top of page

Εξαιρετική δομή λόγου και θλίβομαι μόνο που όσο και να κατανοώ τα λεγόμενα σας, δυστυχώς ξεχνάω να τα εφαρμόζω συχνά! Είναι δύσκολο να μην θες να δυσκολεύεις τη ζωή σου με προβλήματα..!

Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία αν και με τα βίντεο σού έχω πάει πολύ καλά.... δεν αγχώνομαι και κοιμάμαι

Όσον αφορά το πρόγραμμα, μπαίνω αύριο στην τέταρτη εβδομάδα και είμαι ενθουσιασμένη με τις αλλαγές που βιώνω!
Το 2004 εκδήλωσα δύσπνοια που εξελίχθηκε σε χρόνιο άσθμα-ΧΑΠ, μετά από μία περίοδο πολύ έντονου στρες, διαβάζοντας το γιο μου, οπότε όλα αυτά τα χρόνια έψαχνα τον τρόπο για να ξαναγίνω όπως ήμουν, να βρω την αιτία, το μηχανισμό που με αρρώστησε και να τον αντιστρέψω.
Κανείς γιατρός δε με βοήθησε, αντιθέτως μου έδιναν εισπνεόμενα και πολλές φορές οδηγήθηκα σε χειρουργεία, που ήταν αποτελέσματα του χρόνιου υπεραερισμού, καρκίνος, πολύποδες κλπ κλπ
Τα τελευταία δυόμιση χρόνια ασχολήθηκα σοβαρά με την εκπαίδευση στην αναπνοή της μεθόδου Buteyko, αλλά χωρίς αποτέλεσμα, μάλλον με αποτέλεσμα αυτή η μέθοδος να μου δημιουργεί περισσότερο στρες! Έμαθα όμως μέσα από αυτήν τον τρόπο που ανταποκρίνεται το σώμα στα στρεσογόνα ερεθίσματα, το μηχανισμό της μάχης ή φυγής, τη σημαντικότητα του διοξειδίου του άνθρακα, το φαινόμενο Bohr, το ότι το άσθμα το δημιουργούμε εμείς κλείνοντας τους βρόγχους, ότι δεν είναι ασθένεια αλλά άμυνα του οργανισμού κλπ κλπ
Κάθε τι που ερχόταν στην επίγνωση μου για να μάθω, με οδηγούσε πιο κοντά στη θεραπεία μου, αλλά παράλληλα ανέπτυσσε την πνευματικότητά μου και νιώθω ευγνώμων!
Δώρα

Καλησπέρα, σας παρακολουθω ενα χρόνο και είστε πολύ εμψυχωτικοι και διαφωτιστικοι.

Nikoleta
Πριν μέρες με πονούσε πολύ το στομάχι μου ... Αφού λοιπόν δεν κοιμήθηκα όλη τη νύχτα , έβαλα τα βίντεο σας . Έκανα το διαλογισμό της καλημέρας... Μα τι λύτρωση ήταν αυτή ! Τι ζεστασιά !!! Τι χαρά πήρα !! Μόλις αγκάλιασα και καλημέρα τα εσωτερικά μου όργανα έπαψε το στομάχι μου να πονάει ... Ευγνωμων 🙏

Λατρεμένα μου πλάσματα καλημέρα.
Σήμερα το πρωί είχαμε την κουβέντα σας με τον άντρα μου. Του έλεγα για άλλη μια φορά πως δεν ξέρω πώς να σας ξεπληρώσω όσα μας προσφέρετε συνεχώς.
Την Τετάρτη πήγα για το ετήσιο check up μου και στον γυναικολογικό έλεγχο βρήκαμε μια κύστη. Ο γυναικολόγος μου , πρότεινε μαγνητική που θα την κάνω σήμερα το μεσημέρι. Ντάνα μου, Δημήτρη μου για να μην σας τα πολυλογώ γιατί μιλάω και εγώ λίγο σαν και εσένα Δημήτρη χα. Εγώ πριν Δημήτρη , Ντάνα εποχή δεν θα είχα κοιμηθεί για τρεις μέρες από φόβο και άγχος. Μετά Ντάνα -Δημήτρη εποχή, έκανα ότι έχουμε διδαχθεί από εσάς, (ανάσες, διαλογισμό κτλ)και κατέβαζα διακόπτη . Σκεφτόμουν πως ότι είναι να γίνει θα γίνει και όσα μας λες Δημήτρη μου συνέχεια. Είσαστε απίστευτοι άνθρωποι και μας δίνετε δύναμη όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε.
Δεν έχω λόγια . Πρώτη φορά μου συμβαίνει να αγαπώ τόσο πολύ ανθρώπους που δεν γνωρίζω από κοντά.!
Να είσαστε πάντα αυτοί που είσαστε. Μας είσαστε πολύτιμοι


pardalo katsiko • 3 days ago
Αρχικα δεν μπορώ να περιγράψω το ποσό τα λόγια που λέτε με έχουν βοηθήσει την συγκεκριμένη περίοδο και σας ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό! Περιμπλεκομαστε σε θέματα θρησκείας για την σωτηρία μας και όταν μπαίνουμε σε αυτές υπάρχει ο φόβος για το τι θα πει ο Θεός για μας και όχι για το τι νοιώθουμε όταν το σκεφτόμαστε. Νοιώθω εγκλωβισμένη στο θέμα θρησκείας. Το μυαλό μου καταπιέζει να πιστέψω με καταπιέζει να θέλω να έχω το ανώτερο ον ως κάτι που μου επιβάλει το πως θα ζήσω για να είμαι ευτυχισμένη. Αλλά η ευτυχία δεν μου ανταμείβεται γιατί υπάρχει αυτός ο φόβος του αγνώστου, του ότι αν δεν έχω κάτι ανώτερο να μου προστάυει θα είμαι κάτι διαφορετικό κάτι αβοήθητο. Κολλάω μαθαίνοντας θρησκείες για να βρω τον εαυτό μου και δεν ψάχνω πρωτύτερα το τι πραγματικά είμαι. Όλες αυτές οι σκέψεις δημιουργήθηκαν από την στιγμή που σας ανακάλυψα και πραγματικά είμαι ευγνώμον που σας ανακάλυψα ! Είστε υπέροχος!

Efi Zacharatou • 19 hours ago
Ενας λόγος που σας ακούω ειναι ο αυθορμητισμός σας , θέλετε να πείτε κάτι, ανοίγεται την κάμερα και γράφετε, είστε αυθεντικός και μου αρέσει πολύ αυτή σας ή αμεσότητα. Σήμερα παρατήρησα κι έναν άλλο λόγο που με κάνει και σας ακούω κι αυτός είναι η εκφραστικοτητα σας . Ευχαριστώ για όλα τα μοιρασματα σας μαζί μου .

Συγχαρητήρια
Τα βίντεο σας με ηρεμούν....
Μπορώ να σκέφτομαι πιο λογικά...
Πέθανε ένα άνθρωπος ,άντρας,πατέρας,,,
Πολύ δύσκολα....
Φίλος μου...
Μου θυμίζει όταν ήμουν εγώ παιδί, που πέθανε ο πατέρας μου

Efi 1 day ago
Δημήτρη μου τι γλυκά πλάσματα είστε!!! Κάθε φορά που βλέπω καινούργιο σου βίντεο νιώθω απέραντη χαρά!!!

Όταν άρχισα να σας παρακολουθώ μου αφήσατε το συναίσθημα ότι δεν ήμουν μόνη, βλέποντας τα βίντεο σας και τα σχόλια των ανθρώπων συνειδητοποίησα ότι όπως τα διάφορα φυτά χρειάζονται συγκεκριμένες συνθήκες για να αναπτυχθούν, έτσι και οι άνθρωποι αν έχουν γύρω τους κατάλληλους ανθρώπους αναπτύσσονται και εξελίσσονται. Μεταφορικά θα μπορούσα να πω ότι τώρα όσο φροντίζω τον κήπο μου είμαι καλά.
Είσαστε μια συνθήκη Ανάπτυξης. Σας ευχαριστώ, όπως τον ήλιο, το νερό, το χώμα, τα ζωύφια, κ. α (κυριολεκτικά και μεταφορικά 😊)
Dana - Δημήτρη,
Απλά ευχαριστώ🙏💕.

Ελπίζω να είστε καλά. Είχα έντονη την επιθυμία να σας στείλω -εδώ και καιρό, απλά μου πήρε λίγο παραπάνω καιρό να το κάνω- κυρίως για να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για αυτές τις συναντήσεις που κάναμε. Για μένα είναι μια μικρή ευχάριστη έκπληξη που ακόμη και σήμερα που μιλάμε κάνω πρακτική σε καθημερινή σχεδόν βάση, μικρές στιγμές επιστροφής σε εμένα, και χαίρομαι που μου έρχονται αβίαστα και τις αναζητώ όλο και περισσότερο μέσα στη μέρα μου, λίγο λίγο κάθε φορά.
Δυστυχώς δε μπόρεσα να συνεχίσω με μια κάποια συχνότητα τις συναντήσεις μας, καθώς ζορίζομαι λίγο οικονομικά αυτόν τον καιρό. Σας παρακολουθώ όμως διαδικτυακά από τα κανάλια σας και είστε κάθε φορά μικρές στιγμές ηρεμίας και χαμόγελου στην καθημερινότητά μου.
Δημήτρη σε ευχαριστώ για το απλόχερο μοίρασμα που κάνεις, η καθοδήγηση σου στους διαλογισμούς είναι ένα απίστευτο δώρο για μένα.
My dear Dana I am so grateful I got to meet you, you talked directly into something inside me I cannot exactly understand right now but I felt it exists, and this is very important to me.

Καλημέρα 😊
Με τόσα ωραία βίντεο ήθελα απλά να πω...ευχαριστώ 🙏
Για αυτό το μοίρασμα σκέψεων που πολλές φορές ταυτίζεσαι με τις σκέψεις τις δικές μας που δεν ξέρουμε πώς να τις εκφράσουμε...
Να είστε καλά

Καλημέρα Δημήτρη μου καλέ.
Πόσο με βοηθάς δεν ξέρεις. Πόσο πολύ μαλακώνει η ψυχή μου με κάθε ήχο από το ρυάκι, με κάθε κελάηδισμα πουλιού. Με κάθε εικόνα από το δάσος και καθώς περπατάς και ακούγονται τα φύλλα που πατάς. Όλα αυτά είναι επίσης διαλογισμός για εμένα.

Έτσι και αλλιώς σευχαριστω πάρα πολύ για ότι κανείς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είστε εσύ και η Ντάνα μια όαση στην τρέλα του νου και στο χάος του κόσμου.
Εύχομαι από την ψυχή μου να είστε καλά.
Με αγάπη

Φίλε Δημήτρη....σε νιώθουμε τόσο δικό μας....σε ευχαριστούμε πολύ..Μας βοηθάς πολύ και καθημερινά...ίσως και να μη ξέρεις το ποσό πολύ.....νασάι καλά....κι ας μη γνωριζομαστε...μακάρι κάποια στιγμή να γνωριστούμε...

Παρακολουθώ εδώ και καιρό τα βίντεο που ανεβάζετε και πραγματικά θέλω να πω ότι έχετε έμφυτο ταλέντο να γαληνεύετε την ψυχή με τον τρόπο και την ηρεμία που μιλάτε. (Δεν θα πω για το περιεχόμενο των λεγόμενων σας, είναι αυτονόητο).

Olympia H
Με έχεις βοηθήσει πάρα πολύ!! κ έπεσα τυχαία σε ένα βιντεακι σου την κατάλληλη στιγμή ..Ευχαριστώ μέσα απ την καρδιά μου!! έχω καταφέρει να έχω αρκετές στιγμές ηρεμίας καταργώντας το νου κάποιες φορες..κ καταργωντας πεποιθήσεις από άλλους ανθρώπους..😊

Φίλε μου Δημήτρη δεν με γνωρίζεις παρακολούθησα μερικά βιντεακια σου στο youtube. Και με ξεκλειδώσες με βοήθησες εσύ και κάτι φιλαράκια μου να καταλάβω την πραγματική αγάπη με τις λέξεις που χρησιμοποιήσες σε ευχαριστώ λοιπόν συνονόματε Δημήτρη που κατάλαβα τι σημενει η πραγματική αγάπη η νομοτελεια. Κατάλαβα που λες ότι πρέπει να γίνουμε ξανά παιδιά κατάλαβα επιτέλους. Έχω ρίξει πολύ αγώνα μέσα μου από μικρό παιδί. Και άρχιζα να καταφέρνω να πνίγω τα θηρία μου μέσα μου. Να αφήσω τα στερεότυπα και να τα αντιμετοπισω όλα με γυμνά χέρια γιατί μια είναι η αλήθεια σε ευχαριστω γιατί είμαι σταθερός στο μονοπάτι μου δεν υπάρχουν σύνορα ούτε όρια να σαι καλά με υγεία εσύ και οικογένεια σου αυτοί που αγαπας

Είμαι πολύ τυχερή που σας βρήκα στον δρόμο μου και θα συνεχίσω να σας ακολουθώ. Με βοηθάτε πολύ στην προσπάθεια μου να ηρεμίσω από τις σκέψεις που μου δημιουργεί ο τρελός αυτός Νους. Επίσης, να βλέπω τα πράγματα πιο απλά από όσο τελικά τα φανταζόμαστε.
Καλή τύχη σε όλους!

Είμαι στην πορεία της αυτοφροντιδας σώματος πνεύματος ψυχής σκέψεων , από το αγαπημένο μου εγώ...Στο είμαι της ύπαρξης μου... Τον καθαρισμό θα έλεγα του εσωτερικού νου μου...του ανοίγματος μου προς την αληθινή ευατοαγαπη μου..Βρίσκοντας καθημερινά Κ διαρκώς μικρές μεγάλες δόσεις της δύναμης μέσα μου. Σας ευχαριστώ για την προσφορά της αγάπης σας!!!!Αυτήν την αγάπη σας στέλνω σαν ευχή!!!! με βοηθάτε πολύ!!!! Σας παρακολουθώ ανελλιπώς!!!!

ΚΑΛΛΙΌΠΗ ΤΣ
Αγαπημένε μας Δημήτρη, είδα το βίντεο πριν λίγη ώρα,δεν σε γνώριζα τότε, εσένα και την Ντάνα!!!!! Εύχομαι όλα τα καλά να έχεις στην ζωή σου,με βοηθάς πάντα,σε αυτό το βίντεο με βοήθησες απίστευτα!!!!! Ειδικά για την απόρριψη και τα όρια, απίστευτη η βοήθεια σου!!!!!!Ένα μεγάλο ευχαριστώωωωωωωω μέσα στην καρδιά μου!!!! Είσαι ξεχωριστός και χαίρομαι που υπάρχει αυτό το δέσιμο με την Ντάνα την γλυκιά!!!!! Ντάνα είσαι πολύ τυχερή που έχεις τον Δημήτρη κι εσύ Δημήτρη που έχεις την Ντάνα!!!!!

Καλή χρονιά και σε εσάς!!! Σας ευχαριστώ πολύ για τις όμορφες συμβουλές και για όσα μου έχετε προσφέρει!!!


Αγαπημένοι μου, Ντάνα και Δημήτρη, σας ευχαριστώ για όλη την βοήθεια που μου δίνετε.
Σας εύχομαι υγεία και τύχη.
Είστε πολύτιμοι άνθρωποι για τον σύγχρονο, πολύπλευρα πάσχοντα άνθρωπο.

Ευχαριστω πολύ για την αγάπη το νοιάξιμο σας την φροντιδα είστε πάντα δίπλα μας διαφωτιστικοί ηρεμοι με καθαρό απλό λόγο . Ο νούς μας είναι η φυλακή μας κ οι περισσότεροι από μας ειμαστε εκει γιατί μαθαμε

Να είστε καλά όμορφα πλάσματα... Ευχαριστώ την τύχη που σας έφερε κοντά μου και καθάρισε ο νους μου απ τα πολλά "σκουπίδια" γνώσης τόσων χρόνων... Αυτό το "οχι τωρα" προς το νου λειτουργεί τόσο καλά... Σαν να έχω ένα άτακτο μωρό που μου ζουζουνιζει τα αυτιά ασταμάτητα... Έτσι με τις μαγικές δύο λεξούλες τον στέλνω για λίγο και ηρεμώ... Όχι τώρα άτακτο μωρό... Ααα και η μικρή παύση κάποιες φορές μέσα στην ημέρα... Ένα δύο τρία... Η συγκέντρωση
στην αναπνοή... Πόσο σημαντικά όλα!!! Σας ευχαριστώ μέσα απ την ψυχή μου!!! Να έχετε μια όμορφη μέρα...

Ευχαριστώ πολύ για τις όμορφες ευχές σας. Σας εχω εκφράσει την ευγνωμοσύνη μου και θα το κάνω για άλλη μια φορά. Σημασία έχει ότι την νιώθω καθημερινά. Έχετε βελτιώσει τη ζωή μου. Ακολουθώ τις συμβουλές σας κατά το μέγιστο δυνατόν. Εύχομαι να μπορέσω να έχω επαφή μαζί σας για ένα retreat μέχρι τον Μάρτιο που θα βρίσκομαι στην Αθήνα.


Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά και καλά να έχετε!!! Είστε αξιαγάπητοι δάσκαλοι, όχι τόσο για αυτά που λέτε αλλά κυρίως για την βιωματική πρακτική στην ζωή σας… και τυχεροί εμείς, που ξυπνήσαμε εν μέρη, ως παιδιά-μαθητές και εν συνεχεία ως δάσκαλοι στα παιδιά μας, με την πρακτική σας-μας, δίνοντας σε όλους φροντίδα!!! Καλή δύναμη και ήρεμες θάλασσες όπως λένε οι ναυτικοί, γνωρίζοντας πως η νηνεμία της, σπανίζει αλλά παρά ταύτα υπάρχει… με αγάπη…

Σας είμαι ευγνώμων για τις στιγμές ηρεμίας και πίστης στον εαυτό μου που μου χαρίζετε🥰
Μίνα

Θερμά σας ευχαριστώ για τις ευχές σας που είναι γεμάτες νοιαξιμο κ φροντίδα για ολους μας! Σκέφτομαι πολλες φορές, τη ζωή σας, που είναι γεμάτη προσφορά στον άνθρωπο! Πόσα πλάσματα βοηθάτε καθημερινά! Μέσα σ αυτούς κι εμένα, που σε κάθε κρίση μου έρχεστε κατευθείαν στο μυαλό μου,χαμογελαστά και τρυφερά και θεραπευτικά.Καταφερνω σιγά σιγά να βγάζω στον αδυσώπητο τραμπουκο νου μου τη γλώσσα και να του γυρνάω την πλάτη.
Χρειάζεται να επινοησω μια αλλη λεξη για το ευχαριστω, κ στους δυο σας. Μου φαίνεται πολύ λίγη.
Καλότυχη χρονιά, λοιπόν, και καλή δύναμη στο λειτουργημα σας! ❤️🌹❤️🌹


Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που είσαστε κοντά μου χωρίς να το γνωρίζετε!!
💙💙💙

Μου δώσατε μεγάλη ανακούφιση θα τολμήσω να πω που επιτέλους δεν είμαι « μόνη» στον τρόπο που βλέπω την ζωή γενικότερα.
Ήθελα να στείλω αυτό το μνμ κυρίως για να σας πω ποσό ευγνώμων νοιώθω

Σε παρακολουθώ κανένα τρίμηνο. Ένιωσα την Ανάγκη να σου πω ότι είσαι Υπέροχος Άνθρωπος.....

Χρόνια πολλά Δημήτρη μου Καλή χρόνια υγεία και αγάπη σε εσένα και στην Dana ! Είμαι πολύ ευτυχής που σε βρήκα και ανοίγεις καινούργιους ορίζοντες για μένα ! Σε παρακολουθώ ανελλιπώς να είσαι καλά .

Συγχαρητήρια για τα βίντεο σας....τα βλέπω και με κάνουν να νιώθω τόσο όμορφα και ταυτόχρονα με εξελίσσουν ως άνθρωπο... Συνεχίστε έτσι!!!!

Helen Dr
Και οι δύο είστε φοβεροί! Σας παρακολουθούσα πριν μερικά χρόνια. Δημήτρη, μου είχες δώσει μια συμβουλή: να τα βρω με τον εαυτό μου! Και επέμενες! Ακολούθησα φέτος τη συμβουλή σου. Θέλω να σου πω ότι από φέτος κάνω μαθήματα και από τότε που άρχισα εμφανιστηκες πάλι στις επιλογές μου να σε παρακολουθώ. Αυτά που κάνω, σχετίζονται με αυτά που λες και το λατρεύω! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️😎😎😎😎

Συγχαρητήρια!!
Είμαι φαν σας και βλέπω τα βιντεο σας μαζι με τον 10χρονο γιο μου.
Σας ευχαριστω για ότι κάνετε!!

Anna
Γράφω.. σβήνω.. ξαναγράφω, ξανά σβήνω!! Ούτε που ξέρω τι να πω! Σπουδαίο όλα αυτά που αποκωδικοποιείς και μοιράζεσαι μαζί μας! ❤

χίλια ευχαριστώ για όλα!!!! διαβάζω αυτά που μοιράζεστε και ισιώνω νιώθω...Δεν υπάρχει αυτη αγάπη που προσφέρεται....

Νιώθω ευγνωμοσύνη και χαρά που επέλεξα να σας έχω στη ζωή μου, να με βοηθάτε να ξεπεράσω το χρόνιο άγχος μου με τις τεχνικές που μοιράζεστε τόσο απλόχερα!
Ο λόγος και η πράξη σας αντικατοπτρίζουν, εκτός από τη γνώση σας, την αρμονία που βιώνετε σαν ζευγάρι, αλλά και την ομορφιά του τόπου που επιλέξατε να ζείτε!
Μήπως έχετε να μου προτείνετε κάποιο παλαιότερο σεμινάριό σας σχετικά με τη διαχείριση του άγχους, να αγοράσω;

Για το τόσο σημαντικό έργο σας σας ευχαριστώ πάρα πολύ! 💚

Παρακολουθώ την ομάδα διαλογισμού και κάνω καθημερινά τις έξι τεχνικές που μου στείλατε, καθώς και τους διαλογισμούς της ομάδας.

Δημήτρη πολλά από όσα έχεις αναφέρει στα βίντεο σου προσπαθώ κ τα εφαρμόζω στη ζωή μου ! Έχω βελτιώσει πολλούς τομείς από τον εαυτό μου !Η βοήθεια σου είναι πραγματικά μεγάλη ! Να είσαι γέρος κ δυνατός να μας χαρίσεις ακόμα περισσότερα !🌈😊

Η Ντάνα κ ο Δημήτρης έχουν το εξαιρετικό ταλέντο να εισχωρούν στην καρδιά σου με απίστευτη σύνδεση κ ενσυναίσθηση!!! Από το πρώτο λεπτό της επικοινωνίας μας ένιωσα οικεία, μαγικά.. Νιώθεις ότι σε παίρνουν από το χέρι κ σε βοηθούν να ανακαλύψεις όλα όσα δεν μπορείς μόνος σου...Εάν υπήρχαν 1000 αστέρια θα τα έβαζα ❤️❤️❤️🙏


Ωστόσο ήθελα να σας ευχαριστήσω, γιατί και τα όσα παρακολουθώ που μοιράζεστε μαζί μας , με βοηθάνε αρκετά. Έχετε ένα πολύ μεταδοτικό και ουσιώδη λόγο

Σας ευχαριστώ πολύ για όλα όσα μου έχετε προσφέρει σέ πολύ λίγο χρόνο, μιας και σας ανακάλυψα πρόσφατα.
Με αγάπη
Κλεοπάτρα

Giorgos Loukas
11 days ago
Να σε καλά για όλα αυτά που μας λες... Έχεις τον τρόπο όταν σε ακουω να μου πεις περνεις"' να διώχνεις το άγχος... αντανακλάν τα λόγια σου μέσα μου ...μερικές φορές σε ακουω όταν είμαι κουρασμένος και με περνάει...ο ύπνος λόγο του ότι χαλαρώνω με το να σε άκου...πόσο δύσκολο ομως είναι να μου φύγει το άγχος """" ο πόνος...η σκέψη συνέχεια και συνέχεια. ...παρόλο...που κάνω πολλές από τις πρακτικές που λες στα βιντεάκια σου ...τις πολύτιμες αυτές συμβουλές...αναπνοής και διαλογισμού...παρόλα αυτά η σκέψη πάλη γυρνάει στο χθες!!!!!?!

spyridon1971
6 days ago
Σε κάθε βίντεο αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστώ! Είμαι πεπεισμένος ότι το κανάλι και εσείς θα κάνετε απίστευτα πράγματα στο άμεσο μέλλον και ανυπομονώ να τα δω!

Evi Kaplani
Είμαι σε αυτόν το δρόμο της αυτογνωσίας και κατά συνέπεια αυτόβελτίωσης εδώ και κάποιους μήνες...αν και δεν πρέπει να κριτικάρουμε τον εαυτό μας, θεωρώ ότι άργησα να καταλάβω πόσο σπουδαίο είναι να γνωρίζεις τον εαυτό σου. Ο λόγος σου, για άλλη μια φορά,αγαπητέ Δημήτρη ορθός κι αληθινός!!! Καλό μήνα και στους δύο σας🥰🥰

Έχετε την εκτίμηση μου , γιατί έχω πάρει πολύ δύναμη από εσάς από τα ευλογημένα λόγια σας, που παρακολουθώ...

Rena Athanasiou
Καλά Χριστούγεννα με υγεία! Είσαστε ότι καλύτερο υπάρχει στο fb! Σας ευχαριστώ πολύ!!❤️

Olympia Syropoulou • 8 hours ago
Σας ευχαριστώ πολύ για ό,τι κάνετε για μένα! Κυρίως κάνετε συγκεκριμένα αυτά που αισθάνομαι και παρατηρώ σε μένα, μετά από πολύ κόπο, λάθη και πόνο βέβαια.. και ψάχνοντας τη δική μου αλήθεια που είναι κοντά με τη δική μου ύπαρξη, συνδεμένη όμως με όλους τους άλλους.Και κει που νομίζω ότι τα καταφέρνω.. έρχεται ο καταστροφικά προγραμματισμένος νους με το φόβο και τις παλιές πεποιθήσεις να ανατρέψει τον ζητούμενο για μένα δρόμο, αυτόν της αγάπης και της εσωτερικής γαλήνης.. Και πάλι από την αρχή..! Αισθάνομαι μεγάλη σύνδεση μαζί σας, όπως και με την υπέροχη σύντροφό σας! Ευχαριστώ για την αφύπνιση και τη διαρκή επανάληψη των λόγων σας! Εύχομαι να είστε καλά! Καλές γιορτές!!

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΜΕΝΟΣ • 12 hours ago
Καλημέρα Δημήτρη (κ Ντανα) παρ ότι δε φαίνεται. Μ επιτρέπεις τον ενικό μιας κ σας αισθάνομαι πολύ οικείους. Ένα ευχαριστώ είναι λίγο πολύ λίγο γι αυτά που μας προσφέρετε.απλή γλώσσα,κατανοητή κ λογική εξήγηση των μηχανισμών λειτουργιας της μνήμης κ τη συμβολή της στην επαναληπτικότητα των βιωμάτων, μαεστρικη καθοδήγηση, υπέροχη μουσική. Ευγνώμων... καλημερα...

Αγαπημένε μου Δημήτρη,θα ήθελα να σε ευχαριστήσω γι'αυτό το ανεκτίμητο δώρο!Βίωσα αυτά που διάβαζα τα προηγούμενα χρόνια σε βιβλία αφυπνιστικού χαρακτήρα!!Ο ήχος βοήθησε πολύ.Και γενικότερα εσύ βοηθάς πολύ🙏να δίνουμε στον νου την αξία που του πρέπει.

Είστε ο μόνος πνευματικος άνθρωπος με ορθολογική σκέψη και ολιστική κατανόηση των πραγμάτων!
🙏💯🤗

Μετά το Θεό για μένα είστε εσύ κι η Ντανα.. Ειλικρινά! Δεν έχω συναντήσει μέχρι τώρα κανένα άτομο που να μ έχει βοηθήσει με την ολοκληρωμένη ορθολογική ολιστική προσέγγιση σε θέματα ζωής όπως εσείς! Κατά ένα περίεργο τρόπο σας είδα για πρώτη φορά πριν δύο μήνες, ίσως γιατί μέχρι πριν δεν ήμουν έτοιμη για το επόμενο βήμα της ΑΥΤΟΓΝΩΣΊΑΣ σ αυτό το μυστήριο ταξίδι που λέγεται ζωή! Παντοτινά ευγνώμων 🙏

Eleni Mamali
· 27:08
Πολύ ωραίο αυτό που έζησα το πρωί με το διαλογισμό με βοήθησε πόλη σας ευχαριστώ κύριε Δημήτρη και Ντανα Καλό βράδυ!

Olympia Housou
· 9:02
Πόσο με ανακουφίζεις θέλω να σε ακούω όλη μέρα..ευχαριστούμε για το καλό που μας κάνεις

menestel
11 hours ago
Να σαι καλά Δημήτρη!!!Μολις με βοήθησες μετά από μια μικρή κρίση πανικού για άλλη μια φορά!!!

s
39 minutes ago
Σε κάθε βίντεο αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστώ! Είμαι πεπεισμένος ότι το κανάλι και εσείς θα κάνετε απίστευτα πράγματα στο άμεσο μέλλον και ανυπομονώ να τα δω!

Anna Ortans Anna
1 hour ago
Λυπάμαι που άργησα να σας ανακσλύψω γιατί έχασα πολύ χρόνο, αλλά όλα γίνονται όταν είμαστε έτοιμοι οπότε θα δεχτώ αυτό το δώρο με ευγνωμοσύνη.

nicol
3 hours ago
Απλα να εκφρασω την ευγνωμοσυνη μου για ολα τα γατροσοφια! Θα την ξσνσκουσω την ομολια....και ειναι ακριβως οτι χρειαζομαι....και ας εχω κανει ατελειωτους διαλογισμους με κα8ε λογης δασκαλους (και μοναχους και δασκσλους με δεκαετιες εμπειριας) δεν εχω ακουσει τιποτα τοσο βοηθιτικο και που να παραμενει με αγαπη και ενσηνσθηση!🙏💛❤🧡🌻🦚

Ευχαριστώ πολύ για ότι κάνετε για να μας κάνετε να νοιώσουμε καλύτερα.
Να είστε πάντα καλά και οι δύο.

Καλημέρα Δημήτρη και Ντάνα. Ο διαλογισμός απίθανος, γέλασα Δημήτρη που είπες: μάλωσα με τον Γιώργο, κσου, κσου, κσου.. Χαχαχ 😄 τα λες τόσο αφθορμιτα. Μέσα στον διαλογισμό αυτή η υπέροχη φωνή σου..να είστε καλά, ευχαριστώ πολύ για το μοίρασμα, καλή Κυριακή 🥰🥰🥰

Marios Chatzinikolaidis
Έχετε αγγίξει την τελειότητα. Αυτή τη φορά σας πρόλαβα και ήταν σαν ένα ανιδιοτελής δώρο για μένα εκ μέρους σας. Υπήρξαν δύο ανατριχιαστικά κομμάτια κατά την διάρκεια του διαλογισμού. "Ότι έγινε, έγινε" "Ούτε καλό ούτε κακό"

Anna “Ortans” Anna
1 hour ago
Λυπάμαι που άργησα να σας ανακσλύψω γιατί έχασα πολύ χρόνο, αλλά όλα γίνονται όταν είμαστε έτοιμοι οπότε θα δεχτώ αυτό το δώρο με ευγνωμοσύνη.

θα κάνεις live...;να ζεσταθεί η καρδιά μας
Σε βλέπω στο τικ τοκ είναι υπέροχα τα βίντεο σού.... ❤️❤️🙏🏼🙏🏼

Δημήτρη και Ντανα,
Σας ευχαριστώ πολύ για τα τόσα καλά που φέρατε στην ζωή μου!! Είσαστε μεγάλο στήριγμα κι ας μην το γνωρίζετε!!

Οι συμβουλες σου ειναι βαλσαμο .Να εισαι καλα ρε Δημητρη.

Δημήτρη και Ντανα,"έπεσα"επάνω σας στην χειρότερη περίοδο της ζωής μου!
Παρακολουθώντας τα videos σας κατάλαβα πως με είχα χάσει όλα αυτά τα χρόνια!!
Όσο αφορά το κόστος στην παρούσα κατάσταση όποιο κι αν ήταν,αδυνατω να το παρακολουθήσω λόγω ανεργίας.
Ήθελα να σας γράψω δυο λόγια, μόνο για να σας ευχαριστήσω που σας βρήκα και πού είστε ο λόγος, αν και νωρίς,να αρχίσω να ρωτάω τον εαυτό μου.. Πώς είσαι???
Δεν θέλω να σας κουράσω παραπάνω!!
Προσωρινά θά σάς παρακολουθώ μέσα από τα videos σας, μέχρι να σας συναντήσω στα σεμινάρια σας !!
Σας ευχαριστώ πολύ για όλα,
Να είστε καλά
Κλεοπάτρα

Καλησπέρα! Θέλω να εκφράσω σεβασμό και θαυμασμό για τη γνώση που μοιράζεστε μαζί μας. Ανακάλυψα πολύ πρόσφατα το κανάλι σάς και θέλω να πω πώς έχω εντυπωσιαστεί με όσα βίντεο πρόλαβα να ακούσω! Παρατήρησα πως έχετε χάρισμα τα πολύ δύσκολα και σχεδόν ακατανόητα πράγματα ( για τον ανθρώπινο νου) να μεταφέρετε με πολύ απλό και κατανοητό τρόπο, αν και πιστεύω πως χρειάζεται πνευματική διαύγεια και σχετική εκπαίδευση για να κατανόηση κανείς για τι πράγμα μιλάτε.

Giorgos L
Να σε καλά για όλα αυτά που μας λες... Έχεις τον τρόπο όταν σε ακουω να μου πεις περνεις"' να διώχνεις το άγχος... αντανακλάν τα λόγια σου μέσα μου ...μερικές φορές σε ακουω όταν είμαι κουρασμένος και με περνάει...ο ύπνος λόγο του ότι χαλαρώνω με το να σε άκου...πόσο δύσκολο ομως είναι να μου φύγει το άγχος """"

οι ρυθμοί της ζωής μου ήταν τρελλοί, και δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω. Γι'αυτό είμαι χαρούμενη που σας γνώρισα. Η αγάπη σας για τον συνάνθρωπο είναι καταφανής.

Ήταν υπέροχα!!! Πρώτη φορά μαζί σας μέσα από τα βιντεάκια σας έχω έρθει σε επαφή με τον εαυτό μου. Σήμερα το απόλαυσα ιδιαίτερα που ήταν ζωντανό!!!
Πολλά πολλά ευχαριστώ🙏💕

Anna
Καλημέρα μας... Σας έγραψα πως γαληνεύω όταν σας ακουω. Είναι η κατάλληλη στιγμή στη ζωή μου που θέλω ακριβώς αυτές τις έννοιες.Τυχαία η συνάντηση μαζί σας..
Τα τυχαία είναι τα όμορφα..
Να είσαστε καλά και να έχετε μια όμορφη μέρα!!!

Σας ευχαριστώ πολύ. Είστε η Όαση της ψυχής μας.

errika
8:38 PM (24 minutes ago)
Καλησπερα Δημητρη και Ντανα. Δηλώνω ενθουσιασμενη και με την δευτερη συναντηση της ομαδας. Σημερα ηταν μια μερα με ιδιετερες προκλησεις και μεγαλη ενταση. Τα πολυ μικρα διάλειμματα ομως που εκανα για να παρω λιγες συνηδειτες αναπνοες με βοηθησε πολυ να ανταπεξερθω.

Ιoanna Gerakis
Μαζί σας εχθές έκανα διαλογισμό μέσο αναπνοής ήταν τέλειο!! Μόνο που έστεψα την προσοχή μου στην αναπνοή μου όπως κουνιόταν τα μέρη του σώματος μου το στήθος, η κοιλιά…τόσο όμορφα να συνέδεσε με το εγώ σου το σώμα σου!!!

Maria
Η χροιά σου και τα λογια με βοηθουν πολυ . σε μια πολυ δυσκολη μέρα 😍

Κάθε μέρα να έκανες live θα ήμασταν πολύ χαρουμενοι🥰

καλησπέρα (δεν ξέρω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τι επιφώνημα να χρησιμοποιήσω .....) [Φίλτατε ?, Αγαπητέ ?, Αγαπημένε ?] (θα παραμείνω στην αλήθεια μου ....)
ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΜΟΥ
αυτό είσαστε η Ντάνα κι εσείς ......
ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΜΟΥ !!!
σας απολαμβάνω ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, με κάνετε και κλαίω ..... με κάνετε και κοιτάω την Μαριάννα, και ΠΡΟΣΠΑΘΩ να την καταλάβω ή ακόμα καλύτερα να την ΓΝΩΡΙΣΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!

Ελενη Κουτσογιαννακη Λιγκουνακη
Η ζωή αποκτά νόημα μαζί σας!! Θα μπορούσα να γράψω σελίδες για να το αναλύσω σε όλα τα επίπεδα! 👌

Η σημερινή συνάντηση..ακόμη ένα διαμάντι!!! Αυτό το "δεν πειράζει...αν δεν τα καταφέρετε δεν πειράζει" είναι από μόνο του θεραπευτικό. Σε έναν κόσμο που τα πάντα έχουν γίνει "πρέπει" ,επίτευγμα ή αποτυχία , ασφυκτιούμε όλοι. Η αδυναμία, η ασθένεια, τα γηρατειά , είναι αποτυχία. Στεγνώνουμε και σκληραίνουμε μέρα με τη μέρα. Το "δεν πειράζει..." είναι βάλσαμο. Από μόνο του δίνει μια ανάσα στον κάθε άνθρωπο. Το έχω νιώσει η ίδια και το έχω δει . Εσωτερικά και εξωτερικά προκαλεί μια ανακούφιση , έναν αναστεναγμό ανακούφισης, που μπορεί να είναι το άνοιγμα μιας χαραμάδας για την αυτο-αποδοχή.

Joanna Mpairachtari
​ευχαριστώ για όλα που κάνετε για μας . Είναι πολύ διδακτικά. Έχω πάρει πολλά μαθήματα από εσάς . πολλούς χαιρετισμούς από το Ποτροπ Βεστφαλιας Γερμανία.

Καλημερα σας !!! καλη ημερα ευχομαι!!!! Θα ηθελα να σας εκφρασω την απεραντη χαρα και ευγνομωσυνη που αισθανομαι για την ομαδα διαλογισμου που μας προσφερετε😍


Αθηνα
Χαίρεται, χαίρεται, χαίρεται Δημήτρη κ Ντάνα μας!!!!!! Όσο περισσότερα λόγια βγαίνουν απ'τα χειλη σας,τόσο περισσότερες ψυχές λυτρωνετε,τόσα περισσότερα προβλήματα λύνετε..! Προσωπικά σας ευγνωμονώ!Ανοίξατε τους πνευματικούς μου ορίζοντες,με προσγειωσατε, με μάθατε να αγαπάω ακόμα περισσότερο,κ κυρίως να αγαπήσω τον εαυτό μου!Ένιωσα λίγο μούδιασμα κ πολύ χαλάρωση!Να είσαστε πάντα καλά!!!


τούς πέταξα όλους δεν ακούω κανέναν πιά ευτυχώς που σας γνώρεισα κ η παρουσία σας μόνω μου προκαλή δέος εισται τό παράδειγμα σας λατρεύω


Βασιλική Γεμενετζή
Ευχαριστώ από καρδιάς, Δημήτρη Dana θέλω να σας ενημερώσω ότι, με βοήθησε πολύ εκείνη η επικοινωνία που σου έκανα και σου είπα ότι δεν θέλω να κάνω άλλο τον διαλογισμό που μου δώσατε, και η απάντηση ήταν να κάνω αυτό που αισθάνομαι. Σήμερα που σου γράφω ξεκίνησα πάλι την ημέρα μου, με τον διαλογισμό και νιώθω υπέροχα. Ευγνώμων για την τρυφερή αντιμετώπιση που έχω. Αυτό ήταν βάλσαμο στην ψυχή μου, δεν με πιέσατε, μου δώσατε το χώρο μου και αυτό με κάνει να νιώθω ασφαλής μαζί σας!!!

D B
Έδωσες νόημα στην ζωή μου. Όσο βαρύγδουπο και να ακούγεται.

Θα ήθελα να σας ενημερώσω μέσα από την καρδιά μου με βοηθήσατε πάρα πολύ απλά θα ήθελα να το ξέρετε

Δημήτρη και Ντάνα, αν και δεν σας γνωρίζω...αισθάνομαι πως σας γνωρίζω.
Ευχαριστώ πολύ για το ειλικρινές ενδιαφέρον που διαπιστώνω σε κάθε επικοινωνία σας , ακόμη κι αν δεν είναι άμεση. Είστε "απαλοί" άνθρωποι κι αυτό βγαίνει στον τρόπο που μιλάτε, που κοιτάτε, που κινείστε και που στέκεστε. Στην ομιλία, στα λόγια, στις σιωπές και στο χαμόγελό σας,στον τρόπο που κάνετε τα πράγματα.
Στο πρόγραμμα προχωράω με αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς και είναι πολύ βοηθητικοί οι διαλογισμοί , με τη μορφή ηχητικών αρχείων.
Όλη μου τη ζωή , διαπιστώνω πως παρά τις ψευδαισθήσεις μου περί του αντιθέτου, υπήρξα control-freak από φόβο. Δεν φανταζόμουν ποτέ οτι θα μπορούσα να χαλαρώσω σε καθοδηγούμενο διαλογισμό, αν το λέω σωστά. Κι αυτό είναι μεγάλη βοήθεια. Η δυνατότητα που δίνετε μέσω διαδικτύου , σε εμάς από τα μακρινά μέρη της Ελλάδας είναι ΔΩΡΟ είτε αφορά το πρόγραμμα, είτε τα βιντεάκια, είτε την Ομάδα της Κυριακής.
Ματίνα

Δημητρη και Ντανα καλησπέρα.
Εδω και ενα , εναμιση χρονο σας παρακολουθώ.Οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι σχετικά καινουργιος στην παρέα σας.Σε συναντησα τυχαια στο youtube μάλλον σαν σχετικό αποτελεσμα σε καποιες απο τις αναζητησεις μου.την περσινη χρονια για αρκετους μηνες εμεινα χωρις δουλεια ,και ησουν πολυ ουσιαστικη παρεα για μένα, καθως περνουσα και καποια θεματα με τα προσωπικα μου.Ασχετα μ αυτο , με βοηθησες να στραφω προς εμε, αρχισα να κανω διαλογισμο, ξεκινησα το βιβλιο του μαχαραζ .ταυτοχρονα ειχα κ την ψυχοθεραπεια μου.Με λιγα λογια με ολα αυτα τα βιντεο και με το οποιο διαβασμα, αρχιζω να διαπιστωνω οτι μπορω απο μονος μου να φτασω μεχρι ενα σημειο.θελω να πω δεν μπορω να το κανω μονος μου.ολη αυτη η προσπαθεια ειναι οτι οποιο πιο ομορφο και πιο γλυκο εχω κανει ποτε μου και ειναι ενας θησαυρος ,δικος μου. προσφατα ξεκινησα την κρυμμενη αρμονια , και στο δευτερο κεφαλαιο που μιλαει για την επιγνωση και την παρουσια στην στιγμη και την παυση του νου , τα δακρυα τρεχαν ποταμι...εχω καποια θεματα θυμου που δεν μπορω να τα ελενξω ,τριγκαρουν απο καταστασεις και με κυριευουν .η ψυχοθεραπεια κατεφυγε στον ελενχο των καταστασεων αυτων ,αλλα οπως λεει και το βιβλιο ο ελενχος ειναι ενα φθηνο υποκαταστατο της επιγνωσης...θελω να παω ενα βημα παραπερα ,δεν ξερω πως....αυτα ελπιζω να μην κουρασα

Αγαπητέ Δημήτρη και Ντανα θα ήθελα να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ!! Που με βοηθήσετε να απαλλαγώ από τα Πρεπη του νου μου και να ασχοληθώ με τα θέλω του εαυτού μου είμαι 52 ετών χήρα με 2 παιδιά και 1 εγγόνι στην Αγγλία...σας ευχαριστώ μέσα από τι καρδιά μου για τον τρόπο που με βοηθάτε να αγαπώ εμένα που με ειχα ξεχασμένη πάντα για τους άλλους ποτέ για μένα.... Σας παρακολουθώ σε όλα τα βίντεο σας αν και είμαι αρχαρια στο να διαχειρίζομαι την καινούργια τεχνολογία τώρα ασχολήθηκα με τα κομπιούτερ για να μπορώ να μιλάω με το γιο μου στο εξωτερικό....Όπως σας είπα από τότε που σας βλέπω με βοηθήσετε να αγαπάω και να ασχοληθώ με εμένα είχα φτάσει να έχω αϋπνίες από το άγχος μου τώρα το έλεγχο θα ήθελα αν γίνεται να μου στείλετε τους διαλογισμούς γιατί δεν ξέρω να κάνω εγγραφή και να μπω να τους δω...
Πιστεύω ότι θα με βοηθήσουν πιο πολλή στο αγώνα που κάνω για να γνωρίζω και να αγαπήσω εμένα....συγγνώμη για το μακρύ κείμενο ήθελα να σας μεταφέρω την εκτίμηση μου προς εσάς
Είστε εξαιρετική!! Μπράβο σας!! Συνεχίστε έτσι σας χρειαζόμαστε!!....


Δημήτρη και Ντάνα Καλησπέρα σας,
Θάθελα με μικρή καθυστέρηση να σας ευχαριστήσω για την χθεσινή συνεύρεση διαλογισμούη οποία με ικανοποίησε πολύ.
Παρακολουθώ ανελλιπώς κάθε σας δραστηριότητα και ομολογώ ότι μένω έκπληκτοςμε την διάθεση προσφοράς σας αλλά και τον αποτελεσματικό τρόπο που επιλέγετε.
Έχετε πραγματικά ταλέντο και σύντομα βλέπω να χτίζεται όχι ομάδα ή χωριό αλλά μια ολόκληρηψηφιακή πόλη.
Υπάρχει διάλογος,χαρά, κέφι σ΄αυτό που παρουσιάζετε αλλά και διάθεση διαλόγου αλλά καιακοής από πλευράς σας που τόσο λείπει στις μέρες μας.
Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια υπερβατικού διαλογισμού, Ενεργειακής θεραπείας των Σαμάνων και διάφορα άλλα θέματα 'Ανατολικού προσανατολισμού'' αλλά με μεγάλη μου χαρά βλέπω οτι υπερτερείτε κατά
πολύ γιατί πέραν των άλλων η κάθε σας παρουσία είναι βιωματική.

Καλησπερα σας. Υπέροχε Δημήτρη. Πόσο καλό μας κάνετε με αυτά που λέτε κάθε φορά. Φιλιά στη Ντάνα. Ο θεός να σας έχει καλά.

Maria M
1 hour ago
Είμαι τόσο ευγνώμων που σας γνώρισα και ακούω τον λόγο σας !! Έχω ανακαλύψει τόσες αλήθειες μέσα από εσάς 🌹

Rena Athanasiou
Περαστικά σε σένα κ στο κοριτσάκι σου! Πόση δύναμη μου δίνεις μόνο που σε ακούω κ σε βλέπω, πόσο μάλλον για όλα αυτά τα θέματα που αγγίζεις κ με αντιπροσωπεύουν!! Να είσαι καλά!!♥️🌹

Efy Anifantaki
Όλα τα βίντεο έχουν αμεσότητα κατανοείς εύκολα οτιδήποτε ότι αφορά για οποιοδήποτε προβληματισμό προσωπικά δεν έχω απλά βοηθήθει αλλά διδαχθεί μέσα από αυτά που λέγονται πολλά συγχαρητήρια...


Παναγιώτα Ματεγάκη
Έχω και εγώ βοηθηθεί πάρα πολύ από όλα τα βίντεο.. με έκαναν να βλέπω και από μια άλλη οπτική γωνία και ακόμα και αν ακουστεί βαρύγδουπο άνοιξε και διέυρεινε τον πνευματικό μου κόσμο !
monte voutsas
θα ελεγα και εγω το ιδιο ,βεβαια ολα βοηθησαν
Panagiota Zormpanou
Ετσι ειναι


Σας ακούω με ευχαρίστησης σαν χάδι στα αυτιά! Συνεχίστε! Καλή σας νύχτα!

Καλημέρα σας
Ήθελα να σας πω ότι ανυπομονώ το live σας
Έχω εγγραφεί ήδη
Είμαι σε κατάσταση να τα γα@#σω όλα ή να με τελειώσω …
Σας χρειάζομαι …

Πόσο χαίρομαι που ξεκινάμε αυτό το εγχείρημα!

Είστε στήριγμά μου το τελευταίο διάστημα και σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου γι' αυτό.


Σας ευχαριστώ πολύ γιατί η βοήθεια που λαμβάνω από τα βίντεο σας
είναι πολύτιμη για μένα!
❤❤

Τώρα εδώ και δύο εβδομάδες που καθομαι και σας χαζεύω,,,,πόσα ήρεμα νοιωθω,,,

Σε παρακολουθώ Δημήτρη τακτικά και μου εμπνεεις εμπιστοσύνη. Μέσα από τα βίντεο μπαίνει σε σειρά ο παραλογισμός του νου και τιθασσευω τις σκέψεις και έτσι γεννιούνται νέα θέλω και ιδέες. 🙏

Καλησπέρα Δημήτρη ! Σας παρακολουθώ και νιώθω συχνά ανακούφιση
Σευχαριστω για τη στήριξη που μου έχεις δώσει χωρίς να το ξέρεις καλό σας βράδυ .
Με αγάπη και εκτίμηση,,
Βασιλική

Σε φιλώ καλή σου νύχτα είστε φοβεροί και μπράβο σας ! Έχω πάει σε ψυχιάτρους και ψυχαναλυτές και δεν έχουν κάνει ούτε το 1 /10 από αυτό που κάνετε εσείς μέσω των βίντεο. Η δύναμή τους ( των βίντεο) είναι μεγαλύτερη από όσο κανείς θα πίστευε. Πολλά φιλιά 1000 ευχαριστώ

Καλησπερα Δημητρη. Ηθελα να σου πω ενα μεγαλο ευχαριστω γιατι με τα βιντεακια σου!! εχω βοηθηθει απιστευτα, ανακαλυπτωντας πραγματα και προσπαθωντας να υπαρχει ενας ουσιαστικοτερος και βαθυτερος προσανατολισμος στην ζωη μου!! (Σε εχω προτεινει να σε ακουσουν και πολλα ατομα) Το επομενο βημα ειναι να δω το sites που εχετε να κανω μια εγγραφη και καποια στιγμη να μιλησουμε αν γινεται να συμμετεχω σε καποιο απο τα προγραμματα που κανετε, αν κανετε on line

Δημήτρη μου αγαπημένε καλησπέρα....πόσο χαίρομαι να σε παρακολουθώ και να σε ακούω με τους όλους προβληματισμους μας και τον τρόπο που απαντάς και διαχειρίζεσαι

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας! Ειλικρινά μου αλλάξατε τη ζωή με τις αλήθειες που λέτε..σα να γκρεμίστηκε ένα πέπλο ψευδαίσθησης από μπροστά μου..

TheMatriz
2 έτη ακούω τις σκέψεις σας.
... Ο λόγος σας, μεταδίδεται.....
Το φως έχει ξεκινήσει σε πολλούς ανθρώπους να ταξιδεύει εσωτερικά.
Σας ευχαριστώ και σας εύχομαι τα καλύτερα.

Αννα
Καλησπέρα σας..🌷
Τα λέτε πολύ όμορφα.. και ξεχνιέμαι όταν σάς ακούω, σάς θαυμάζω!!

Θεοδωρα
Σας το ξαναγράφω και θα το γράψω όσες φορές ακόμη χρειαστεί.Ειναι όαση ο λόγος σας σε μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής μου.σας ευχαριστώ...

Annouk
Πολύ χαίρομαι που σας ανακάλυψα!

Rania
Εμένα με βοήθησες πολύ!!!και σε ευχαριστώ υγεία κ τα καλύτερα σε εσένα και στους αγαπημένους σου‼️🙏🌹

Dhafni
Απόλαυσα την κουβέντα και την μαγική μουσική που γαληνεύει...να είστε καλά!❤

LysAc
Σας αγαπάμε καλό βράδυ ευχαριστούμε 🙂❤

Tami
Το χαμόγελο σας εχει πολύ δύναμη 🙏🙏🙏🌈

Aneta
· 24:20
Καλησπέρα από Γερμανία. Πόσο καλά που μπορώ να σας ακούσω και πάλι. 😊😊😊

Ιωαννης Σ
· 53:54
δε σας προλαβα απ την αρχη ...παντος νιωθω οτι ειμαστε σε μια συνεχη επαφη μου κανετε παρέα στη ζωη μου .....ευχαριστω

Τα τελευταία δυο χρόνια που σας έχω στη ζωή μου, έχω αρχίσει να νιώθω πιο ήρεμη. Κοιμάμαι περισσότερο και πιο ποιοτικά (εξαιρετικά σημαντικό μιας και χρόνια παιδευόμουνα με αϋπνίες), διαχειρίζομαι καλύτερα καταστάσεις της ζωής μου και αρχίζω να με φροντίζω. Νιώθω σα να έχει φύγει ένα βάρος από πάνω μου.
Τα σεμινάρια της αναπνοής, του διαλογισμού και για τις κρίσεις πανικού, έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο σε αυτό. Κάποιες "εργασίες" τις ολοκλήρωσα τουλάχιστον μια φορά, κάποιες όχι ακόμα. Το περσινό retreat του Φεβρουαρίου, για τον ήρεμο νου, ήταν μια καλή ώθηση για να ζωντανέψει πάλι η φλόγα και οι κυριακάτικες συναντήσεις μέσω facebook είναι γεμάτες θαλπωρή και δίνουν ένα γλυκό ξεκίνημα στην εβδομάδα.
Σας ευχαριστώ πολύ για όλα!
Έχετε την αγάπη μου
Με εκτίμηση,
Μαρία


Δητμητρη & Ντάνα καλημέρα & καλή βδομάδα!!
Δεν θα σας γράψω το πόσο καλοί είστε & πόσο χρήσιμοι, ωφέλιμοι & ενδυναμωτικοί σε πάρα πολύ κόσμο, μηδέ εμού εξαιρουμένου (βλέποντας τις αναρτήσεις-απαντήσεις τους) με όλα τα μοναδικά βίντεο που ανεβάζετε, γιατί δεν μ’ αρέσουν τα ‘παινέματα’.

Απλά, με την ολόθερμη καλημέρα μου, σας στέλνω κάτι που πριν λίγο μου κοινοποίησε ένας φίλος & θεωρώ ότι έρχεται & επιστημονικά να αποδειχθεί αυτό που λες & ξαναλές σε πολλά σου βίντεο.
Υπάρχει ζωή μετά θάνατον; Ένας φυσικός λέει κατηγορηματικά όχι, και εξηγεί γιατί.

Χάρηκα πολύ για την έστω & μ’ αυτόν τον τρόπο επικοινωνία μας & με αγκαλιές & φιλιά, σας Εύχομαι να είστε Πάντα Γεροί, Δυνατοί & Αγαπημένοι!!!

Ιωάννης εκ Θεσσαλονίκης ορμώμενος…


Irene
17:09
Καλησπέρα από Κρήτη..η κουβέντα σας με ηρεμεί.. είστε πολύ καλός!!

Mihalis
με έχετε ωφελήσει ποικιλοτροπος,σας ευχαριστώ πολύ καλό βράδυ.

Σε ευχαριστω πολυ
Δυναμη πολυ κ γνωση μου δινεις καθεριμα μεσω των αναρτησεων σου!!!!🙏🙏🙏🙏🙏

Μου αρέσει ο σχολιασμός σας στις ερωτήσεις.Χαιρομαι πολύ να σας ακούω!

Lena
Καλησπέρα σας εγώ σας βλέπω από Ντουμπάι. Και ήθελα να σας πω ευχαριστώ γιατί κατά καιρούς πήρα βοήθεια από τα βιντεακια σας. 💕

Roman
Οταν ημουν στο λυκειο ,διαβαζα Λεο Μπουσκαλια και με βοηθαγε αυτο το βιβλιο να ξεπερασω τα τοτε προβληματα
Τωρα εχω εσας.
Μια χαρα😀

Τα λέτε τόσο ωραία!απορώ πως δεν έχετε σπουδάσει ψυχολογια κ όμως τα λέτε τόσο στοχευμενα κ σκόρπατε γαλήνη κ ηρεμία στο νου κ στη ψυχή...να είστε καλα!απλά έχετε χάρισμα!

Fotini Parlapouni-Kurz
Δημητρη λαμπουν τα ματια σου οταν μιλας γι αυτα και με κανεις να χαιρομαι!
Να ειστε παντα καλα❤️❤️

Konstantina Sklavou
Εγώ από το Facebook σε ακούω αλλά κάθε φορά νιώθω ζεστασιά και αγάπη...

Δημήτρη.σε ακούω κ γαληνευω με όσα λες. θα ήθελα να μιλούσαμε.προσωπικα αλλά δνε ξέρω αν είναι εφικτο

Αγγελικη
Δημήτρη και Dana σας ζηλεύω με την καλή έννοια,να είστε υγιείς και ευτυχισμένοι.Δημητριε παρακολουθώ την καθε ομιλία σου και μου φτιάχνεις την καλή μου μερα!!!!!!!!

Είστε συγκλονιστικός, επεξηγηματικος κ δεν ξέρω τι άλλο να πω αγαπημένε φίλε.
Ευσεβής ποθος: πόσο θα ήθελα να σας γνωρίσω από κοντά.....
Πολλά φιλιά στην Ντανα, αν μου επιτρέπετε 💋❤️🥰💯🙋

Κρατάω σα θησαυρό αυτό το μήνυμα και σας χιλιοευχαριστω.
Εχθές στο τηλεφώνημα με βοηθήσατε να κλάψω πολύ.
Δε θα ψάξω τώρα για τη λύση. Ότι κ αν κάνω είναι σπασμωδικο κ αψυχολόγητο.
Εξάλλου ότι.περνουσε από το χέρι μου το έκανα.
Τώρα το αφήνω.
Καλημέρα και.καλη δύναμη!

Δημήτρη πραγματικά είσαι πολύ μπροστά μπράβο σου με τα λεγόμενα σου και τον τρόπο σκέψης σού με έχεις βοηθήσει πολύ να είσαι καλά

ΜΑΡΙΑ
Πόσο πολύ μας βοηθάτε...το ευχαριστώ είναι πολύ μικρό και η ευγνωμοσύνη επίσης ❤️
Να είστε καλά εύχομαι να συνεχίζετε 🥰

athanasios
Η εγω αφυπνιστικα η εσυ τα λες καλυτερα Δημητριε.

Aggeliki Kyriaki • 22 hours ago
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΜΠΡΆΒΟ ΣΑΣ. ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ. ΤΕΛΕΙΟΣ. ΥΠΟΚΛΊΝΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΉ ΕΞΥΠΝΗ ΣΚΈΨΗ ΣΑΣ. ΑΓΝΟΏ. ΣΟΦΟΤΑΤΟΣ. ΔΕΝ ΣΚΈΦΤΟΜΑΙ. ΥΠΈΡΟΧΟ Η ΣΟΦΉ ΣΚΈΨΗ ΣΑΣ. ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΆΝΩ. ΓΙΑ ΑΥΤΌ ΚΟΥΡΆΖΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΜΟΥ ΠΟΛΎ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ΑΠΌ ΚΑΡΔΙΆΣ. ΜΟΥ ΔΏΣΑΤΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΎΣΗ. ΜΕ ΠΟΛΎ ΕΚΤΊΜΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΌ ΠΟΛΎ ΘΑΥΜΑΣΜΌ ΚΑΙ ΆΠΕΙΡΗ ΦΙΛΙΚΉ ΑΓΆΠΗ ΑΓΓΕΛΙΚΉ. ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ. ❤️🙏❤️🇬🇷🇬🇷👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌ΚΑΛΌ ΒΡΆΔΥ.💯🌹⭐🌟🌌💎🏆💎🎩💎🎓💎🎑💎💥💥💥💥💝🌹💝

Καλησπερα συγγνώμη για την ενόχληση κάνω πάντα προσπάθεια μέσα από τις ομιλίες σας να γνωρίσω το μέσα μου μ έχετε βοηθησει τρομερά.. τρομερά ευχαριστώ πολύ για όλα!

Ευχαριστώ το YouTube που με έκανε να πέσω στο βίντεό σου. Τι είδα; Έναν άνθρωπο ήρεμο που τα έχει καλά με τον εαυτό του, ψαγμένο και που λέει αλήθειες οι οποίες οι άλλοι δεν θέλουν να δουν επειδή το μυαλό τους περιορίζει. Έχεις κάνει ενδοσκόπηση και φαίνεται.

Δημήτρη καλησπέρα... Είχα πολύ πόνο μέσα μου από τα παιδικά μου χρόνια.... Και μετά λόγια σου το έχω ξεπεράσει αρκετά.... Σε ευχαριστώ.. έχεις πει πράγματα που ποτέ δεν είχα σκεφτεί... Εδώ και χρόνια έχω έρθει κοντά στη φύση.... Ίσως από ένστικτο κοντά στα ζώα... Αλλά εσύ μου έδειξες έναν άλλο τρόπο να σκέφτομαι τα πράγματα και τη ζωή....καιιι.... Ίσως να μην σκέφτομαι και πολύ χαχαχχαχα σε ευχαριστώ και πάλι να είσαι καλά......

Δημήτρη και Ντανα παρακολουθώντας τα βιντεάκια σας, με αφορμή ένα παλιό σας βίντεο όσο αναφορά τον δάσκαλο (οποίος και αν είναι αυτός βιβλίο, ψυχοθεραπευτής,πνευματικός κλπ) θα ήθελα να πω έναν ευχαριστώ( μετά από διάφορους που πέρασαν στην ζωή μου) στους δασκάλους μου !!Δεν γνωριζόμαστε προσωπικά όμως θα ήθελα να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου και ο λόγος είναι γιατί όπως είπατε σε εκείνο το βίντεο την δουλειά του δασκάλου την αισθάνεστε !Έτσι και εγώ από την ημέρα που σας ανακάλυψα μετά από πολλούς μήνες και με πίστη στα λεγόμενά σας αλλά και στο πώς νιώθω χάρη της παρατήρησης ,σήμερα αισθάνομαι ανάλαφρος και απελευθερωμένος !
Νίκος 29 χρονών

Καλησπέρα!!οπότε σε ακούω Δημήτρη δεν ξέρω γιατί αλλά αισθάνομαι μια ευφορία και μια γαλήνη και πιάνω τον εαυτό μου να χαμογελώ βλέποντας την οθόνη του κινητού.Ευχαριστω για όλα.

Στέλνω ένα μήνυμα για να πω ένα γεια σας ξέρω τόσο καιρό,, έχετε γίνει μέρος του κόσμου μου όπως και να το κάνω,,,, να είστε καλά φίλοι μου,,νομίζω πως το κάνετε από Αγάπη χωρίς υλικό όφελος παρά μονάχα πνευματικό,έτσι νομίζω!!!!


Καλησπέρα!!οπότε σε ακούω Δημήτρη δεν ξέρω γιατί αλλά αισθάνομαι μια ευφορία και μια γαλήνη και πιάνω τον εαυτό μου να χαμογελώ βλέποντας την οθόνη του κινητού.Ευχαριστω για όλα.

Rania
Από τότε που σ ακολουθώ μου έχεις φέρει τα επάνω κάτω,🙏🎆

Καλησπέρα Δημήτρη και Ντάνα!
Σας παρακολουθώ εδώ και λίγο καιρό και η αλήθεια είναι ότι με έχετε βοηθήσει σε πολλά θέματα, ειδικά στην κατανόηση των εκδηλώσεων του άγχους.

Καλησπερα και ευχαριστώ για όλη την έμπνευση που μας δινετε

Ήθελα να σας πω ,ότι αυτό το διάστημα που σας παρακολουθώ με έχετε βοηθήσει πολύ, βλέπω λίγο πιο καθαρά τα πράγματα γύρο μου.

Με αφορμή το " Ο μόνος δρόμος για την Αγάπη " θέλω να σου πω ότι...
Υπάρχουν φορές που όταν σε ακούω σε μισώ κι άλλες που σε φοβάμαι! Όμως και στις δυο περιπτώσεις σ'ευχαριστώ μέσα απ την καρδιά μου. Θα σου έγραφα "σ'αγαπώ" Αλλά θα ήταν λάθος. Γιατί περιμένω να με κάνεις να σε μισήσω και να σε φοβηθώ κι άλλο!
🌻❤

Καλησπέρα Δημήτρη και Ντάνα!
Σας παρακολουθώ περίπου ένα χρόνο και ομολογώ πως χωρίς να με ξέρετε με έχετε βοηθήσει να αντιμετωπίσω βαριά κατάθλιψη και τάσεις αυτοκτονίας. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. ❤️

Παιδιά όμορφη καλημέρα γεμάτη φως και αγάπη!
Σας στέλνω μήνυμα γιατί με αγγίζετε πολύ. Σας αγαπώ και ας μην σας ξέρω.
Νιώθω τόσο όμορφα με τα λόγια σας ανθρωπιά, ζεστασιά μέσα μου...
Είμαι ευγνώμων που σας ακούω..


Σας βρήκα σε μια περίοδο της ζωής μου που βούλιαζα και δεν είχα την οικονομική δυνατότητα να ζητήσω επαγγελματική βοήθεια. Και με τραβηξατε από το βυθό και σας ήθελα να σας πω όχι ένα απλό ευχαριστώ αλλά ότι νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη για όσα μου προσφέρετε. Αρχίζω και τελειώνω την ημέρα μου με ένα βίντεο από εσάς!

Καλησπέρα σας. Ντανα και Δημήτρη ήθελα να σας ευχαριστήσω για το δώρο που μου κάνετε να σας βλέπω και να σας ακούω.


Καλή σας μέρα από την πανέμορφη κ ηλιόλουστη Πατρα😁 Νιώθω τόσο ευτυχής που εντελώς τυχαία όπως λέτε κ εσείς 😁 ήρθατε στη ζωή μου ή μάλλον η καρδιά μου ❤️σας επέλεξε να είστε στο χώρο αυτο!!!! Πολλά φιλιά κ την καλημέρα μου στο γλυκό σας κορίτσι
Georgia V


Joanna • 18 hours ago
Είστε υπέροχοι, όσα έχω καταλάβει από εσάς, δεν τα κατάλαβα ούτε κατά διάνοια στα 12 χρόνια που έκανα ψυχοθεραπεία....


Ευη Τζερεμε • 13 hours ago
Καλημέρα θά πω καλό μήνα γιατί Σήμερα το πρωί πού έβαλα να σάς δω πέτυχα αυτό το βίντεο ΔΕΝ ΈΧΩ ΛΌΓΙΑ ΉΤΑΝ ΣΑΝ ΔΏΡΟ ΘΕΟΎ ΓΙΑΤΙ ΠΝΊΓΟΜΑΙ ΑΠΌ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΉΜΑΤΑ Κ ΔΕΝ ΈΧΩ ΔΎΝΑΜΗ ΝΑ ΤΑ ΠΟΛΕΜΙΣΩ Κ ΖΩ ΜΕ ΑΥΤΆ Κ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΌΛΑ ΜΑΖΊ Κ ΞΑΦΝΙΚΆ ΑΠΌ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΆ ΚΆΝΩ ΤΟ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΤΟ ΛΆΘΟΣ...Κ ΓΥΡΝΆΩ ΞΑΝΆ ΚΑΙ ΞΑΝΆ ΠΊΣΩ ΣΤΟ 0 ΚΑΙ....?? Ακόμα χειρότερα.. κουράστηκα όμως αυτό που κρατάω είναι ότι είμαι Άνθρωπος και πρέπει να μάθω να ΖΩ ΜΕ αυτά ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΎ

Έχεις χάρισμα!!!
Πέρα από γνώση κ σίγουρα καρδιά ανοιχτή, έχεις αυτή τη λάμψη, που, αυτό θέλω τελικά να πω, βοηθάς.
Πολύ κ πολλούς ανθρώπους,κ εμένα μαζί,σε εποχές δύσκολες κ σκοτεινές.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ,για αυτό που είσαι!!!
Κ επίσης,η γλυκιά σύντροφος σου, πού μοιάζει παιδί που το έσκασε κ έκανε κοπάνα,για να πάει στο δάσος...
Να είστε καλά κ με υγεία.

Δημήτρη καλημέρα.
Σε παρακολουθώ εδώ και λίγο καιρό και πραγματικά αυτά που λες είναι πολύ βοηθητικά για κάποιον που ψάχνει τον εαυτό του και την αλήθεια του. Είναι άκρως διαφωτιστικα γιατί σπας τα δεδομένα, οπότε και απελευθερωνεις την ουσία. Σ ευχαριστώ πολύ, θα ήθελα να σε είχα συνομιλητή, ξέρεις από κεινες τις συζητήσεις με άπλετο χρόνο που αρχίζουν από κάπου και καταλήγουν κάπου αλλού έχοντας ανοίξει στο διάβα τους φωτεινά παράθυρα κατανόησης.

Ναι λυτρωθηκα. Ευχαριστώ πολύ. Τα βίντεο σας αποκρυσταλλουν αυτά που αισθάνομαι και βρίσκω λύσεις.


Vaso Ch • 1 day ago
Μια μεγάλη καλημέρα και στους δύο σας σας παρακολουθώ περίπου τους δύο τελευταίους μηνεςεντελως τυχαία βγήκατε μπροστά μου και είμαι πολύ χαρούμενη γι'αυτό σας ακολουθώ συνεχώς με μεγάλη χαρά να μπορέσω να βοηθήσω κι εγώ τον εαυτό μου πολύ δύσκολο σιγά σιγά πάντα τον έψαχνα αλλά συνεχώς μου την έκανε και κριβοταν καλά τώρα όμως θέλω να πιστεύω θα τον τσακωσω χαααχααα να είστε καλά μέχρι το επόμενο βιντεάκι σας

Mary Key • 1 day ago (edited)
Σε ευχαριστώ πολύ από καρδιάς για τον χρόνο που αφιερωνεις σε όλα τα βίντεο που ανεβάζεις και απαντάς στις ερωτήσεις του καθένα ξεχωριστά 🙏 Είσαι απλά μοναδικός 😊 και να ξέρεις ότι βοηθάς αρκετούς από μάς έτσι ώστε να ανοίξουν λίγοι περισσότερο οι ορίζοντες μάς 🙏

Καλησπέρα Δημήτρη! Τον τελευταιο καιρό σε παρακολουθω και εχω παθει πλάκα με την πνευματικόητα που αναδυεις !! Συγχαρητηρια που βοηθας και εμψυχώνεις τον κόσμο! Ήθελα να θίξω ενα θέμα. Αυτό του χωρισμού

Συνονόματε σε θαυμάζω πραγματικά.... Βγάζεις μια απίστευτη ηρεμία και σε θεωρώ από τους πιο σοφούς ανθρώπους που έτυχε Ν ακούσω. Μακάρι μια μέρα να σε γνωρίσω κι από κοντά. Θα χαιρόμουν πάρα πολύ να καθόμασταν και να συζητούσαμε... Για ότι...

Σας ευχαριστω πολυ που υπάρχετε. Ακουω κάθε βράδυ τα βιντεάκια σας και ηρεμεί η ψυχή μου. Είναι τόσο μα τόσο βαθυστόχαστα, τροφή για σκέψη!!!!

Καλησπέρα Δημήτρη σου έστειλα και στο facebook είμαι πυροσβέστης ..... μεγαλωμένος στην Αθήνα σ’ αυτό τον ασφυκτικό κλοιό ασχολούμαι τα τελευταία χρόνια με το εντούρο και με ότι μπορείς να φανταστείς κατά πιάνομε με πολλά Γενικά πολύ ανήσυχος!!!!
Σε παρακολουθώ καιρό τώρα υιοθετώ κάθε άποψη σου για τη ζωή και Πολλές φορές νιώθω πολύ πιο όμορφα και ευχαριστώ που μοιράζεσαι την γνώση σου απλόχερα μαζί μου και είσαι ένας άνθρωπος που με ηρεμεί μέσα σε όλες αυτές τις τρικυμίες της καθημερινότητας Ποτέ δεν έμοιαζα με κανέναν Και πάντα με ένα μαγικό τρόπο κατάφερνα
Πολλά Τίποτα απ’αυτά όμως δεν έχει σημασία Καθότι πολλά υλικής αξίας κατάλαβα στην πορεία και με που με βοηθήσεις κι εσεί αυτό
Ένα μεγάλο ευχαριστώ ξανά και εύχομαι κάποια στιγμή να μπορέσω να σε γνωρίσω από κοντά θα χαρώ πάρα πολύ να πάρει και ζωντανή μορφή καθημερινά με παρέα
Έχω δρόμο ακόμα αλλά είσαι η σπίθα
Να σαι πάντα καλά

Καλημέρα, εύχομαι να είστε καλα🙏
Θελω απλός να σας πω χίλια ευχαριστώ για τα βίντεο που ανεβάζετε...με κάποιο τρόπο και δύναμη σας καταλαβαίνω απόλυτα και απολαμβάνω κάθε φορά που μιλάτε τόσο απλά αληθινά!! Εύχομαι να είστε πάντα καλά..να έχετε πάντα ψηχικη δύναμη και να συνεχίζεται αυτο που κάνετε!!


Καλησπερα Δημήτρη. Ειμαι 38 χρονων. Ημουν εθισμένος σε ουσιες μεχρι τα 30 μου. Τωρα πια ειμαι καθαρος με τη βοηθεια ειδικων βεβαια. Παρόλα αυτα ο νους προσπαθει να με γυρισει εκει με καθε ευκαιρια. Θελω να σου πω ενα μεγαλο ευχαριστώ απο καρδιας γιατι βλέποντας τα βίντεο σου καταλαβαινω τη ζημια προσπάθει να μου κανει ο νους με καθε ευκαιρια. Το παλευω μονος τωρα πια αλλα τον φοβαμαι τον ατιμο τον νου. Καλο βραδυ να εχετε❤

Ποσο μα ποσο μας βοηθατε δεν ξερω πως να σας εκφρασω ενα μεγαλο ευχαριστω...

Σας παρακολουθώ μήνες....με έχετε βοηθήσει πολύ να περάσω μια δύσκολη φάση στην ζωή μου....σας ευχαριστώ πολύ

Ο σύζυγος μου από τοτε που αακάλυψε το κανάλι σας το παρακαλουθεί σχεδόν κάθε βράδυ!
Σας ευχαριστούμε για την προσφορά σας!
Τον έχετε βοηθήσει πολυ!
Έψαχνα να βρω ομιλία σας με θέμα τη συντροφικότητα αλλά δεν μπόρεσα να βρω.
Θα μπορούσατε να με καθοδηγήσετε;
Ευχαριστώ!

Καλησπέρα.Σε ευχαριστούμε για την δωρεάν ψυχοθεραπεία αλλά έχω μια απορία..πουλάς ξύλα;;

Από Αίγινα ευχαριστώ με ανακουφίζουν τα λόγια σου τόσο πολύ! Μου έχεις αλλάξει τον τρόπο σκέψεις❗️και δεν λέω υπερβολές ‼️🙏

Να κάνω μια ευχή, να διδάσκεται στα σχολεία η μέθοδος του Δημήτρη και της Dana's
Υπέροχοι διαλογισμοί για παιδιά ..Σημαντικό εργαλείο μου εδώ και ένα χρόνο,που δειλά -δειλα άρχισα να εφαρμόζω στο σχολείο.Ευχαριστω....Δημητρη και Dana🙏❤️

Δημήτρη και Ντάνα σας ευχαριστώ για αυτό που κάνετε! Εδώ και καιρό παρακολουθώ τα video και πραγματικά μ'έχουν βοηθήσει πολύ στο να αρχίσω να καταλαβαίνω πως λειτουργεί η ζωή. Εδώ και καιρό θέλω να σας γράψω και να σας ευχαριστήσω . Για μένα προσωπικά είναι πράγματα που τα σκεφτόμουν και τα εσθανομουν ,μέχρι ενός σημείου ,αλλά δεν τολμούσα ούτε να τα πω ούτε να πιστέψω πως έτσι είναι... Ότι όλα είναι μετέωρα στην ζωή κι ότι η ζωή είναι ένα μυστήριο αλλά πάνω απ'όλα δεν πίστευα ότι στην ζωή αν π.χ. παντρευτείς θα είσαι καλά κι αν όχι θα σε φάει η μοναξιά... Αν κάνεις αυτό θα είσαι καλά, ενώ αν δεν το κάνεις δεν θα είσαι κ.ο.κ. ώσπου τυχαία μάλλον είδα το πρώτο video και ταυτίστηκα, είπα μέσα μου πες τα ρε φίλε!! ναι συμφωνώ απόλυτα!! Όχι ότι ζω μέσα στο όνειρο κτλ αλλά έχω βοηθηθεί πολύ. Να είστε καλά να σας βλέπουμε!!!❤️❤️✌🏻✌🏻👍🏻👍🏻

Σας παρακολουθώ αρκετό καιρό και πραγματικά σας θαυμάζω.. Έχετε πάντα την αγάπη μου ειλικρινά 💙💜❤️


Γεια σας Δημήτρη και Ντάνα
Σας ακολουθώ εδώ και κάποιο διάστημα και μου έχετε αγγίξει χορδές στην ψυχή μου όπως πιστεύω σε πολλούς ανθρώπους και σας ευχαριστούμε πολύ για αυτό !Είμαι σε ένα ψυχολογικό τέλμα και η βοήθεια σας είναι ανεκτίμητη!Θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν κάνετε συνεδρίες δια ζώσης ,θα ήθελα πολύ να βρεθώ στον παράδεισο σας εάν το επιθυμείτε και εάν κάνετε κάποιες συνεδρίες
Ευχαριστώ για την ανάγνωση ,να είστε καλά και πάλι σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου !

Καλησπέρα, δε ξέρω πως να σας ευχαριστήσω..
Κάθε φορά που το μυαλό μου εγκλωβιζεται σε κάτι που με κάνει και υποφέρω..πχ σε κάποια έλλειψη στη ζωή μου - βάζω και σας ακούω και συνειδητοποιω πως τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως μας τα παρουσιάζει ο νους! Μας επαναφέρετε στη πραγματικότητα και είναι πολύ βοηθητικό αυτό για τη συνέχιση της πορείας μας σ αυτό το μυστήριο που λέγεται Ζωή!
Σας ευχαριστώ 🦋🙏🍁


Είναι τόσο ανακουφιστικος ο λόγος σου που γαληνέυει το μέσα μου κάθε φορά. Σε ευχαριστώ, θα προσπαθήσω να κάνω υπομονή και βήμα βήμα να μάθω τον εαυτό μου.

Από Αίγινα ευχαριστώ με ανακουφίζουν τα λόγια σου τόσο πολύ! Μου έχεις αλλάξει τον τρόπο σκέψεις❗️και δεν λέω υπερβολές ‼️🙏

Sofia
Αγαπώ το μυαλό σου! Τόσο απλά! Να σαι καλά άνθρωπε μου! Δε μπορείς να φανταστείς πόσο σημαντικό ήταν αυτό το βίντεο για μένα και ειδικά να το ακούω από έναν άνδρα!!


Θοδωρης Καυκας • 22 hours ago
Εάν όλοι ακούσουν αυτό το βίντεο Δεν χρειάζεται να ακούσουν τίποτα άλλο στη ζωή τους❤


ΕΛΕΝΗ Κ
Όταν ήμουν νέα και είχα τα παιδιά μου μικρά φοβόμουνα με το παραμικρό για διάφορα θέματα και εκτός των παιδιών. Τώρα είμαι 63 ετων τη βλέπω αλλιώς τη ζωή, πιο ανάλαφρη, δεν με παίρνει από κάτω εύκολα, και με έχεις βοηθήσει να καλοδεχομαι τα ψιλό άσχημα ακόμα και το θάνατο μου. Είναι φυσιολογικά αυτά Δημήτρη???? Συνέχεια λέω, έχω ζήσει πολλά και κάνω αρκετά αλλά ο θάνατος καλοδεχουμενος!! Δηλαδή δεν φοβάμαι ή κάνω ότι δεν φοβάμαι?

Καλημέρα σας
Είμαι πολύ τυχερή, και σας ευχαριστώ πολύ γι' αυτό, που σήμερα, ή μάλλον από χθες άρχισα να ακούω το σεμινάριο Η εκγύμναση της Ευτυχίας. Ένιωσα τόση γαλήνη, ηρεμία μέσα στη σιωπή του διαλογισμού, τόση τρυφερότητα στην επαφή με το είναι μου, το βύθισμα και έπειτα το αγκάλιασμα μου.
Σας ευχαριστώ θερμά για την προσφορά σας. Όλα όσα ακούω στα βίντεο σας (και έχω δει πολλά) με βοηθούν να κατανοήσω τους τρόπους και να προσπαθήσω να οδηγηθω από τον νου στην καρδιά. Δύσκολο εγχείρημα αλλά αξίζει η προσπάθεια.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς
Να είστε καλά που με βοηθάτε.


Fri 17:06
Elena
Ένα απλό ευχαριστώ θέλω να σας πω. Βλέπω ένα βίντεο κάθε μέρα, η πνευματική μου τροφή και η επαναφορά σε ό,τι υπάρχει ήδη μέσα μου αλλά πρέπει να το θυμηθώ, να το επανεξετάσω. Κάνω ψυχοθεραπεία τα τελευταία τρία χρόνια. Δεσμεύτηκα στον εαυτό μου όταν χώρισα κυριολεκτικά από αυτόν. Για να τον κρατήσω έπρεπε να δεσμευτώ ότι θα κάνω ό,τι χρειαστεί για να γνωριστούμε από την αρχή. Ο δρόμος προς την αυτογνωσία είναι βαθύτατα μοναδικός (μοναχικός ήθελα να γράψω αλλά το autocorrect δεν ήθελε 😅), ενέχει πολύ πόνο (ιδίως όταν έχεις την ανάγκη του "ανήκειν" σε μια κοινωνία τελείως διαφορετική από αυτό που ανακαλύπτεις δουλεύοντας), αλλά σε οδηγεί και προς την ελευθερία. Θέλει όμως χρόνο. Αυτή είναι και η μαγεία. Ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά για αυτό το μοίρασμα που κάνετε τόσο γενναιόδωρα! 🙏

Θα ήθελα εκτός από καλό βράδυ κ καλό ξημέρωμα (που έλεγε η καλή μου γιαγιά) να σας πω ένα απλό ευχαριστώ.
ευχαριστώ που υπάρχετε.
EugeniaΓλυκιέ μου Δημήτρη και Ντανα αν δεν είχα τα βίντεο σας να βλέπω όταν βρίσκομαι σε κατάπτωση τώρα δε ξέρω που θα κατέληγα! Μιλάω ειλικρινά γιατί οι ομιλίες σας ηρεμούν τη σκέψη μου και τα αγχώδη συναισθήματα.. Σας ευχαριστώ πολύ.. Δε μας λυτρώνει η ελπίδα αλλά η αλήθεια!!

niki sourouvalis
1 month ago
Να ειστε καλα! Να φωτιζετε το δρόμο σε όσους το έχουμε ανάγκη.


Rosal
1 year ago
Ένα συγχαρητήρια και ένα ευχαριστώ είναι τόσο λίγο. Μόλις σας ανακάλυψα τυχαία και νιώθω με τον λόγο σας τρομερή ηρεμία και γαλήνη. Σας ευχαριστώ για την τροφή για σκέψη που μας δώσατε και που γαληνεψατε τον νού αλλα και την ψυχή μας σε μόλις 7 λεπτά και 44 δευτερόλεπτα!!!!!!

Ευχαριστώ πολύ Δημήτρη για το πακετάκι διαλογισμων!! ☺️☺️ Εμπειρία που "έγραψε" μεσα μου η σημερινή βόλτα στο Δάσος και η επιστροφή στην φύση μας 🙏🙏
Καθώς και ότι ξεκαθάρισαν πολλά μετά τη συζήτηση μας 🙏😊😘 Να είστε καλά αγαπημένοι και Δημήτρη είμαι μέσα για αυτό που έχεις στο μυαλό σου με τη βροχή!

Δημήτρη και Ντανα αγαπημένοι τι κάνετε; από την τελευταία φορά που βρεθήκαμε έχουν γίνει πολλά στη ζωή μου! Όλα προς μια όμορφη κατεύθυνση! Σας σκέφτομαι συχνά και αυτό που ήθελα να σας πω είναι ότι είστε οι πνευματικοί γονεις μου. Δεν είχα ποτέ πνευματικούς γονείς και χαίρομαι αφάνταστα που είχα την τύχη να σας σας γνωρίσω όταν σας γνώρισα 😊 Χαίρομαι που υπάρχετε αγαπημένοι 🙏😊😘❤️

Μας ρίχνεις χαστούκια γερά 
μασ έχεις χαλάσει ότι είχαμε μέσα στο κεφάλι, ευχαριστώ ΔημήτρηMaria M
Αυτά που γνωρίζετε και μας μεταφέρετε με πολύ αγάπη και νοιαξιμο... είναι βάλσαμο στην ψυχή...

Ερη Μ
Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις γνώσεις σας και τη διάθεσή σας να τις μοιραστείτε μαζί μας είστε πολύ διαφωτιστικός και μας βοηθατε! Κάνετε ένα θεάρεστο έργο ένα μικρό πετραδάκι θα βάλετε σε αυτή τη ζωή!!! Το σίγουρο είναι ότι θα αφησετε το στίγμα σας !και αυτό είναι πολύ σημαντικό και για σας και για μας!!! Σας εύχομαι ολόψυχα να έχετε πάντα θετική ενέργεια ώστε να έχετε διάθεση να μας μεταφέρετε τις γνώσεις σας!! ευχαριστώ πολύ από καρδιάς!!!(πολύ καλή ιδέα να μας μιλάτε από τη φύση ταξιδεύετε!!!)

Costa Q
Αγκαλιά από Νταχάου (Γερμανία).. Χαίρομαι που σας ανακαλύψαμε ! Πολύ ενδιαφέρον πληροφορίες και απόψεις. Εύχομαι τα καλύτερα!

Αγαπητέ κ.Δημητρη και Dana .
Σας ευχαριστώ πολύ για αυτό που κάνετε.
Έχω δει ήδη πολλά βίντεο, είστε υπέροχοι και παρακολουθώ κάθε μέρα πια 3 με 4 βίντεο σας είστε η παρέα μού .
Στην παρούσα φάση της Ζώης μου με βοηθάτε και νοιώθω ευγνωμοσύνη.
Παρακαλώ θα ήθελα να μου στείλετε τις αναλύσεις του αίματος που προτείνετε.

Παναγιώτα Μ• 4 days ago
Αγαπητέ Δημήτρη θα συμφωνήσω σε όλα ότι δηλαδή όλα ξεκινούν και τελειώνουν στην ζωή μας από τον εαυτό μας και ότι το καθετί που μας συμβαίνει και θα συμβεί στο μέλλον αρχίζει με τη σχέση επαφή και φροντίδα του εαυτού μας. Πραγματικά σε ευχαριστώ εσένα και την Dana για όλα αυτά που μου έχετε προσφέρει και που χωρίς να το γνωρίζετε με έχετε βοηθήσει τόσο πολυ ! Μέσα από την καρδιά μου σας εύχομαι ο,τι το καλύτερο γιατί πραγματικά το αξίζετε !!! 🙏

Η αύρα που εκπέμπεις σε συστήνει πριν καν μιλήσεις
συγχαρητήρια ΔΗΜΗΤΡΗ -Σεακουω συχνά σε όλο το φάσμα και ότι έχεις πει έως σήμερα με εκφράζουν όλα απόλυτα τόσο πολύ είναι ακριβώς έτσι όπως τα λες και σε θαυμάζω γιατί ενώ υπήρχαν μέσα μου εσύ βγήκες και τα είπες ακριβώς όπως τα έχω αλλά και κάποια που δεν είχα απαντήσεις μου τις απάντησες να είστε πάντα καλά με υγεία με την αγαπημένη σου dana😊✨️

Καλησπέρα Ντάνα και Δημήτρη.
Ήθελα απλώς να εκφράσω, ότι νιώθω τυχερή που πήρατε την απόφαση να ανεβάζετε βίντεο και να μιλάτε για αυτά που θέλετε να μιλήσετε....
Είστε από αυτούς που έχετε μιλήσει περισσότερο στο "κέντρο" μου....
Ελπίζω να μπορέσω κάποια στιγμή να επουλώσω τα δικά μου τραύματα...
Σας ευχαριστώ για όσα μοιράζεστε μέχρι τώρα.
(Απλά έτσι!)

Σας ευχαριστώ πολύ για τις εξετάσεις!!! Ευχαριστώ πιο πολυ που υπάρχετε και ακούμε απόψεις που συντονίζουν το "μέσα μας'.

Σας εύχομαι πάντα να είστε καλά οι δύο σας και να δημιουργείτε!!Δημήτρη έχω δει τα υπέροχα βίντεο και για εσάς τους δύο χαίρομαι για την αγάπη που εκπεμπετε!

Αγαπητέ Δημήτρη και Dana με έχετε χωρίς να το γνωρίζετε τόσο πολύ βοηθήσει που δεν βρίσκω λόγια για να σας ευχαριστήσω ( πλέον δεν υπάρχουν λόγια παρά μόνο συναισθήματα προς εσάς ) . Ένα μεγάλο ευχαριστώ!!! Να είστε καλά και ο,τι το καλύτερο στη ζωή σας . Συγγνώμη αν σας κούρασα με όλο αυτό το κατεβατό . .
Με πολύ εκτίμηση και αγάπη Πέννυ .

Απλά είστε ζωντανά υπέροχα όντα και ένιωσα ότι ξύπνησα μετά από σοβαρή απόπειρα αυτοκτονίας και ενώ ζω και είμαι εδω χαίρομαι που στη συνέχεια σας συνάντησα γιατί μου δώσατε χαρά....άλλο πράγμα η χαρά και άλλο η ικανοποίηση!!!!

Πόσο δίκιο έχετε και πόσο με ηρεμείτε κάθε φορά που βλέπω τη συνέντευξη σας πόσο αληθινός και πόσο βρίσκεται και η χρυσή τομή και τα αναλύετε απλά μπορεί να τα καταλάβει οποιοσδήποτε άνθρωπος να στε καλα!!

Δεν είμαι απλά λάτρης του ιστότοπου, βρίσκω ότι ξεφεύγει Εντελώς από τα τυπικά και ανούσια και μπαίνει ουσιαστικά στον εγκέφαλο και στην ψυχή. Δεν είναι φιλοφρονήσεις γιατί τις μισώ. Είναι αυτό που εισπράττω κάθε φορά που παρακολουθώ την κάθε σύνδεση και βίντεο σας. Απλή λογική και χρήση του εγκεφάλου στις αληθινές σκέψεις και όχι στα πρέπει του που βομβάρδιζαν για χρόνια και την ψυχή μου. !!!! Ευχαριστώ θερμά.

Καλησπέρα σας αγαπητέ Δημήτρη και αγαπητή Ντάνα ...
Σας ευχαριστούμε που υπάρχετε στη ζωή μας τόσο όμορφα και ταπεινά ..!!
Η απλότητα της σκέψης σας σε όλα τα θέματα που αναφέρεται στα live έχουν και την αλήθεια της πραγματικής ζωής ...
Αυτό είναι που θαυμάζω σε σας ...!!!

Εξαιρετικοί Δημήτρη και Ντανα υπέροχα πλάσματα 💙❤️💜
Ευχαριστώ που υπάρχετε!!!!

Ευχαριστώ που σπαταλάτε χρόνο να μας διδάξετε αυτό που πρέπει.. Την αλήθεια

Καλημερα σας...Ειστε πραγματικος διαλογισμος να σας ακουει καποιος δεν μπορω να το εκφρασω αλλιως...πολυ τυχερη που τυχαια σας εντοπισα στο διαδικτυο...τα βιντεο σας εκτος απο ακρως θεραπευτικα ειναι τρομερη τροφη σκεψης...συγχαρητηρια.σας ευχαριστουμε.τυγχανω ρεφλεξολογος βελονιστρια και σας παρακολουθω με παρα πολυ μεγαλο ενδιαφερον...
σας ευχαριστω Για τον χρόνο σας !!!

Ένα από όλα τα βίντεο σας( η φωνή μέσα σου ) με έχει αγγίξει κ προβληματίσει πολύ. Σας παρακολουθώ κ ο τρόπος που μιλάτε με ηρεμεί κ με γαληνεύει 🙏🙏🙏
Είναι υπέροχο να βρισκόμαστε με ανθρώπους που μπορούν να μας βελτιώσουν κ να μας προσφέρουν γνώσεις για να μπορέσουμε να γινόμαστε η καλύτερη πτυχή του εαυτου μας !!!
Θα ήθελα παρα πολύ να μου δοθεί η ευκαιρεια κ να έρθω να σας γνωρίσω απο κοντά.

Δημήτρη καλησπέρα, σε μια προσπάθεια τον τελευταίο καιρό να βρω τον εαυτό μου ανακάλυψα και εσένα. Πλέον είσαι ένας πολύ καλός μου φίλος και ας μην με ξέρεις. Ψάχνω λοιπόν δρόμους και πιστεύω ότι το σεμινάριο σου θα με βοηθήσει πολύ.

Θα έχετε βαρεθεί να ακούτε ευχαριστώ ,αγαπημένοι μου , Ντάνα και Δημήτρη , όμως έχω την ανάγκη κι εγώ να το πω για τις στιγμές γαλήνης που μας χαρίζεται είτε με τους ήχους είτε με τις σκέψεις σας . Ακόμα ένα ευχαριστώ γιατί από εσάς έμαθα γι’αυτο το βιβλίο «the subtle art of not giving a fuck “που με έκανε να έχω ένα συνεχόμενο πλατύ χαμόγελο ….ευχαριστώ λοιπόν γιατί υπάρχετε και ο φωτεινός σας νους μας βγάζει τον καλύτερο μας εαυτό ξέροντας πως υπάρχουν και άλλοι που σκέφτονται σαν και εμάς διαλέγοντας πάντα το φως .🙏🏼🌷

Δημήτρη και Ντάνα καλησπέρα ...συνεχίζω να παρακολουθώ τα βίντεο σας και ειλικρινά χωρίς να σας γνωρίζω με έχει εντυπωσιάσει η αμεσότητα του λόγου σας που έχετε με το κοινό ... ...δεν ξέρω πολλά για τον διαλογισμό ...ειλικρινά μετά από πολλά βιντεο σου που παρακολούθησα στο YouTube .. ένιωσα όμορφα ...νομίζω παίζει ρόλο και ο τρόπος και ο λόγος του "δασκάλου" ...εσύ το κατάφερες! Είμαι στρατιωτικός (πολεμικό Ναυτικό) και έζησα και ζω σε αυστηρό πλαίσιο κανόνων ...
Όπως και να έχει ...να συνεχίσετε να βοηθάτε ανθρώπους ...είναι πραγματικά πολύ όμορφο αυτό που κάνετε ...καλή δύναμη!

Καλημέρα κύριε Κοκκινιά τους χαιρετισμούς μου στην κυρία νταντά το βίντεο σας με το νόμο της έλξης τώρα το είδα ειναι απλά ότι καλύτερο έχω δει .Φυσικά κ γέλασα όπως κ εσείς με τον τρόπο που τα λέτε κ τα εξηγείτα

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΚΟΥΩ....ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ !!! ΟΜΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΔΗΛ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ !! ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑς ΨΥΧΑΝΑΛΗΣΗ? ΕΓΩ ΒΟΗΘΗΘΗΚΑ ΑΠΟ ΕΣΑς ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΑΣ ....ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΕΞΗΓΩ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΧΕΙΡΙΣΤΩ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΝΤΑΝΑ!!

Το ακούω ξανά κ ξανά, για να τα εμπεδώσω! Σ ευχαριστώ πάρα πολύ, για όλα που μας μεταδίδεις!

Αναλυτικοτατος και μεταδοτικός

Δημήτρη και Ντάνα καλησπέρα ...συνεχίζω να παρακολουθώ τα βίντεο σας και ειλικρινά χωρίς να σας γνωρίζω με έχει εντυπωσιάσει η αμεσότητα του λόγου σας που έχετε με το κοινό ...θα ήθελα εφόσον είναι εφικτό να παρακολουθήσω κάποιο μάθημα διαλογισμού σε επόμενη συνάντηση που θα κάνετε .. σας ευχαριστώ

Είσαι ότι καλύτερο έχω ακούσει τα τελευταία χρόνια 🙏🙏🙏🙏🙏

Καλημερα σας! Ήθελα να σας πω ότι όλα αυτά που λέτε με έχουν βοηθήσει πολυ. Ένιωσα την ανάγκη να σας το πω😊 Να είστε καλά! 😊

Nik
Αυτο το κανάλι είναι ένα από τα σπάνια διαμάντια του Ιντερνετ.
Σας παρακολουθώ και ενδιαφέρομαι να σας συναντήσω !!! Σας ευχαριστώ. Είμαι ευγνώμων που με βοηθάτε με τις αναρτήσεις σας !!!

Μιλάς από καρδιάς Δημήτρη. Χαίρομαι να σε ακούω, κάθε φορά αντιλαμβάνομαι και κάτι καινούριο όπως και σε αυτό το video. Αν και επαναλαμβάνεσαι συχνά με το θέμα του νου και το πώς μας συρρυκνώνει και καλά κάνεις. Με την επανάληψη έχω πάρει το μήνυμα καλύτερα για το τι επίδραση έχει ο νους πάνω μου και πώς να του δίνω ή να μην του δίνω προσοχή ανάλογα με την εκάστοτε περίπτωση. Ευχαριστώ.

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ.Σας παρακολουθώ συχνά.Ειμαι ευγνώμων που σας γνώρισα...

Συνεχίστε να κάνετε ό,τι κάνετε. Να ξέρετε ότι μας βοηθάτε πολύ.
Μου έχει αλλάξει όλη η ζωή.
Σας ευχαριστώ πολύ.

Πόσο καλύτερα αισθάνομαι ύστερα από το σημερινό βίντεο.Σαν ένα ραβδάκι να με άγγιξε.Κατι δεν είναι κι αυτο?Να στε καλά.Καλο βραδυ να,έχετε.

Είστε ένας υπέροχος ταξιδευτής... Σας ευχαριστώ ☀️💗

 

Απλά, σας ευχαριστώ κ εύχομαι την ευτυχία σας που τόσο γενναιόδωρα κοινωνεί τε...

Ακόμη μία φορά σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και σας ΑΓΑΠΩ.
ΓΙΑ ΟΛΑ.

Μ ΑΡΕΣΕΙΣ="ΑΓΟΡΑΖΩ"! Σ ΕΧΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ...+ΑΛΛΕΣ Φ Ο Ρ Ε Σ!ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟΣ...
ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΝΕΤΕ... RESPECT♡


Είμαι στο στάδιο που αφιερωνω πολύ χρόνο στον εαυτό μου το βράδυ..
Με πολλά πράγματα...
Η μουσική είναι στάνταρ
Και να φανταστείτε είχα χρόνια να βάλω μουσική σπίτι...
Με την βοήθεια σας..
Έχει αλλάξει η ποιότητα της ζωής μου...

Σας ευχαριστώ πολύ είσαστε φανταστικός με μάθατε να Αναπνεύσω και έχω ΧΑΠ κάνεις πνευμονολόγος δεν μου το είχε πει Να είσαι καλά Δημήτρη μου

Αυτό το γέλιο σας πηγή φωτός!

Αυτά τα μυστικά που μας λες είναι αξίας θα έπρεπε να πληρώνουμε.....

Χάδι στην ψυχή μου τα λόγια σας!....,

Μού αρέσει να σε ακούω Σευχαριστο το έχουμε ανάγκη

Μ έχεις βοηθήσει παρά πολύ ! Έχει αλλάξει η ζωή μου και αυτό είναι δώρο ζωής 🙏🏻

Softening & Healing Dimitris Kokkinias Dana Meidan εγώ σας ευχαριστώ! Μέσα από τη καρδιά μου! Τόσο όμορφες συζητήσεις τόσο όμορφες απαντήσεις γήινες αληθινές βιωματικές πάνω απόλα

Εννοείται πολλά συγχαρητήρια στον Δημήτρη και την Dana αλλά οι άνθρωποι είναι ανεπιδεκτοι μαθήσεως. Και ο Λιαντινης τα έλεγε, και ο Κρισναμούρτι τα έλεγε, και ο Λάο Τζου τα έλεγε και όλοι οι αρχαίοι Έλληνες τα έλεγαν και 2000 χρόνια αργότερα στο σήμερα είμαστε χειρότεροι και από τα ζώα. 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Θεωρώ ότι η ύπαρξη σας αποτελεί κίνητρο για πολλούς ανθρώπους να σκεφτούν, να δουν και να αντιληφθούν πράγματα που μέχρι τώρα αγνοούν.

Καλησπέρα!!!
Στον ουρανό σας έψαχνα...!
που εδρευετε???
Θα ήθελα και εγώ να παρακολουθήσω Σεπτέμβρη.. Οκτώβρη..???
Χάρηκα Πολύ που σας γνώρισα.. Θα ήθελα πολύ και από κοντά!!! ❤️🙏

Εννοείται πολλά συγχαρητήρια στον Δημήτρη και την Dana αλλά οι άνθρωποι είναι ανεπιδεκτοι μαθήσεως. Και ο Λιαντινης τα έλεγε, και ο Κρισναμούρτι τα έλεγε, και ο Λάο Τζου τα έλεγε και όλοι οι αρχαίοι Έλληνες τα έλεγαν και 2000 χρόνια αργότερα στο σήμερα είμαστε χειρότεροι και από τα ζώα. 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Καλησπέρα σας και συγχαρητήρια για την εκπληκτική δουλειά που κανετε!

Ελπίζω να κάνω βίωμα τα λόγια σας Για το καλό μου βεβαίως βεβαίως .Η τέχνη σας έγκειται στο οτι δεν δίνεται συμβουλές απλά μας βαζεται να σκεφθούμε και να επεξεργαστούμε τα λεγόμενα!!!!

Μολις σήμερα βρεθηκα τυχαια στην παρεα σας κι εγω..σε μια πολυ δυσκολη περιοδο της ζωης μου...παρακολουθω το ενα βίντεο πισω απο το άλλο και ανακαλυπτω τις απαντησεις που εψαχνα τοσο καιρο...τελικα τιποτα δε συμβαίνει τυχαία! Σας ευχαριστώ

Κ εγώ τυχαία βρέθηκα στη παρέα σας και κόλλησα!Σας ευχαριστώ πολύ!😃

Το ίδιο ισχύει και για μένα! Πολύτιμη παρέα! Να είστε καλά!!!

Νομίζω ότι η εξαιρετική παρουσία σου κάνεις τους καλούς καλύτερους ανθρώπους και τους κακούς πολύ χειρότερους ανθρώπους!


Σας ευχαριστω!! κραταω το πιο σημαντικο το ενδειαφερον για τον εαυτο μας .Να ειστε καλα και σας ευχαριστω απο καρδιας για τα υπεροχα βιντεο!!

Συγχαρητήρια για τα όμορφα και όλο νόημα μηνύματα που περνάτε με τα βίντεο που ανεβάζετε. Συνεχίστε έτσι. Μας βοηθάτε απίστευτα στην αντιμετώπιση της δύσκολης καθημερινότητας μας.

Σας σκέφτομαι Δημήτρη και νιωθω μια ευγνωμοσύνη προς σε σας και συμπαράσταση απο τοσους άγνωστους που συμπορευομαστε στη ζωη τους ο καθένας .....

Αναρωτιέμαι αν υπάρχουν κάποια σεμινάρια να σας ακούσω από κοντά,απ ότι είδα τον Οκτώβριο πια,ισχυει;Κι αν ναι το επόμενο πως μπορώ να το παρακολουθήσω,ο λόγος σας είναι τρομακτικός,με την καλή έννοια παντα.Σε κάθε περίπτωση θέλω να σας ακούσω από κοντά!!

Τι θησαυρό ανακάλυψα στα βίντεο σου !
Ευχαριστώ!
Έχεις γράψει κάποιο βιβλίο? Μπορώ να βρω αυτήν την γνώση συγκεντρωμενη κάπου?

Καλησπέρα σας. Παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον τα βίντεό σας, τώρα σας ανακάλυψα, και χαίρομαι πολύ που ήρθατε στο δρόμο μου.

Καλησπέρα
Χαίρομαι πολύ που σας βρήκα. Θέλω να επικοινωνήσουμε.
Καθοδηγειστε με για τον τρόπο
Σας ακούω τελευταία και αυτό με ηρεμεί. Σε όλη μου τη ζωή, κυρίαρχο ήταν το μυαλό.


Δημήτρη Καλησπέρα και συγχαρητήρια για το έργο σου.

Καλησπερα Κυριε Δημητρη.
Σημερα, μεσα στην τυχαιοτητα -η μη- που συμβαινουν ολα, συναντησα ενα βιντεο σας στο Τικ Τοκ και αφου ειδα το πρωτο, αρχισα να ρουφαω με απροσδοκητη χαρα τα επομενα. Εχω ασχοληθει αρκετα χρονια με το διαλογισμο, την πνευματικοτητα (οχι με τη θρησκευτικη εννοια), την ενεργεια (με τον τροπο που την εννοειτε εσεις, οχι μετακινωντας κονσερβοκουτια -μου αρεσε πολυ αυτο σας το σχολιο) και με διαφορες τεχνικες και διδασκαλιες, αλλα υπαρχει κατι στον τροπο που τα εκφραζετε ολα αυτα, πολυ διαφορετικο απο οσα εχω μεχρι τωρα συναντησει και σας γραφω γιατι θα ηθελα να σας ευχαριστησω για αρχη, για τη χαρα και την αναπαυση που μου προσεφεραν τα λογια σας.
.... Σας ευχαριστω και ειμαι ευγνωμων που υπαρχουν ανθρωποι σαν εσας και ζητω συγγνωμη εαν μακρυγορησα. Να ειστε καλα.

Καλησπέρα..Και στους δύο σας..Οι διαλογισμοί είναι εκπληκτικοί..Νιώθω αρκετά καλά..Αυτό που θέλω να μοιραστώ μαζί σας είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο ευχαριστώ..Κάθε ώρα κάθε στιγμή ακούω τις ομιλίες από τα λάιβ,ακούω ότι υλικό υπάρχει με έχετε βοηθήσει να αλλάξω σε πολλά να κατανοήσω ακόμα περισσότερα κάποια στιγμή θα ήθελα να μιλήσω και μαζί σας

Τί εχεις παθει Δημητρη κ μας τα λες τόοοοοσοο απλα,περιεκτικα κ εισαι μα τόοοοοσο πολυ πρακτικος σε αυτα που λες??
Πραγματικα σε ευχαριστω για το ανοιγμα αυτο!!!!! Με βοηθαει πολυ!!!

Καλησπέρα σας έχω δει όλα σας τα βίντεο και πραγματικά έχω μείνει άφωνη πόσα πράγματα έχω μάθει από αυτά τα βίντεο!!

Ένας παράδεισος στην κόλαση που ζούμε! Χαίρομαι πολύ που σας "ανακάλυψα"! Ελπίζω να συνεχίσετε την υπέροχη δουλειά που κάνετε για οσο αντέχετε! ❤️😊😊😊

Πόσο χαίρομαι κάθε φορά που σας ακούω με την αλήθεια να βγαίνει από μέσα σας.. πολλές φορές σκέφτομαι και πράττω με τον δικό σας σκεπτικό και με πολεμάνε.. νόμιζα ότι ήμουν λάθος και τώρα που σας ακούω σας θαυμάζω..να είστε καλά 🥰🥰🥰

Σε παρακολουθώ πάντα!
Μου έχεις λύσει πολλά θέματα της ζωής μου! Εμβαθυνεις μέσα στη ψυχή μου!
Σε ευχαριστώ!!

Πολύ ωραία τα λέτε....έφυγα πολύ δύσκολα από μια σχέση πολλών χρόνων με πολλές δυσκολίες τώρα τα έχω καταφέρει και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό...Αποκτησα βέβαια ένα νόσημα αυτοάνοσο που θα το έχω για πάντα αλλά για μένα κι αυτό ακόμη με βοήθησε και με βοηθάει στο παρακάτω....Σας ευχαριστώ για αυτά που μας λέτε....

Σάς ευχαριστώ........ Όλες οι απαντήσεις για μεγάλο μέρος της ζωής μου μέσα σε εννέα λεπτά πραγματικά ευχαριστώ

Μου αρέσουν αυτά που λέτε και γράφετε . Διαβάζετε τα εσώψυχα μου, αλλά με βάζετε να βλεπω και να ενεργώ με άλλο τρόπο που δεν γνώριζα.Και που τελικά είναι ποιο έξυπνος και πιο ωφέλιμος για όλους και δη για μένα.Παρτο αλλιώς που λένε.Καλα ταξίδια σε ανοιχτόυς οριζοντες.
Ευχαριστώ

Παρομοίως κ εδώ..πριν 3 χρόνια σας ανακάλυψα κ από τότε γίνατε άτυπα συνοδοιπόροι στην ζωή μου.. σας ευχαριστώ πολύ🙏


I like listening to the simplicity (some times) of his thoughts which I do think are random but to the point!
Listen in Greek in special!!
Some time ago I did in NY /Boston the Est Training which became The forum (of landmark education) very similar outcome after listening
It calms down my mind ..
Thank you!

Με καθηλώνει ο λόγο σας!

Είναι πολλά που έχω αποκομίσει ακούγοντάς σας... μα το κυριότερο είναι τα παιγνίδια του νου.. Νιώθω τυχερή που σας ανακάλυψα τυχαία και γίνατε κομμάτι της καθημερινότητας μου..
Ευχαριστώ🙏💕

Σας ακούω και μέσα από εσάς αποζητώ την ηρεμία να σταματήσουν οι σκέψεις που με πονάνε!

Πάντως εγώ κ μόνο που σας ακούω να μιλάτε κ που σας βλέπω με το τρόπο που τα λέτε ηρεμώ.

Μιλάτε τόσο όμορφα τόσο αληθινά και να σας πω ότι εγώ πιστευω στο θεό και μου κάνουν καλό τα λόγια σας και δεν έχει σημασία αν πιστεύεται εσείς ή ο καθένας.....Να είστε καλά


Δημήτρη και Ντάνα!
Εγώ ευχαριστώ! Ευχαριστώ και μόνο που υπάρχετε!
Θα τα πούμε
Από καρδιάς💜Δήμητρα

Καλησπέρα σας κύριε Δημήτρη.Σας παρακολουθώ σιωπηλά εδώ και πάρα πολύ καιρό.Παρακολουθω όλα τα βίντεακια που ανεβάζεται.Εξαιτιας της δουλειάς μου έχω πάρα πολύ άγχος.Ακολουθησα λοιπόν πιστά όσα είπατε σχετικά με την αναπνοή για την επαναφορά της ηρεμίας.Στην αρχή δυσκολεύτηκα ,αλλά μετά αισθάνθηκα πολύ καλύτερα.Με βοήθησε πάρα πολύ.Να στε καλά.

Καλησπέρα! Σας θαυμάζω για τον τρόπο που σκέφτεστε, ζείτε! ...χτυπάνε καμπανάκια που μέχρι τώρα τα αγνοούσα .. χάρη σε σας άρχισα να τα ακούω.. σας ευχαριστώ!!!!

Είστε το διαμάντι του YouTube συγχαρητήρια για τα υπέροχα βίντεο,

Ακριβώς αυτό, μία που εφαρμόζω τα Μαθήματα των σεμιναρίων και μια που τα αφήνω (για πολύ λίγο βέβαια) . Το σημαντικό είναι ότι εσάς Δημήτρη και Ντανα σας έχω εμπεδώσει στη ζωή μου, συνειδητά μετά από ώρες εκπαίδευσης από άλλους σημαντικούς σαν εσάς. Και ήρθατε εσείς στη ζωή μου και μου την αλλάξατε. Δεν μπορώ να εκφραστώ όπως σας ταιριάζει , η ευγνωμοσύνη μου τα λέει καλύτερα !

Βρήκα πολύ ενδιαφέρον το βίντεο για τις «βαλίτσες» που κουβαλάμε μαζί μας!!!


lexandriani Koul
· 33:02
Καλησπέρα σας! Υπέροχος ο λόγος σας!

Felitsia G. Satrakalou
Καλησπέρα, ειστε υπέροχος

Carmen Bucura
Καλησπέρα σας!Μου αρέσουν πολύ οι απαντήσεις σας και η χροιά της φωνής σας...

Οι αναλύσεις σου είναι αφοπλιστικές🙏🏼και ο ήχος απ´ τους γρύλλους χαλαρωτικός… καλό βράδυ !!!🫶🏼

Καλο σας βραδυ. Η βοηθεια σας μεσα απο τα βιντεακια σας ειναι ανεκτιμητη. Καλη συνεχεια!

Καλημέρα! Σας ανακάλυψα εντελώς τυχαία σήμερα από ανάρτηση φίλου και χαίρομαι πάρα πολύ!

Μεγάλη βοήθεια... 🥰σε..ευχαριστώ🙏💕

Πόσα από αυτά που είπες, τα είχα μπουκωμένα μέσα στην ψυχή μου ‼️ ο ενικός είναι γιατί νιώθω πολύ κοντά "σας".

Λόγο το ότι δούλευω !!
Σας απολαμβάνω ,επειδή είστε το οξυγόνο μου ,στα βιντεάκια !!!
🧿👍🌴💕

Έχετε πολύ καλή και κατανοητή επιχειρηματολογία. Τέλια αφηγηματική.
Ψάχνω χρόνια τη γαλήνη και μόνο μέσα από τη σιωπή τού νου την βρίσκω

αξιζει να τους ακους γιατι τα μηνυματα που δινουν ειναι σημαντικα οπως και η αγαπη που μεταδιδουν.


Καλημερα! Είστε πολύ ωραίοι, με όμορφο και απλο λόγο, μεταδοτικοτητα και φυσικά υπεροχα τοπια!

Σ' ευχαριστώ πολυ, γι' αυτά που ακούω και μαθαινω με τοσο απλότητα και ηρεμια που τα λες!!!!!

Σας παρακολουθώ πολύ καιρό τώρα.Εχω αλλάξει όλη την κοσμοθεωρία μου προσπαθώ να μάθω ποια είμαι που δεν ειναι καθόλου εύκολο είμαι και εξήντα χρόνων.Και παρ όλο που είμαι και μάστερ ρεικι έχω την αίσθηση να το πω;Ότι δεν ξέρω τιποτα.
Σίγουρα θα ήθελα να σας γνωρίσω άλλα δύο βασικά προβλήματα με εμποδίζουν προς το παρόν το οικονομικό μου και το ότι δεν οδηγώ..Αλλά έστω και μέσα από το κανάλι και την κοινότητα βαδίζω στο δύσκολο κομμάτι της πάλης με τις ψευδαισθήσεις του νου..
Ευχαριστώ που υπάρχετε..


Καλησπέρα αγαπημένοι μου Δημήτρη και Dana δε υπάρχουν λόγια για να σας εκφράσω το ποσο καλό κάνετε στη ζωή μου παρακολουθωντσς τα βίντεο σας.. Καθημερινά τηρώ ευλαβικά το ωράριο για να καθησω να δω όσα περισσότερα μπορώ
Δεν είναι κολακεια αυτό που λέω ίσως ήταν η κατάλληλη στιγμή που σας συνάντησα τυχαία στο διαδίκτυο σύμφωνα με την δική μου εσωτεριστικη ανάγκη.. Έχει αλλάξει όλη η κοσμοθεωρια μου, επιβεβαιωθηκαν πολλά πιστεύω μου και κατέρρευσαν πολλές λανθασμένες πεποιθήσεις του νου με αποτέλεσμα να δω καθαρά αυτό που αναζητουσα χρόνια, ποιο είναι το νόημα της ύπαρξης μας σ αυτό το μυστήριο κόσμο.. .
...σας αγαπώ και σας ευγνομωνω πολύ γιατί με βοηθήσατε στην εσωτερική μου αναζήτηση αναιρωντας ανούσια ερωτήματα και άγχη που δεν έπρεπε να έχουν λόγο ύπαρξης..
Σας φιλώ με πολύ θαυμασμό και αγάπη
Έτσι απλά


Καλησπερα σας! Σας παρακολουθώ μήνες τώρα και έχω βρει πέρα από ηρεμία .. απαντήσεις σε πολλά εσωτερικά ζητήματα!

Mary Key • 11 days ago
@Dimitris Kokkinias Softening and Healing από τότε που σας ανακάλυψα, έχω "πάρει" πολλά. Ευχαριστώ , να είστε πάντα καλά 🙏

Γροθιά στο στομάχι η ομιλία σας κ
Δημήτρη! Σας ευχαριστούμε! Καταπληκτική!

Καλησπερα σας, παρακολουθώ εδώ και κάποιο καιρό αυτά που μοιράζεστε με τον κόσμο του διαδικτυου.. Είναι ανακουφιστικα και χρησιμα, και πηρα την απόφαση να σας γράψω με την ελπίδα κάπως να παρω βοήθεια από....ένα από όσα με ταλανίζουν 😊
Με ταρακουνησε αυτό που είπατε καπου: παρε τον εαυτό σου σοβαρά. 😊

Χαίρετε 👋 👋 👋 Δημήτρη και Ντανα μας 🤗 🤗 🤗 🤗 🤗 🤗 🤗 🤗 Εμείς σας ευχαριστούμε πολύ για το υπέροχο μοίρασμα γνώσεων κ για το υπέροχο χαμόγελο ☺ που εμένα τουλάχιστον με εμπνέει κ με αναζωογονεί 😀😃👌👌

Theodora Pal • 2 days ago
Είστε ένας σύγχρονος γκουρού 🙏


Γροθιά στο στομάχι η ομιλία σας κ
Δημήτρη! Σας ευχαριστούμε! Καταπληκτική!

Theodora Pal • 2 days ago
Αν βγάλετε βιβλίο θα είμαι η πρώτη που θα το αγοράσω

niki s 1 day ago
Να ειστε καλα! Να φωτιζετε το δρόμο σε όσους το έχουμε ανάγκη.

Θέλω να σας πω συγχαρητήρια για αυτό που προσφέρετε στον κόσμο

Έχω χρόνια κατάθλιψη είστε η φωνή της παρηγοριάς μου..

ΕΛΕΝΑ ΤΑΣΟΥΛΑ • 8 hours ago
Απλά Συγκλονιστικός☀️☀️☀️ Ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου κ της καρδιάς μου ♥️... το θέμα φανταστικό κ η ανάλυση υπέροχη, απλή κ κατανοητή ☀️☀️☀️

Ps: τι φοβερά πράγματα μας δίνεται με τα βίντεο σας, δεν έχω λόγια!! Επίσης γελάω τόσο πολύ όταν είναι ο λόγος πιο καθημερινός κ τα λες ή λετε έξω από τα δόντια! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ❤️

Εδω κ λίγες μέρες που σε ανακάλυψα νιώθω απλά πιο όμορφα..δεν μου αρέσει να έχω καμία επαφή με τα social στην άλλη τους μορφή...ηρεμώ, νιώθω, χαμογελάω..απλά σ ευχαριστώ!!!

lismpet• 21 hours ago
Σας ακούω κάθε μέρα την ώρα της εργασίας μου, μια περίοδο που είναι αρκετά απαιτητική και δύσκολη τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά!!! Ξαφνικά γυρίζω το κουμπί, κλείνω την νόηση και βρίσκω εμένα ..... Μου αρέσει που τοποθετήστε με μετριοφροσύνη και χωρίς δυτικά στερεότυπα και κακά φερέφωνα!! Ευχαριστώ για την παρέα!

Καλημέρα, ο λόγος σας λειτουργεί σαν πυξίδα, μας διορθώνει την πορεία,και θα βοηθάει να ανοίξουμε το αμπάρι που έχουμε να μπούμε εκεί χρόνια, μπορεί και ποτέ, ανοίξουμε τα παράθυρα να μπει φως.Σας ευχαριστώ

Γεια σας! Είναι λίγος καιρός τώρα που σας βρήκα
στο watch... και.... κόλλησα.
Θέλω πολλές ώρες να παρακολουθήσω τα video σας και πολύ περισσότερο μυαλό για να σας παρακολουθήσω.
Πολλά τα χρόνια μου, οι πληροφορίες διαφορετικές. Ο τρόπος όμως, εκφοράς του λόγου σας και των νημάτων μέσα από αυτόν, με σαγηνευσαν.!!
Σε αυτό όμως το video βρήκα μία λύση για τα προβλήματα υγείας μου..

Ήμουν τυχερός που σε άκουσα...έκανα διάδρομο στο γυμναστήριο και έπαιρνα ανάσες από το στόμα και με έπιαναν κάτι τρελά στην καρδιά μου και τώρα από την μύτη δεν καταλαβαίνω τπτ

Δημητρη καλησπέρα για ακόμα μια βραδιά καλώς ήρθες στην παρεουλα μας.Μια συνήθεια που έγινε λατρεία.Χαχα🤣🤣 Παρεπιπτόντως,σου πηγαίνει πολύ αυτό το χρώμα!!🍻

Καλησπέρα από Θεσνικη! Να βγαινεται τακτικοτερα γιατί αυτα που λέτε μας βοηθάτε πάρα πολύ να είστε καλά!!

Τι ωραία που τα λέτε απλά και αληθινά

Αλεξάνδρα Ν
Βάλσαμο κ η φωνή σας κ τα λόγια που ακούμε.

Καλησπέρα σας... σας πρόλαβα ζωντανά... πάντα πολύτιμη η καθοδήγηση σας... ευχαριστούμε πολύ!!!

Elena F
Βάλσαμο..τα λόγια σας

Μου αρεσει τοσο πολυ να σας ακουω με ηρεμουν τα λογια κ η φωνη σας!! θα ηθελα να μου πειτε τι εχετε σπουδασει ητι εχετε διαβασει

Τι ομορφο βιντεο και το σημερινο!!!!! Ποση αγγαλιαση νιωθω οταν σας ακουω...Μια ερωτηση κυριε δημητρη αν μου επιτρεπετε ποια ειναι η ιδιοτητα σας? εχετε σπουδασει ψυχολογια ?

Alexandra T
Να σας ακούω ώρες ολόκληρες .....και δεν χορταίνω👏

Μού γήνεστε καθε μέρα τόσω απαραίτητοι σας λατρεύω

Με βοηθάτε κάθε φορά που βλέπω βιντεάκι σας , σας ευχαριστώ πολύ ❤

Δημήτρη ακούγοντας σε, μιλάς στην ψυχή μου ή καλύτερα στο μέσα μου, νιώθω την αλήθεια σου,και με βάζεις με όμορφο τρόπο να δω την δική μου αλήθεια..
Ευχαριστώ για τα που σωστά και αληθινά λόγια.Με κάνουν καλύτερο άνθρωπο για εμένα

ευλογημενοι ανθρωποι!!
Καταρχας ολοψυχα σας ευχαριστω για το βαλσαμο που προσφερετε στην ψυχη μου,απο το fb και το you tube.

Σας σκέφτομαι Δημήτρη και νιωθω μια ευγνωμοσύνη προς σε σας και συμπαράσταση απο τοσους άγνωστους που συμπορευομαστε στη ζωη τους ο καθένας .....κοιμαμε ας..το πουμε ικανοποιημένος πληρωμένος...κατι τετοιο..

Εξαιρετικό και πολύ βοηθητικό το σεμινάριο για τις σχέσεις. 7 μήνες μετά ακόμα το παρακολουθώ όταν το έχω ανάγκη και συνεχώς με ανακαλύπτω και με αγαπώ. Δημήτρη και Ντάνα ευχαριστώ από καρδιάς 🙏❤️

Giorgos Kl • 1 day ago
Δημήτρη σέ βλέπω στο YouTube 2 μήνες περίπου.
Έχω βοηθηθη απίστευτα γιατί ο αληθινός τρόπος πού μας μεταδίδεις τίς γνώσεις σου με γαληνευει καί με δυναμώνει να αντιμετωπίζω καθημερινά αυτό το τέρας τον νου που πρίν σέ ακούσω είχα συμπαιρανει ότι ήταν ο χαρακτήρας μου αλλοπροσαλος . Είχα διαβάσει Έκχαρτ Τολε που αναφέρει τον νου ως πονοσωμα.
Οκ είχα βοηθηθη όχι όμως νά καταλάβω τόσο καλά τον μηχανισμό τού νου από τά βίντεο σου.
Προσφέρεις τά μέγιστα σέ όσους θέλουν πραγματικά να βελτιώσουν την ζωή τους.
Αν καί όπως έχεις πει ότι δεν γνωρίζουμε τί θα μας συμβεί στα επόμενα πέντε λεπτά, εγώ γνωρίζω ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα θα είσαι φίλος μου!!!!
ιωαννης
Κι αλλοι είμαστε....😊
Manuela K
Είμαστε πολλοί ❤️❤️
Fitoula
Giorgos K είσαι φίλος φίλου μου. Άρα τωρα είσαι δυο φορές φίλος μου!! ☺️
Konstantina Mega
Δημήτρη και Ντανα είστε υπέροχοι ✨❤️💜✨

Ευχαριστώ πολύ.σας εκτιμώ πάρα πολύ διότι σας παρακολουθώ και μπορώ να πω ότι μαθενω από σας και ανοίγει το μυαλό μου και μπορώ να κατανοήσω αρκετά πράγματα.αν μπορώ να κάνω κάτι για να σας ευχαριστήσω μην διστάσετε να μου το πείτε ευχαριστώ.

Marios Ka
Υποφερω απο καταθλιψη...
Ηταν η πρώτη φορά που δοκίμασα αυτον τον διαλογισμο και στο σημειο που ειπατε "τι θα συμβει αν το ενα χερι αγγιξει το αλλο" αυθορμητα οι παλαμες μου ενωθηκαν και σφιχτηκαν με αγαπη μεταξυ τους και αμεσως αρχισαν να κυλουν δακρυα απ τα ματια μου...δεν περιμενα αυτην την αντιδραση,ξαφνιαστηκα!
Ισως να μην εχω ξανανιωσει τοσο κοντα τον εαυτο μου...
Σας ευχαριστώ πολύ

Εκείνο που με εκανε (οταν τυχαία σας πρωτοακουσα) να σας εκτιμήσω μέσα μου και να συνεχίζω να σας ακούω,είναι ότι ο λόγος σας "πατάει γερά στη γη". Δεν ωραιοποιειτε τις καταστάσεις στη ζωη που όλους μας προβληματιζουν,ουτε παροτρύνετε με ρομαντικά ανεδαφικη αισιοδοξια να πασχιζουμε να είμαστε πάντοτε ευτυχείς, αλλά μας δίνετε έναυσμα με σοβαρότητα και ρεαλισμό, να ψάξουμε μέσα μας να βρούμε την ουσία. Σας ευχαριστώ εσάς και την Ντανα από καρδιάς.Σα να υπάρχουν δύο αξιόλογοι φίλοι στη ζωή μου νιωθω,παρέα από απόσταση,..επί της ουσίας όμως.

Έχετε ωραίο λόγο εκπέμπεται σεβασμό γαλήνη και ηρεμια! Και όλα αυτά τα εισπρατουμε

Καλησπέρα σας! Μόλις παρακολούθησα το βίντεό σας!! Τυχαία σας βρήκα! Απο το πουθενά! Στον Ουρανό σας έψαχνα και στη γη σας βρήκα!! 😅 Συμφωνώ με όσα αναφέρατε. Επιτέλους βγήκε κάποιος και τα είπε!! Επιπλέον μου λύσατε και απορίες ή μου επιβεβαιώσατε κάποιες άλλες σκέψεις!!Ευχαριστώ!!!!! Καλό σας βράδυ!!

Καλησπέρα 🌹
Πόσο πολύ θέλω να πιω ένα καφεδάκι μαζί σας.
Σας ακούω και μερώνει ο λογισμός μου.

Κάθε στιγμή που βλέπω τα βίντεο σας είναι μοναδική. Να έχετε υγεία γιατί όλα τα υπόλοιπα τα έχετε βρει και να συνεχίζεται τα ωραία σας θέματα. Εάν ποτέ σας βγάλει ο δρόμος σας στα Κύθηρα θα χαρώ πολύ να σας γνωρίσω και από κοντά.

Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ που με βοηθάς στην πορεία μου που την λέμε ΖΩΉ. ❤️🥰🙋‍♀️
Σας εύχομαι την Ντανα εσένα και όλους μας ένα πολύ καλό και ευχαριστω Σαββατοκύριακο να είστε όλοι καλά και ευτυχισμένη. 🙏💎🕊💞🌍🫂🥰❤️🌞🌞🦜😉🙋‍♀️

σας ευχαριστώ για όλα τα video , άρθρα κ.τ.λ που είναι ένας φάρος γαλήνης και πνευματικότητας που πραγματικά με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ ψυχολογικά και όχι μόνο.Να είστε καλά . 🙏

Σ'ευχαριστώ πολύ, προσωπικά, για όλα τα καλά που μου γεμίζεις την ψυχή...

Να σας ακούω ώρες ολόκληρες .....και δεν χορταίνω👏👏👏

Καλησπέρα Δημήτρη και Ντάνα σας παρακολουθώ αρκετό καιρό και στο you tube
Ήθελα να σας πω ότι φαίνεστε πολύ καλοί άνθρωποι και ευγενικοί με βοηθάτε πολύ στον τρόπο σκέψης μου.
Εγώ είμαι Χριστιανός και με έχετε βοηθήσει και σε αυτό πολύ με τα βίντεο σάς γιατί πολλοί δεν καταλαβαίνουν το νόημα της συγκεκριμένης θρησκείας
Το Βαθύ νόημα εννοώ!!
Και στο θέμα να κατανοήσω καλύτερα και τό σώμα!
Βγάζετε πολύ αγάπη και ηρεμία συγχαρητήρια!
Α Και μου αρέσουν όταν ξεκινάνε τα βίντεο με το γέλιο του Δημήτρη είναι μεταδοτικό μάλλον 😁!
Καλή συνέχεια!

Απολαμβανω τόσο πολύ ! ολα τα video που εχετε και ιδιαίτερα για τη ψυχική υγεια .
Σας ευχαριστώ για οτι μοιράζεστε μαζί μας .

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ για το μέιλ. Αυτό το μεγαλείο ψυχής δυστυχώς δεν το συναντάς συχνά. Έχετε απόλυτο δίκιο με αυτά που μας λέτε και προσπαθείτε να μας αφυπνισετε. Από τα βάθη της καρδιάς μου χίλια ευχαριστώ. Σας παρακολουθώ σε όλα απλώς στα λαιβ μπορεί να μην βρίσκομαι αλλά τα βλέπω αργά το βράδυ μα ησυχία. Καλή συνέχεια σε όλους μας και καλή υγεία. Να είστε καλά να προσφέρετε σε όλο τον κόσμο τις πολύτιμες γνώσεις σας. Πολλά φιλιά και στους δύό σας πολύτιμοι άνθρωποι.

Καλημέρα.
Παρακολουθώ αρκετό διάστημα τα υπέροχα βίντεο σας και πραγματικά έχω ευεργετηθεί και έχω βάλει σε μια σειρά τις σκέψεις μου.

Καλησπέρα σας έχοντας δει σχεδόν όλα τα βίντεο σας με έχετε βοηθήσει πολύ να βάλω κάποια πράγματα σε τάξη ώστε να ξεκινήσω να εμβαθύνω πιο πολύ στο ταξίδι για την επίγνωση του εαυτού ... Είστε καταπληκτικοί και σας ευχαριστούμε για την απλόχερη γνώση που δεν μπόρεσε να μας μάθει ούτε το σχολείο ούτε καν οι ίδιοι οι γονείς!(γι'αυτό και θέλω μέσα από την προσωπική δουλειά να δώσω εγώ στο παιδί μου όσο πιο πολλά εφόδια μπορώ)!!!!

Σας ευχαριστούμε πολύ! Αν δεν υπήρχε Δημήτρης Κοκκινιάς η φύση θα έβρισκε τρόπο να το εφεύρει 😜

Καλημέρα σας! Μόλις χθες ξεκίνησα να σας παρακολουθώ μετά από προτροπή της μαμάς μου και μου αρέσει πολύ ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζετε τη ζωή.

Θα σας ευχαριστήσω για άλλη μια φορά, για το τρυφερό βιντεάκι που μου στείλατε (Αρκάς και Έλα στα χιόνια), όταν ήμουν στο νοσοκομείο. Κάθε φορά που το βλέπω, συγκινούμαι . Γιατί η εμπειρία αυτή εκεί μέσα δεν ξεχνιέται, ούτε και οι άνθρωποι που σου στάθηκαν, ο καθένας με το δικό του γλυκό και τρυφερό τρόπο. Σας ευχαριστώ πααααρα πολύ και σας εύχομαι, με οοολη μου την καρδιά να μοιράζεστε τη ζωή που ορίσατε με υγεία και άπλετη αγάπη 🙏❣️

Καλησπέρα, συγχαρητήρια για το έργο που επιτελειτε!

Καλημέρα σας !
Συγχαρητήρια για τα βίντεο σας, και όσα μας λέτε, μας βοηθούν πολύ!.

Στη ζωή μας υπάρχουν στυλοβάτες...ένας απ αυτούς είσαι και συ(εσεις).. αρκεί να τους δώσουμε σημασία....εγώ σ ακολουθώ...νάσαι πάντα αυτός που είσαι....σας ευχαριστούμε....Δημήτρη και Ντανα....

Είστε καταπληκτικός ! Μιλάτε τόσο ξεκάθαρα ! Έκανα εξαντλητικές δίαιτες κακοποίησα το σώμα μου δίχως όριο. Ανακάλυψα-σοκαρίστηκα - διαλύθηκα , όταν καταλαβα πως ζούσα σε ένα άρρωστο περιβάλλον το οποίο δεν «με άφηνε» να χασω κιλα και το χειρότερο : δηλητηριαζα περισσότερο την ψυχή μου!
Αποφάσισα πως δεν είναι εγωισμός να πω : Θέλω να ζησω ευτυχισμένη! ΕΓΩ για ΕΜΕΝΑ .
Σας ακούω πολύ συχνά , σας ευχαριστώ για την διαθεση σας να μοιραστείτε μαζί μου τος εμπειριες-γνώσεις σας.
Να είστε πάντα καλά .

S B
Σας ευχαριστώ παρα πολυ!! Χαίρομαι που οι γιατροί μας έχουν την ίδια απoψη σε ότι αφορά το ετήσιο check up. Χαίρομαι διπλά γιατί εχω καταλάβει από τα λεγόμενα σας ότι συμβουλεύεστε κάποιον γιατρό απο το Ισραήλ και γνωρίζω πόσο μπροστά είναι η χώρα αυτή στον τομέα της Ιατρικής!🌻😀

Καλησπερα σας! Παρακολουθω τα βιντεο σας και θελω να σας δωσω συγχαρητηρια οχι για κατι αλλο αλλα για την αντιληψη σας! Θεωρω την αντιληψη βασικο προσον ενος ανθρωπου!

Σας ανακάλυψα πρόσφατα, αλλά μπορώ να πω πως σας ξεχώρισα ανάμεσα σε όλο αυτό που υπάρχει εκεί έξω.. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για αυτό..

Σας ευχαριστω πολυ για τη βοήθεια που μου εχετε προσφερει. Σας "συνάντησα " περσι τέτοια εποχή κ από τότε έχω ενταξει στο φρασολογιο μου κ εφαρμόσει στη ζωη μου την ατάκα σου, Δημήτρη "Και παλι.. Καντε ό,τι αγαπάτε! " Μ έχει βοηθήσει πολυ τόσο στις σχέσεις μου με τους άλλους όσο και στη σχέση με το εαυτό μου!! Δεν θέλω να σας ζαλισω λέγοντας σας πως και γιατί. Άλλωστε δεν έχει καμμια σημασια. Αυτό που θέλω να σας ξαναπω μέσα απ την καρδιά μου... Να είστε παντα καλά!! 💋

Καλησπέρα σας! Εύχομαι να είστε καλά! Σας παρακολουθώ εδώ και καιρό και χαίρομαι κάθε φορά που σας βλέπω! Είστε η ώρα ξεκούρασης μέσα στη μέρα μου!

Καλησπέρα σας κύριε Δημήτρη ,
αρχικά θα ήθελα να σας συγχαρώ για την σπουδαία δουλειά που κάνετε και τον επαγγελματισμό που δείχνετε . Κάθε ανάρτηση σας είναι άγγιγμα ψυχής . Όσο υπάρχουν άτομα σας εσάς τόσο καλύτερος θα γίνεται ο κόσμος . Προάγεται την ηρεμία , την γαλήνη , την αυτοβελτίωση και την ψυχραιμία.

Δημήτρη θυμάμαι ακόμα που ήμουν βόλτα στη Γερμανία σε μια δύσκολη περίοδο και σε άκουγα και εξηγούσες πως ψάχνουμε αγάπη εξωτερικά και δεν την δίνουμε εμείς οι ίδιοι στον εαυτό μας και ήταν από αυτές τις στιγμές "αποκάλυψη" που ήξερα ότι μάθαινα κάτι με πολύ μεγάλη αξία, κάτι που δεν μου είχε εξηγήσει κανένας στη ζωή μου όπως εσύ 🙏🙏

Σας παρακολουθώ 2 χρόνια μέσα από το κανάλι σας στο youtube και θέλω οπωσδήποτε να αναφέρω κάτι που δε το ακουτε πρωτή φορά , πως είστε πολύτιμος , και πως συμβάλλεται με συνεπεια , αφοσίωση και σοβαρότητα στην ''εκπαίδευσή '' μας διότι σαφώς έχουμε εκπαιδευτεί λάθος .
Είχατε την ευγενή καλοσύνη να μοιραστείτε δωρεάν και τους μινι διαλογισμούς οι οποίοι είναι κάτι που έχω εντάξει στην καθημερινότητα μου , μαζί με άλλα όμορφα πράγματα που συμβάλουν στη φροντίδα του εαυτού μέσα κι εξω .
Σας ευχαριστώ λοιπόν για όλα , συνολικά .

Καλημέρα σας κ Δημήτρη και κα Ντανα !
Ήθελα και εγώ με την σειρά να σας εκφράσω την αγάπη που Νοιώθω για εσάς. Σας παρακολουθώ τα τελευταία 4 χρόνια μέσα από τα βίντεο σας και πραγματικά είστε βάλσαμο για όλους εμάς!

Μου αρέσει πάρα πολύ να σας ακούω ποιο είναι αυτά που βλέπω ηρεμώ Δεν ξέρω μου εκπέμπετε μία μεγάλη ηρεμία μου αρέσει πολύ να σας ακούω να μιλάτε για όλα αυτά που λέτε με ενδιαφέρει να μαθαίνω ευχαριστώ

Ειναι απελευθερωτικο να εισαι ο εαυτος σου και αυτο στο δινει η βαθεια ενδοσκοπηση και ερχεται και η αυτογνωσια.Ποσο με καλυπτουν σαν ατομο οσα ακουσα ειναι σαν καποιος να μιλησε για μερικες απο τις σκεψεις μου και τις ιδεες μου.Παρακολουθω τα βιντεακια και αν μπορουσα θα αγοραζα και ολα τα βιβλια που δυστυχως δεν εχω.Καλο ξημερωμα σε ολους

Σας ευχαριστώ μέσα απ' την καρδιά μου! Συνεχίστε το έργο σας, παίρνουμε πολύ σημαντικές πληροφορίες από σας! Και πάλι ευχαριστώ!

Εγω ευχαριστω για την βοηθεια σας
Σας παρακολουθω και εχω παρει μεγαλη βοηθεια στο να βαλω το μυαλο μου σιγα σιγα - με βηματα χελωνας- σε ησυχια🥰🥰

Ήξερα ότι είμαι παρανοϊκός απλά ήρθε και η επιβεβαίωση... αγαπητέ κύριε στο βίντεο ήθελα να πω ότι βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρον τον τρόπο σκέψης και λόγου σας
Τον εκτιμώ και τον σέβομαι... Τολμώ να πω ότι μόλις έμαθα κάτι που μου έδωσε τροφή για σκέψη... Ο άνθρωπος που παρουσίασε το βίντεο είναι η εξαίρεση... Εύχομαι να γίνει ο κανόνας... Ή να επηρεάσει θετικά μια πλειοψηφία σκεπτόμενων ανθρώπων.

Είναι τόσο ανακουφιστικος ο λόγος σου που γαληνέυει το μέσα μου κάθε φορά. Σε ευχαριστώ, θα προσπαθήσω να κάνω υπομονή και βήμα βήμα να μάθω τον εαυτό μου.

Εγω ευχαριστω για την βοηθεια σας
Σας παρακολουθω και εχω παρει μεγαλη βοηθεια στο να βαλω το μυαλο μου σιγα σιγα - με βηματα χελωνας- σε ησυχια🥰🥰

Ευγνώμων που σε γνώρισα τυχαία!!!!

Είσαι υπέροχος δημητρη

Σ ευχαριστώ πολύ, γι αυτά που μου μαθαίνεις, αλλά και με τον τρόπο που τα εξηγείς!!Να είσαι καλά Δημήτρη!😃🌷

Πόση ηρεμία και ισορρπιε μου δίνεται Δημήτρη και ντάνα σα ευχαριστω μέσα απ την ψυχή μου!

Σας ευχαριστούμε πολύ για τόν χρόνο που αφιερώνετε να μας μιλάτε..... βάλσαμο στην κουρασμένη ψυχή μας τα λόγια σάς......να είστε καλά

Δημήτρη θέλω να σε ευχαριστήσω.Τα βιντεό σου μιλάνε στην καρδια μου και την ανακουφίζουν.Ένιωσα την ανάγκη να στο πω

Χίλια μπράβο δίνεται μεγάλη δύναμη!!!

Να έχετε μια όμορφη Κυριακή....Σας ευχαριστώ για την βοήθεια σας να εξελίσσομαι.
Τα λόγια σου σήμερα ήταν σα να μου τα έλεγες προσωπικά,μόλις έχασα τον άνθρωπο μου και όλα ξεφουσκωσαν.Η πτώση μου απύθμενη . Ευχαριστώ.

Δημήτρη μου αχ και να είχες μια τηλεοπτικη καθημερινή εκπομπή για 10 λεπτά....

με βοηθησες και με βοηθας ακομα σε ευχαριστω

Σ ευχαριστώ πολύ, γι αυτά που μου μαθαίνεις, αλλά και με τον τρόπο που τα εξηγείς!!Να είσαι καλά Δημήτρη!😃🌷

Πολύ όμορφα τοποθετηθήκατε για την παρέμβαση στα παιδιά μας, με βοηθάτε σε ερωτήματα που δεν με απασχόλησαν σημερα αλλά κατα βάθος με απασχολούν

Dana και Δημήτρη,
σήμερα γνώρισα τον διαλογισμό αγκαλιάς και έκλαιγα...ένοιωσα την απλότητα, την αποδοχή και ό,τι άλλο...ο τρόπος σας είναι μοναδικός!
Σας ευχαριστώ...να είστε καλά :-)

Dana and Dimitri,
I had the hug meditation today and cried ... I felt the simplicity, the acceptance and whatever...your way is unique!
Thank you...be well :-)
Penny

Δημήτρη και Ντάνα καλησπέρα...Από το αποψινο live,με βοηθήσατε, πήρα απαντήσεις.Για το άγχος και στρες,που την μισή μου ζωή είχα.Αρρωστησα και προβλήματα με το έντερο...Εδώ και δύο χρόνια προσπαθώ,τα πάω καλά.Εχω βοηθηθεί με τις συζητήσεις σας, Απόψε άκουσα από τον Δημήτρη ότι το άγχος μεγαλώνει και με την διατροφή κάτι που δεν ήξερα...
Πόσο καλό μου κάνουν τα live... Άλλαξα αρκετά προς το καλύτερο.... Να περνάτε καλά εκεί στην φύση,για 12 μέρες κι εγώ στην φύση είμαι...
Απόψε άκουσα από τον Δημήτρη ότι το άγχος μεγαλώνει και με την διατροφή κάτι που δεν ήξερα...

Καλησπέρα ..Σας παρακολουθώ,εδώ και λίγους μήνες,μου ανοίξατε νέες αντιληπτικές ικανότητες σε πολλά θέματα.Θα ήθελα να σας γνωρίσω και να ανακαλύψω και άλλα κοντά σας...

Καλημέρα Διμιτρι
Σε ευχαριστώ από καρδιά,μασ εκισ βοήθεισι πολύ. Ακόυ τα βίντεο σας με πολύ προσοχή και μαθενω έστω και λίγο από αυτά. Ιμε καρκίνο παθήσεις εδώ και 2 Χρόνια παλεύω,Σε σασ έχω βρει τιν Ιερεμία,κάνω διαλογισμό καθε μέρα νιώθω καλα νιώθω ότι ιπαρχω και εγώ. Έχω αρχίσει να δώσω χρόνο στον εαυτό μου που δεν το είχα κάνει ποτέ πάντα Ερμούν ανέχομαινι με το χρόνο. ..να τρεχο στιν δουλειά. .να τα καταφέρω με το σπίτι με τα πεδία εκτός από μένα εγώ δεν ειμου πουθενά σαν ρομπότ.
Τώρα έχω βρει τον εαυτό μου, χαριτ σε σασ.
Σας ευχαριστώ πολύ, να είτε πάντα καλά! 🙏
Συγγνώμη αν έχω κάνει γραπτά λάθη, είμαι από τιν Αλβανία ζω στιν Αθήνα 25 Χρόνια, μαρειση η Ελλάδα είναι ευλογημένη χώρα.

Μια αίσθηση ευγνωμοσύνης προς εσάς αλλά και μια ανάγκη να γνωρίσω αυτό που νοσεί πιθανόν μέσα μου με ώθησε να επικοινωνήσω μαζί σας.
Εδώ και κάμποσο καιρό έπεσα τυχαία πάνω σε ένα βιντεάκι σας στο youtube, και το περίεργο είναι ότι δεν έψαχνα τίποτε παρόμοιο. Δεν ξέρω γιατί αλλά έκατσα και το είδα.
Απο τότε κάτι συναιβει μέσα μου. Κάτι μετακινήθηκε λίγο νομίζω.
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην περνάει μέρα χωρίς να δω τουλάχιστον ένα βίντεο σας.
Έχει γίνει κάτι σαν απαραίτητο στήριγμα για μένα. Παίρνω κουράγιο αλλά και έμπνευση ώστε να συνεχίζω την κάθε μου μέρα.
Νομίζω πως πρώτη φορά κατάφερα να βγω έξω και να με παρατηρήσω μετά από αυτό.
Άρχισα σιγά σιγά να κατανοώ πολλά λάθη που έχω κάνει και συνεχίζω να κάνω εδώ και 53 χρόνια που βρίσκομαι σε αυτόν τον κόσμο παντρεμένος τα τελευταία 27.
Νιώθω όμως πως απλώς έπιασα την άκρη ενός νήματος που είναι πολύ μακρύ.
Δεν ξέρω αν πραγματικά έχω την διάθεση και την υπομονή να ψηλαφίσω το νήμα ως το τέλος. Μπορεί να πρόκειται για έναν πρόσκαιρο ενθουσιασμό που απλώς θα σβήσει και θα ξαναβυθιστώ στην άβυσσο των συναισθημάτων και του νου μου.
Θα ήθελα πάντως να δοκιμάσω πόσα εκατοστά από αυτό το νήμα μπορώ να διανύσω.
Ζω στην Αθήνα και έχω ένα αρκετά πιεστικό πρόγραμμα.
Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να σας συναντήσω και να σας γνωρίσω από κοντά ή αν έχετε να μου προτείνετε κάποιον/κάποια εδώ στην Αθήνα που να έχει παρόμοιες αντιλήψεις και θέσεις για την ζωή, (κατά προσέγγιση πάντα) ώστε να κάνω τα πρώτα βήματα στον να γνωρίσω καλύτερα αυτόν τον τύπο εκεί "μέσα μου".
Με εκτίμηση και απέραντη αγάπη !!

Καλησπέρα.. ήθελα να σας ευχαριστήσω για την έμπνευση,την πνευματική τροφή και το κουράγιο που προσφέρετε σε όλους εμάς που παρακολουθούμε

Δημήτρη θυμάμαι ακόμα που ήμουν βόλτα στη Γερμανία σε μια δύσκολη περίοδο και σε άκουγα και εξηγούσες πως ψάχνουμε αγάπη εξωτερικά και δεν την δίνουμε εμείς οι ίδιοι στον εαυτό μας και ήταν από αυτές τις στιγμές "αποκάλυψη" που ήξερα ότι μάθαινα κάτι με πολύ μεγάλη αξία, κάτι που δεν μου είχε εξηγήσει κανένας στη ζωή μου όπως εσύ 🙏🙏

Είσαστε υπέροχοι και προσφέρεται σε όσους χρειάζονται την διαύγεια σας 🥰🙏🏻

Είμαι ο Κώστας που είχα έρθει στην Αγόριανη θυμάσαι συμπλήρωσα τρία χρόνια θεραπεία για την αναπνοή με τις συμβουλές σου στο YouTube και στο σεμινάριο με έχει βοηθήσει αφάνταστα ξεκινήσαμε 7: παύσεις και τώρα είμαι κοντά στο 30 λόγω της πάθησης μου έχω ιδιοπαθή θρομβοκυττάρωση και εγκεφαλικό

Καλησπέρα Δημήτρη!
Από που να αρχίσω το μήνυμά μου, δεν ξέρω... Θα σου πω αρχικά πως νιώθω τυχερή που σε βρήκα εδώ μέσα, όσο δεν φαντάζεσαι! Κάθε φορά στα βίντεο σου με εκπλήσσεις πραγματικά! Δίνεις πάντα μια οπτική και μια εξήγηση που ποτέ δεν είχα σκεφτεί, παρόλο που είμαι άτομο που "ψάχνεται" γενικώς κ φυσικά μου αρέσει να ακούω άλλες απόψεις όταν είναι βέβαια εμπεριστατωμενες!

μου έδειξες ένα δρόμο που δεν ήξερα ότι υπάρχει. Σ ευχαριστώ. Οι ταμπέλες δένουν πισθάγκωνα τους ανθρώπους και τους γεμίζουν και ενοχές!

Καλησπέρα είστε η παρέα μου σε στιγμες ηρεμίας! Η μεταδοτικότητα σας και ο ήχος της φωνης μου μεταφέρουν γαλήνη...γερός και δυνατός καλη συνέχεια

Σας ευχαριστώ πολύ για το νοιάξιμο. Δεν χάνω κανένα βίντεο δικό σας. Είστε πολύτιμοι άνθρωποι. Με έχετε βοηθήσει πολύ.
Να έχετε υγεία και τύχη.

Καλημέρα Δημήτρη και Καλή εβδομάδα
Σε βλέπω ανελλιπώς και ξεκουράζεται η ψυχή μου.
Εξάλλου Είμαι και κορυφαίος θαυμαστής στο F/B.
Να είστε πάντα καλά μαζί με τη Ντανα και να συνεχίσετε να φωτιζετε με τις ωραίες απόψεις σας τις αναχρονιστικές μας σκέψεις και να απομονώσουμε εαν το καταφέρουμε , αυτόν το τραμπουκο,που πολύ εύστοχα αποκαλείς , Νου.
Σας ευχαριστούμε απο καρδιάς,

 


Την γλυκιά μου καλημέρα και στους δυο σας!! Δημήτρη σε ακούω συνήθως το πρωί και παίρνω δύναμη για να περάσω τη μέρα μου με αυτογνωσία! Σας ευχαριστώ!!

Πόσο αληθινά και Απείρου Κάλλους πλάσματα είστε!!! Ευχαριστώ την ύπαρξη που σας γνώρισα.

Χάρμα οφθαλμών και αυτιών, πολλές φορές σε στιγμές μου, προβληματικές η με διλήμματα, σκέπτομαι, αλήθεια τι θα μου έλεγε ο Δημήτρης?

Αγαπητε κ. Δημητρη καλο μεσημερι! Οπως παντα σας παρακολουθω... Αισθηση μου προκαλεσε το γεγονος οτι παρακολουθωντας εναν παστορα απο τις ΗΠΑ τις προαλλες, μεσα απο το youtube, διαπιστωσα οτι οι αληθειες που περιγραφετε με τη Ντανα μεσα απο το youtube αλλα κ μεσα απο τις λιγες -δυστυχως- συνεδριες που καναμε, επιβεβαιωνονται απο διαφορετικους "δασκαλους" αλλης πνευματικης/πολιτισμικης αφετηριας. Ειναι φοβερο να ακους εναν μαυρο παστορα απο τις ΗΠΑ να λεει οτι η σωστη σειρα για να λειτουργει κανεις στη ζωη ειναι να φροντιζει/δινει προτεραιοτητα στο spirit, μετα στο soul και τελος στο σωμα. Τα 2 τελευταια θα πρεπει να πειθαρχουν ομως στο spirit. Ως spirit περιεγραφε το πνευματικο στοιχειο, αυτο που περιγραφεις ως το προϋπαρχον ολων στον ανθρωπο, ως soul περιεγραψε το νου, τη λογικη κ τις σκεψεις κ ως σωμα τις αισθησεις. Νιωθω μεγαλη ευγνωνοσυνη για τη βοηθεια που προσφερατε και προσφερετε οχι απλως σ εμενα, αλλα σε ολο τον κοσμο που σας ακουει. Πολλους χαιρετισμους κ ελπιζω να εχω ξανα τη δυνατοτητα να σας μιλησω κ παλι κατ ιδιαν!

Εγώ έχω ένα να πω! Δημήτρη σε παρακολουθώ τα τελευταία χρόνια....είσαι εξαιρετικός! Τι γνώσεις είναι αυτές ρε παιδί μου που έχεις??? Επειδή είμαι και της θρησκείας τα όσα λες συμβαδίζουν και με τη θρησκεία μας! Εξηγείς πολύ απλά,αναλυτικά....! Με έχεις βοηθήσει...τον τελικό λόγο όμως τον έχει ο καθένας μας για το τι είναι και πως είναι! Ευχαριστώ! Θα ήθελα ένα βίντεο νέο για την συνείδηση γενικά το μυαλό! Κ ένα ωραίο βίντεο από τα τόσα ήταν πριν χρόνια πως δεν έχουμε μάθει να ακούμε γι αυτό έχουμε προβλήματα στις σχέσεις!ωραίο να ανέβαζες κάτι ανάλογο!Είσαι χάρμα οφθαλμών! Συνέχισε έτσι!!!

Που βρέθηκες άνθρωπε μου στο διαδικτυακό διάβα μου για να απαλύνεις το ψυχικό φορτίο μου... Κάθε φορά που σε ακούω- βλέπω παίρνω μία βαθιά ανάσα και συνεχίζω...

Δημήτρη, έγινα άνθρωπος πιο χαλαρός, ακούγοντας τα λόγια σου,τις σκέψεις σου... ευχαριστώ

Καλησπέρα, Καλημέρα!
Όταν είσαι ακροατής, δεν μπορείς να αλληλεπιδράσεις, δεν υπάρχει διάλογος...
Νιώθω ωστόσο την ανάγκη να δώσω ένα feedback.
Είναι ωραίος ο λόγος σας, ξεκάθαρος.
Έχετε συνέπεια σε αυτά που λέτε και τα τοποθετείτε απλά, κατανοητά.
Αυτός που έχει κατανοήσει κάτι, τότε μόνο μπορεί να το μεταφέρει και στους άλλους.
Είμαι ακόμη στα βίντεο 4 χρόνια πριν.
Έχω μπόλικο υλικό διαθέσιμο!
Αλλά αυτό που μου βγαίνει αυθόρμητα να πω είναι ότι για κάποιον που θέλει να ακούσει, τα λέτε όλα!
Δουλειά θέλει και όρεξη!
Η Αγία Πρακτική (σχήμα λόγου, δεν έχω κάτι με τους Αγίους).
Πιο ξεκάθαρα δε γίνεται!
Να είστε καλά!
Απλά πέρασα να πω ένα γεια!
Όλα καλά!
Ευχαριστώ.

Δημήτρη μου ξυπνάς την καλή μου πλευρά, την καλοπροαίρετη. Και σ' ευχαριστώ!!
Μόνο που ακούει την φωνή σου κανείς, φτιάχνει την διάθεση του.. υπέροχος, να είσαι καλά, τι ωραίο που υπάρχουν άνθρωποι σαν εσένα..🥰

Ευχαριστώ πολύ.σας εκτιμώ πάρα πολύ διότι σας παρακολουθώ και μπορώ να πω ότι μαθενω από σας και ανοίγει το μυαλό μου και μπορώ να κατανοήσω αρκετά πράγματα.αν μπορώ να κάνω κάτι για να σας ευχαριστήσω μην διστάσετε να μου το πείτε ευχαριστώ.

👍‼️🌈Υπέροχος νιώθω μεγάλη ανακούφιση πάντα με τα λόγια σου ‼️

Καλησπέρα σας συναντησα τυχαια στο fb ποιος εισαι? Μ αρεσουν πολυ αυτα τα βιντεακια.....δε ρωταω απο κουτσομπολιό αλλα θα ηθελα να σε ξερω λιγο περισσότερο....! Να ξερω σε ποιον "ακριβώς " παει η ευγνωμοσυνη που νιώθω....οπως και ναχει ευχαριστώ...απο καρδιας ...😊

Δημήτρη, δεν είδα το live, αλλά άκουσα τα πάντα σήμερα.Προσωπικαμε κανεις και χαμογελώ,μου λείπει το γέλιο με έναν γκρινιάρη και χειριστικο άνδρα.Με έχεις βοηθήσει πολύ.Τα λες με τον μοναδικό δικό σου, τρόπο, χαρισματικό θα έλεγα.Προσπαθω να αλλάξω τον νου μου,πιο ηρεμία,σιωπή και φύση που την λατρεύω.Ειλικρινα σε ευχαριστώ

Θα ήθελα να σας γνωρίσω και να πάρω βοήθεια..Παρακολούθησα πολλά βίντεο και live και επηρεάστηκα πολύ θετικά..βρέθηκα σε μια "νιρβάνα". Συμφωνώ, με όλα όσα άκουσα να λέτε και πολλά που άκουσα ήταν αποκάλυψη σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό για μένα..
Βιώνω μια αλλαγή στην οποία παρά πολύ αντισταθηκα.. έκλαψα ατελείωτα δύο χρόνια...
και κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι δεν είμαι καλά και πρέπει να με βοηθήσω...
Νιώθω καλύτερα, η αγωνία μου, όμως χρειάζεται να ακουμπήσει...

Αθηνα Μ
Χαίρετε 👋 👋 👋 Δημήτρη και Ντανα μας!!!!!!!!!! Σας ευχαριστώ πολύ πάντα!!!!!! Είσαστε πραγματικά μια όαση για μενα, μια φωτεινή κ γαλήνια νότα στην ημέρα μου!!!!! Μια υπέροχη καλημέρα!!!!! 😀 😀 😊 🤗 🤗 🤗

r.α
Τα είπατε όλα αλήθεια νιώθω ευγνώμων που σας ανακάλυψα και μπορώ και βρίσκω απαντήσεις μέσα σε μια δύσκολη καθημερινότητα που βιώνω νιώθω πως με βοηθάτε αρκετά συνεχίστε έτσι!!

Αγαπητέ Δημήτρη.....μετά από πολλά χρόνια ψυχανάλυσης , συμπεριφοριστικής θεραπείας....αναζήτησης εαυτού......θέλω να σε ευχαριστήσω πολύ που με το δικό σου τρόπο φωτιζεις και ανοίγεις και σε μένα προσωπικά νέους δρόμους κατανόησης και αντίληψης πανω σε όλα αυτά τα ζητήματα ύπαρξης ...εύχομαι να βοηθηθούν πολλοί άνθρωποι μέσα από τη σελίδα σας και σε σας ότι καλύτερο ....
Σας εύχομαι δύναμη και αντοχή και σας εκφράζω ολόψυχα την πεποίθησή μου ότι αρκετοί άνθρωποι θα ακούσουν και θα βοηθηθούν.....🙏
με εκτίμηση
Γιάννης

Ελένη Π.
Ειμαι με σκλήρυνση κατά πλάκας από τα 40αντα μου χρόνια.Τωρα είμαι 65 χρονων.Η κατάθλιψη μου χτύπησε την πόρτα με τον ερχομό της σκλήρυνσης.Ομως παλεύω με αξιοπρέπεια μ αυτό το θεριό.Ακουω μουσική και δραπετευω στη φύση οπότε μπορώ.Ειναι βάλσαμο και τα δύο στην ταλαιπορημενη μου ψυχή.Η μουσικη γαληνεύει την ψυχή μου και η φύση με το οξυγονοτης δεινει ζωή στα κύτταρα μου.Η γαλήνη κυριεύει το σωμα και την ψυχή μου μ αυτά τα δύο.Ομως σας αγαπώ πολυ κ Δημητρη και εσάς και την κ Νανά γιατί με τον τρόπο σας ανοίγετε τους ορίζοντες μας και βλέπουμε την ζωή με άλλο μάτι. Σας ευχαριστώ θερμα

Message Μήνυμα: Dana και Δημήτρη,
σήμερα γνώρισα τον διαλογισμό αγκαλιάς και έκλαιγα...ένοιωσα την απλότητα, την αποδοχή και ό,τι άλλο...ο τρόπος σας είναι μοναδικός!
Σας ευχαριστώ...να είστε καλά :-)
Dana and Dimitri,
I had the hug meditation today and cried ... I felt the simplicity, the acceptance and whatever...your way is unique!
Thank you...be well :-)
Penny

7 months ago
Δημήτρη μου, το έχω ξαναπεί κάθε live σας είναι ένα μικρό μάθημα ζωής. Να είστε καλά 🙏🙂

Καλημέρα Δημήτρη και Ντάνα,
σας παρακολουθώ καθημερινά και έχω ασπαστεί αυτά που ακούω και έχω ηρεμήσει μπορώ να πώ.

Ελένη Κ
Σας ευχαριστώ, μου αλλάξατε τη ζωή, τα μαθήματα τα μελετώ και τα εφαρμόζω! Είσαστε σχολή δια βίου μάθησης!

Απρόσμενα Δημήτρη...αναπάντεχα. Μεγάλωσε ο χώρος μέσα μου, μέσα από στεναχώρια...μεγατόνων,
οξύμωρο ακούγεται, μα έτσι έγινε σε εμένα.
Συμβάλλεις στο μεγάλωμα αυτό με άλλον τρόπο, σε ευχαριστώ προσωπικά, να είστε και οι δύο σας καλά !!!

Γεια σας Δημήτρη Ντάνα !!!! Σας παρακολουθώ κοντά δύο χρόνια με μεγάλο ενδιαφέρον έχω πάρει πολλά και το προσπαθώ !!!!σας ευγνωμονώ !!!! Έχω κατά νου κάποια στιγμή να ανέβω Αθήνα για κάποιους συγγενείς από Κρήτη θέλω πολύ να σας γνωρίσω από κοντα νομίζω ότι θα μου χαρίσετε όλο...... Το κόσμο ......που λέει ο λόγος...

Δημήτρη βλέπω όλα τα βίντεο, ηρεμώ,γαληνευω, βρίσκω το νόημα της ζωής για μένα!!!

Από τότε,που τυχαία είδα ένα βίντεο σας, νιώθω ότι είμαι εκεί μαζί σας!!! Χαίρομαι για την ζωή που περνάτε, και την λατρεύω, γιατί λατρεύω την φύση, νιώθω πως ξαναγεννιεμαι!!!!Γαληνευω με τα λόγια που λέτε, γιατί αυτό είναι το νόημα της ζωής!!!!
Νιώθω ότι είστε οικογένεια μου, γιατί έτσι θα ήθελα να ζω, όπως έσεις

Μαριλένα Λουνή
20 hours ago
Μα ποσο αλήθεια όλα αυτά που ακούμε από εσένα!! συμφωνώ σε όλα.. Θα τολμήσω να πω!!
Όσο
χρόνο σας παρακολουθώ και είναι πολύς! μεγάλη η βοήθεια που έχω πάρει!!
Μου έμαθες να γυρνάω σε εμένα.. Εκεί που αρχίζουν όλα!!!
Πολύ σας ευχαριστώ! Που μαθαίνω από το λίγο στο πολυ 🙏❤❤

Λατρεμένοι μου Δημήτρη και Ντάνα , αυτόφωτοι, που αλλάζετε οχι τις ζωές αλλά τον τρόπο σκέψης στις ζωές των ανθρώπων

Ποσο χαίρομαι που σας έχω γνωρίσει Δημήτρη,δε φαντάζεσαι.
Όχι ότι έγινα σοφότερος και τέτοιες κουταμάρες.
Λίγο τα βίντεο σας τα τελευταία δυο χρόνια,λίγο τα προγράμματα που έχω παρακολουθήσει από εσάς.
Και μόνο που είμαι στο δρόμο της φροντίδας και της εξερεύνησης του εαυτού μου είναι πραγματικά από μόνο του πανέμορφο.
Να είστε καλά

Π • 5 days ago
Δημήτρη καλημέρα. Ένα βίντεο με πολλή αγάπη και σεβασμό προς την ίδια μας την ύπαρξη, όπως την ορίζεις, με τον εξαιρετικό αυτό τρόπο. Δεν σου κρύβω πώς κατά καιρούς, επιλέγω να δω κάποιο, από τα βίντεό σου, για να ισορροπήσει η λογική με το συναίσθημα. Είναι αξιοσημείωτο το ύφος του προφορικού σου λόγου και προσωπικά με αγγίζει, ώς προς τα όσα διδαχτηκαμε άμεσα ή έμμεσα για να ταιριάζουμε στις νόρμες. Παρεμπιπτόντως η θέα από πίσω σου είναι απίστευτη και ακόμα πιο ενδιαφέρον τα όσα μας προσφέρεις, μέσα από την σκέψη σου. Να είστε καλά Δημήτρη και Ντάνα.

Αθηνα 
Received one of the highest number of hearts from you
• 2 days ago
Χαίρετε 👋 👋 👋 Δημήτρη και Ντανα μας!!!!!!!!!!!! Ένα ατελείωτο RESPECT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀 😀 😊 🤗 🤗 🤗

Αχχχχχ.χρυσε μου ανθρωπε!σας το ξαναγραφω:ας κατσουν οι ανθρωποι να ακουσουν τα βιντεο σας και ας προβληματιστουν(μια ευχη μου).Χαιρετισματα στην κ.Ντανα και αγκαλιες στα σκυλακια σας!στελνουμε και φιλια στο εγγονακι σας.Καλη σας εβδομαδα!

Αν και δεν σας Ξερω,οσες φορες σας εχω δει,με εντυπωσιαζετε,Πργματικα..Ποσο Κατασταλαγμενες και Σοφες Απ-οψεις..ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ! Καλημερα σας...

Ντάνα και Δημήτρη υπέροχο ζευγάρι!

Ότι σε εσάς προσφέρει ο φακός την ώρα του βίντεο το ίδιο προσφέρετε εσείς σε εμάς.
Πολύ απλά
το φως μέσα στο σκοτάδι

Ευχαριστώ για την αποδοχη.
Ειστε, και η Ντανα, μια λογική φωνή μέσα στην παρανοια αυτού του κόσμου!

Kiriakos K
Ταυτιζόμαστε πολλοί Δημήτρη ,δίνεις δύναμη να συνεχίσουμε και να καταφέρνουμε να ομορφαίνουμε την καθημερινότητα μας βλέποντας την με άλλο μάτι.
Maria
Έτσι συνέβη και σε μένα!
Το ευχαριστώ είναι λίγο!
Παντούλα
Υπέροχα λόγια και αμοιβή ηθική!!!
Το αξίζετε!
Antonia Velissaratou
Σας ευχαριστούμε!!!!
Παυλίνα Ευθυμίου
Δημήτρης -Ντανα δύο ξεχωριστοί Άνθρωποι!!!!Σας ευχαριστούμε για όλα!!!
Petros P
Ταυτίζομαι και εγώ! 🙂 Είμαστε πολλοί που βρηκαμε σαν από τύχη σε αυτές τις υπέροχες υπάρξεις που ακούν στο όνομα Δημήτρης και Ντανα όταν το είχαμε ανάγκη νομίζω!
Vasiliki
Ταυτίζομαι επίσης. Σε στιγμές απελπισίας λόγω νου, μπόρεσαν κάποιες φράσεις σας απλά να κάνουν το κλικ και να δώσουν κουράγιο. Συνεχίστε έτσι ❤️

Ονομάζομαι Γιώργος
Μόλις, τυχαία είδα το βιντεάκι σας...
Είστε αυτό που θαυμάζω στους ανθρώπους : Ξέρετε, έχετε τον τρόπο, να μεταδώσετε την γνώση σας... άλλωστε το να έχει κάποιος γνώσεις, που δεν έχει τρόπο να τις μεταδώσει στους ανθρώπους γύρω του, δεν είναι χρήσιμο... Μπράβο σας...Θα δω κι άλλα σε λίγο, απλά είχα την ανάγκη να σας εκφράσω αυτά που αισθάνομαι και μάλιστα άμεσα..! Να είστε καλά, πάντα και σας εύχομαι τα καλύτερα..! Με σεβασμό προς το πρόσωπό σας...Καλό σας βράδυ...

Καλησπέρα σας . Κατ’ αρχήν επιτρέψτε μου να σας πω ότι διαβάζω και ακούω με πολύ σεβασμό αυτά που μεταφέρετε.
Το σημαντικότερο που προσλαμβάνω είναι η ήρεμη σκέψη, η διορατικότητα και η θετική σας διάθεση.

Καλημέρα σε όλη την παρέα, τι όμορφος συνδυασμός, ο ήχος από το όργανο, ο ήχος της βροχής και η ήρεμη φωνή σας. Να είστε πάντα καλά και να μας εμπνέεται για έναν καλύτερο κόσμο. 🌺🌹

Χαίρομαι που τυχαία είδα ένα βίντεο σας και μου τράβηξε την προσοχή. Ένιωσα να αναγνωρίζω μέσα μου πολλά από αυτά που μοιράζεστε μαζί μας και σας ευχαριστώ πολύ που πάτε τη σκέψη μου ένα βήμα πιο πέρα🙂

Καλησπέρα σας! Παρακολουθώ τα βίντεο σας τελευταία κ πραγματικά μετά κ απο 2 αποτυχημένες απόπειρες να βρω έναν ταιριαστό σε μένα θεραπευτή (ψυχολόγο) αναρωτιέμαι αν κάνετε ονλαιν συνεδρίες ατομικές 😊

Χαίρομαι που τυχαία είδα ένα βίντεο σας και μου τράβηξε την προσοχή. Ένιωσα να αναγνωρίζω μέσα μου πολλά από αυτά που μοιράζεστε μαζί μας και σας ευχαριστώ πολύ που πάτε τη σκέψη μου ένα βήμα πιο πέρα🙂

Ευχαριστώ που βρεθήκατε"τυχαία"στην ζωή μου

Σας ευχαριστώ πολύ...έχω παρακολουθήσει όλα βίντεο σάς!!!!

Εκτος απο την αληθεια αυτης της ομιλιας, ειναι υπεροχος και ο ποιητικος τροπος που εκφραστηκε. Ευχαριστω πολυ κ. Κοκκινια! 🌺🌺🌺

Καλημερα σας !!! Σας παρακολουθω και παιρνω δυναμη σε πολλα θεματα !! Νσ ειστε παντα καλα και οι δυο σας

Σας παρακολουθω εδω και λιγο καιρο και παιρνω δυναμη σε πολλα θέματα.

Μας βοηθάτε πολύ! Είναι πολύ απλή αλλά καθαρή η έκφραση σας! Και κυρίως είναι εφικτα και δεν μας δυσκολεύουν "βαθυστόχαστες" έννοιες!!!🥰🥰

Ανακουφίζουν τα λόγια σου κάθε φορά ‼️🌹
Ευχαριστώ πόσο πολύ με βοήθησες να παρω κάποιες σοβαρές αποφάσεις για τη ζωή μου

Εξαιρετικα τα videos σας!!!Ευγνωμων!!!

Καλησπέρα σας!!! Σάς ευχαριστώ καί από εδώ για την πολύτιμη βοήθεια σάς!!! Νιώθω πολύ τυχερή που σάς ανακάλυψα και σιγά σιγά σιγά προσπαθώ να μάθω τί συμβαίνει μέσα μου!!! Θά ήθελα να σάς ρωτήσω εάν μπορείτε να με βοηθήσετε και προσωπικά.... ευχαριστώ πολύ!!!

Δημήτρη αλήθεια δεν ξέρω πώς να σε ευχαριστήσω για όλα. Μου αλλάξατε τη ζωή μου με τρόπους που ποτέ δεν θα ξέρετε. Το πρώτο σου βίντεο (Μία από τις καλύτερες συμπτώσεις στη ζωή μου) με βρήκε με βαρεμένη καρδιά, ένιωθα μόνος, λυπημένος. Χάρην σε σας και το τονίζω γιατί τώρα που το γράφω βούρκωσαν τα μάτια μου έμαθα να χορεύω μέσα στην βροχή (εμπνευσμένο σε ένα από τα τελευταία σας βίντεο που κάνατε εν μέσω θεομηνίας :D) Μέσω εσάς μου άρεσε και έχω πιστέψει στο τρόπο που βλέπετε την ζωή και στο πως μπορώ να επιβιώσω μέσα σε αυτήν πιο ποιοτικά. Με βοηθήσατε σε μια στιγμή που το χρειαζόμουν περισσότερο και ποτέ δεν μπορώ ποτέ να σας ευχαριστήσω γι 'αυτό.

Καλησπέρα!
Συγχαρητήρια για τη δουλειά σας, είστε πραγματική έμπνευση!

Κάθε μέρα βλέπω αναρτήσεις ξανά κ ξανά.. είστε σαφής.. απλός κ κατανοητός.. συμφωνώ σε πολλά κ περιμένω νέα σας κάθε φορα..σας ευχαριστώ κ τους δύο σας..!!!

Γιασας και καλημερα
σας ευκομαι
Εχω λιγω καιρω που σας βρικα
στο γουτβ
Σας ευκαριστω για την
σοφια που μιραζαιται Σας εχω ηδη αγαπηση για την ηλικρινια σας


Αγαπητοί μου Δημήτρη/Ντάνα,
Σας παρακολουθώ κάποιο καιρό και θέλω να πω ένα ευχαριστώ από καρδιάς.Αυτο που κάνετε είναι πολύ σπουδαίο για όποιον μπορεί να καταλάβει.Ακουω αυτά που μου αρέσουν από εσάς,αλλά και αυτά που δεν μου αρέσουν.Το κέρδος μου; Μεγάλο.Ο προβληματισμός.Ανοιγει το μυαλό και καταλαβαίνω πως δεν είμαι το κέντρο του σύμπαντος.Ερχομαι από έναν άλλο κόσμο από τον δικό σας,μεγαλωμένος σε μια θρησκευτική οικογένεια, που όμως, μαθαίνοντας να αμφισβητώ και να σκέφτομαι έχω κρατήσει ότι με βοηθάει προσπαθώντας να λύσω τις οποιες μου απορίες.Για αυτό και σας το λέω γιατί ξέρω ότι θα σεβαστειτε το ποιος είμαι ακόμα κι αν διαφωνείτε.Και μόνο ο τρόπος σας και οι σκέψεις σας,με κερδίζουν.Αν ο κόσμος μας ήταν με περισσότερους Δημητρηδες/Ντανες θα ήταν σίγουρα πιο όμορφος.Σας ευχαριστώ πολύ για το έργο σας,γιατί επιτελείτε σπουδαίο έργο κι εύχομαι να συνεχίσουμε να σας βλέπουμε.

Δημήτρη και Ντάνα καλησπέρα...
Θέλω καταρχήν να σας ευχαριστήσω, γι'αυτή την προσφορά σας, με αυτές τις απλές και κατανοητές ασκήσεις. Θέλω δε να σας ευχαριστήσω γι' αυτά τα βίντεο στο YouTube, τα οποία τουλάχιστον για εμένα είναι ότι καλύτερο και πιο κατανοητό έχω ακούσει.

Πραγματικά ούτε η ψυχολόγος μου τόσο καλή δουλειά... μπράβο.

Αγαπητοί μου Δημήτρη/Ντάνα,
Σας παρακολουθώ κάποιο καιρό και θέλω να πω ένα ευχαριστώ από καρδιάς.Αυτο που κάνετε είναι πολύ σπουδαίο για όποιον μπορεί να καταλάβει.Ακουω αυτά που μου αρέσουν από εσάς,αλλά και αυτά που δεν μου αρέσουν.Το κέρδος μου; Μεγάλο.Ο προβληματισμός.Ανοιγει το μυαλό και καταλαβαίνω πως δεν είμαι το κέντρο του σύμπαντος.Ερχομαι από έναν άλλο κόσμο από τον δικό σας,μεγαλωμένος σε μια θρησκευτική οικογένεια, που όμως, μαθαίνοντας να αμφισβητώ και να σκέφτομαι έχω κρατήσει ότι με βοηθάει προσπαθώντας να λύσω τις οποιες μου απορίες.Για αυτό και σας το λέω γιατί ξέρω ότι θα σεβαστειτε το ποιος είμαι ακόμα κι αν διαφωνείτε.Και μόνο ο τρόπος σας και οι σκέψεις σας,με κερδίζουν.Αν ο κόσμος μας ήταν με περισσότερους Δημητρηδες/Ντανες θα ήταν σίγουρα πιο όμορφος.Σας ευχαριστώ πολύ για το έργο σας,γιατί επιτελείτε σπουδαίο έργο κι εύχομαι να συνεχίσουμε να σας βλέπουμε.

Hello Dimitri I have been listening to your videos, and all can say is i am impressed to hear someone in Greece with such depth in our presence
Wish all fhe best
Milton
Hope to have the prevelage meeting you someday

Σας ευχαριστώ πολύ και για μένα είστε η υπενθύμιση και ανατροφοδότηση που χρειαζομουν και χρειάζομαι για να προχωρώ!!! Έχετε την αγάπη μου και τα φιλιά μου!!!

Όταν συναντιούνται η επιστήμη της Φιλοσοφίας και της Ψυχολογίας με αυτήν της Λογικής , υπάρχουν ομιλητές σαν κι εσάς ‼️😇🙏🌼

Τρελαίνομαι με την ερμηνεία σου όταν προσεχεις το θέμα της θρησκείας το πως θα το πεις για να