γι`αυτο!”

“The experience of the Tibetan vibrations in Tzoumerka was unique! We thank Dimitris and Dana for this"

 

"I've never expierenced a more soothing and enjoyable healing. I had unbelievable results with a broken rib."

 

"Best treatment ever!!!!!"

 

"Μαγικη εμπειρια.... Ακομα ακουω αυτους τους ηχους στα τρισβαθα της καρδιας μου....”

“An experience full with magic... I am still hearing the sounds from the very bottom of my hart..."

 

"I've never expierenced a more soothing and enjoyable healing. I had unbelievable results with a broken rib."

Πότε μου δεν βιώσα τόσο καταπραυντική και ευχάριστη θεραπεία. Είναι απίστευτά τα αποτελέσματα στο σπασμένο μου πλευρό"

 

"Best treatment ever!!!!!"

"Η καλύτερη θεραπεία ποτέ!!!!"

 

Sounds, Voice and Touching Treatment Νights

Just spent the most amazing evening. MAGICAL is the word that comes to mind. The sound of the flout played by Jani, the voice of Dimitri, the Tibetan bowls, the touch of Dana and Dimitri, all combined in a soothing package of the kindest healing ever. The energy felt so positive and we all lingered on to enjoy the sounds some longer and Dana started us off by moving on the music. Yet another amazing experience where I started to feel completely free. Thank you, thank you , thank you dear Dana, Dimitri and Jani. This evening was a gift. Looking forward to a next time. Till then I will hold on to the lovely feeling. I feel blessed I know you and for everyting you give in the softening and healing hours I spend with you. They really keep me going."

 

"....οπως πεφτει ενα πουπουλο πανω στη ''ραχη'' μιας ηρεμης λιμνης....οπως νοιωθεις μια απεραντη τρυφεροτητα αγκαλιαζοντας ενα παιδι.....οπως σαν να πεφτεις με την πλατη πανω σε τονους απο βαμβακι...και να να νοιωθεις αυτη την απαλοτητα...που να σε κανεις να νοιωθεις παναλαφρη...

..ετσι ενοιωσα τις δονησεις πανω στο σωμα μου απο τα Θιβετιανα μπολς..που εκανε θεραπεια πανω μου η Dana..που οταν πηγα στη συναντηση αποψε πονουσε το κορμι μου και εφυγα νοιωθωντας αρκετα κιλα ελαφρυτερη...

...ετσι ενοιωσα τα χερια του Δημητρη πανω μου που εξεμπεμπαν πολυ ενεργεια και με το που ηρuαν σε επαφη με τα κεντρα μου ..ηρεμησα και χαλαρωσα...ακουγοντας ταυτοχρονα τους ηχους-δονησεις που βγαζει απο την καρδια του...

...ετσι ενοιωσα ολα αυτα μαζι συνδιαστηκα με τους μαγικους ηχους απο το ινδικο φλαουτο που επαιζε ο Γιαννης....”

 

Meditation

"No words to describe the divinity of being.Thank you Dana Meidan and Dimitris Kokkinias for your guidance in this amazing journey to inner self...." Your contribution and selfless love in the current turmoil that we all go through is just priceless "

 

"ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ"

 

"Thankful"

"Soul healing peace of mind bliss"

 

"Our last session was such a comfort and relief for me... Thank you so much Dana Meidan and Dimitris Kokkinias!"

 

"Miracle makers with tender hands and loving hearts."

 

"YΠΕΡΟΧΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ!!ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!"

 

"Ηταν μια ακομα υπέροχη εμπειρια..."

 

"Let Dana know that I promise to start letting go...she is an Angel you both are and I mean that!!! Thank you both you cannot even imagine

what you offer to people's souls"

 

"What I felt today with your guidance to my Inner Self is simply beyond any words. (Plus on my way home , so many people were smiling back at me and sharing thoughts with me and two men proposed -that was simply hilarious !!! I guess my balance and light spread to others around me ,too...?) THANK YOU IS NOT EVEN CLOSE ENOUGH TO DESCRIBE MY GRATITUDE FOR YOUR HELP. I love you ,both Dana Meidan + Dimitris Kokkinias :D"Thanks danna and dimitri for yesterday! It's a gift to share love with you! Big hug!"

"Dana & Dimitri, THANK YOU, THANK YOU, THANK a million times!!!!! I feel ever sooooo lucky I have met you! XXXXXXXXXXXX"

"thank you Softening and Healing for the relaxing Saturday afternoon! Very nice feeling and calmness was the gift out of it! Nice meeting both of you D&D and looking forward to our next meeting."bottom of page