chris-jarvis-0Pf7fKRtDPI-unsplash.jpeg

Face to Face Heart to Heart

Ατομικά σεμινάρια, συνεδρίες

Αν περνάτε μια περίοδο με εντάσεις, με την αίσθηση πως έχετε ίσως παγιδευτεί και θέλετε να κατανοήσετε και στη συνέχεια να εξαλείψετε αυτόν πόνο, την αγωνία, το βάρος, σας προτείνουμε να έρθετε να γνωρίσετε τα ατομικά προγράμματα / συνεδρίες μέσω διαδικτύου, μόνο αν είστε έτοιμοι. 

Οι προσωπικές συναντήσεις είναι ένας μοναδικός συνδυασμός, διεισδυτικότητας, γλυκύτητας και ακρίβειας.

Η προσέγγισή είναι ολιστική ,δηλαδή, "δουλεύει" στο νου, στο συναίσθημα, στο σώμα άλλα και στην  πνευματικότητα και την

ενέργεια σας, και άρα μπορεί να σας οδηγήσει στην κατανόηση και στην αντιμετώπιση της όποιας κατάσταση βρίσκετε τώρα.

Ο συνδυασμός της συμβουλευτικής, του healing, της φιλοσοφίας, των διαλογιστικών, αναπευνστικών ασκήσεων, με τις άμεσες πρακτικές λύσεις για την εργασία, τις σχέσεις, την υγεία, και ότι άλλο σας εμποδίζει, κάνει τις συναντήσεις αυτές μοναδικές και άκρως αποτελεσματικές.

Δεν είναι άλλη μια συνηθισμένη "συνεδρία" αλλά μια μοναδική, πρωτόγνωρη, ωστόσο, τρυφερή συνάντηση.

 

Μπορείτε  να έχετε συναντήσεις σε εβδομαδιαία βάση ή και 2 φορές το μήνα λόγω των ασκησεών που θα έχετε να κάνετε.

Μία εσωτερική διαδικασία ηρεμίας, αναζήτησης και θεραπείας.

Τι έχει γράψει ο κόσμος

Ήθελα να σας εκφράσω την βαθειά ευγνωμοσύνη μου που νιώθω για σας για την βοήθεια ή διαφορετικα την καθοδήγηση που μου προσφέρετε κάθε φορά που έρχομαι σε επαφή μαζί σας με όποιον τρόπο. Είτε μέσα από τα βίντεο σας είτε μέσω των συνεδριων.

Μέχρι πριν λίγο καιρό στα 35 μου χρόνια ένιωθα αβοηθητη, χαμένη και δυστυχης. Είχα αλλάξει δύο ψυχολόγους γιατί είχαν έναν άχαρο τρόπο οσαναφορα την προσέγγιση τους στα θέματα μου και αυτό με έκανε να το βάζω στα πόδια.

Εσείς είστε επιτέλους αυτοί που με οδηγείτε με φροντίδα και ασφαλεια να πλησιάσω τα μέσα μου νιωθωντας να μου δημιουργείτε μια φωλιά, μια αγκαλιά για να αναπτυχθω και να ωριμασω.

Δεν γνωρίζω πόσο καιρό θα μου πάρει για να σταθώ στα πόδια μου και να νιώσω ολοκληρωμένη.

Αυτό όμως που είναι σίγουρο είναι πως πλέον νιώθω ήρεμη γιατι πρώτη φορα βρίσκομαι επιτέλους στο σωστό δρόμο της αυτοανακαλυψης μου... κι αυτό είναι κάτι που εσείς μου το εμπνευσατε... Σας ευχαριστώ καλοί μου άνθρωποι.

Tο 2015 διαγνώστηκα με καρκίνο. Υπάρχει μια συμβίωση μαζί του μέχρι και σήμερα. Αυτό που βίωσα και βιώνω με έσπρωξε στο να αρχίσω να ψάχνω τρόπους να βοηθήσω καλύτερα τον εαυτό μου. Αποφάσισα να συμμετέχω σε συλλόγους, ομάδες ασθενών και εθελοντικά προγράμματα. Απ όλα αυτά πήρα αρκετά μαθήματα ζωής και έτσι μπόρεσα να βοηθήσω και να βοηθηθώ.

Πάντα μέσα στο μυαλό μου την πορεία αυτή, την είχα σαν ένα «σχολείο» που ώρα με την ώρα , μέρα με την μέρα, χρόνο με τον χρόνο περνούσα και μια τάξη.  Ένιωθα ότι ξεκίνησα από το «νηπιαγωγείο», παίρνοντας και μαθαίνοντας κάποια πράγματα από την αρχή.

Προχώρησα στο επόμενο στάδιο που ήταν το «δημοτικό», συνέχισα στο «γυμνάσιο» και τέλος στο «λύκειο», στο οποίο θεωρούσα ότι είχα φτάσει σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Όμως είδα στην πορεία ότι θέλω να προχωρήσω και άλλο, να μάθω ακόμα περισσότερα πράγματα για μένα, να ψάξω  περισσότερο μέσα μου και να φροντίσω καλύτερα τον εαυτό μου.

Άρχισα να ψάχνομαι ξανά, τι να κάνω και πώς να το κάνω. Ήθελα και είχα επιθυμία να συνεχίσω αυτό το ταξίδι. Τότε ήταν που από τύχη βρήκα εσάς, Δημήτρη και Ντάνα.

Είσαστε λοιπόν,  για μένα το «επόμενο σχολείο», το επόμενο στάδιο από το «λύκειο», είσαστε το «πανεπιστήμιο», που θα με βοηθούσε να πάω παρακάτω. Μαζί σας έλυσα πολλές απορίες μου και μπόρεσα να βάλω στη σειρά και σε μια τάξη όλα αυτά που είχα μάθει. Και σίγουρα μαζί σας θα κάνω και το «μεταπτυχιακό» μου! Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για τους καινούργιους δρόμους που μου ανοίξατε.

 

Αγαπημένοι Δημήτρη και Ντανα, νιώθω πραγματικά τυχερός που, από τύχη, οδηγήθηκα στο να σας βρω 2 χρόνια πριν, σε μια δύσκολη φάση της ζωής μου. Μέσα από τα σεμινάρια σας αλλά και από τα βιντεο σας πήρα και συνεχίζω να παίρνω πάρα πολλά. Το "μεσα" μου απλά χαίρεται να σας ακούει. Ειδικά μέσα από τις ατομικές συναντήσεις που έχουμε κάνει, νιώθω ότι έχω δύο ανθρώπους που μπορώ να τους ανοίξω την καρδιά μου, νιώθω φροντίδα και αγάπη στην επαφή μας! Από τις συζητήσεις μας, νιώθω ότι παίρνω πράγματα για απλά και καθημερινά θέματα από την εμπειρία ζωής σας αλλά και πράγματα πιο βαθιά, πιο εσωτερικά, από την εμπειρία "ψυχής" σας. Πολλά από αυτά που συζητάμε, μου έρχονται σε διάφορα περιστατικά που βιωνω και νιώθω ότι με βοηθάνε την κατάλληλη στιγμή. Σας νιώθω δύο φίλους με ανεκτίμητη εμπειρία ζωής και ψυχής και νιώθω ότι με όλα αυτά που παίρνω από εσας έρχομαι πιο κοντά στην ουσία της ζωής, πιο κοντά στον εαυτό μου. Να είστε καλά όμορφες υπάρξεις.

"Γνώρισα τον Δημήτρη και την Dana μέσα από τα βίντεο τους πριν ένα χρόνο περίπου πριν....ένιωσα σαν μια καινούργια ενέργεια εμφανίστηκε στο χώρο....Η ποιότητα της ενέργειας τους και η ησυχία τους είναι που σε εμένα έκανε την διαφορά και τράβηξε το ενδιαφέρον ώστε να παρακολουθώ και να ψάχνω τα βίντεο τους....Μέχρι που όταν ήρθε η σωστή στιγμή (οι πιέσεις στην ζωή μου έγιναν ασφυκτικές) επικοινώνησα μαζί τους.....Ο καθένας ξεχωριστός για διαφορετικούς λόγους....και ο συνδυασμός τους εξαιρετικά βοηθητικός...Ανακάλυψα ότι έχουν βαθιά γνώση του ψυχισμού του ανθρώπου...και αυτό με χαλάρωσε ακόμη περισσότερο. Ξεκίνησε λοιπόν για εμενα μια καθημερινή με σύστημα άσκηση....Όλα τα εργαλεία που μου πρόσφεραν απλόχερα είναι εξαιρετικά βοηθητικά...οι ασκήσεις διαλογισμού που έχουν ετοιμάσει με διευκολύνουν καθημερινά να συνδέομαι με τον εαυτό μου,και να είμαι εύκολα συνεπής.....Ποτέ δεν σταματάει να με εκπλήσσει η απλότητα των τρόπων που χρησιμοποιούν...γεμάτοι σοφία....(και το πόσο αυτοί λειτουργούν)
Η Σοφία κρύβεται στην απλότητα....                                         

Σας στέλνω την Αγάπη μου και στους δύο σας...ευγνώμων για την συνάντηση μας!!!!" 

"Ντάνα και Δημήτρης: δυο τύραννοι του μυαλού μου. Στην αρχή το ακούνε σιωπηλοί να λέει τον πόνο του, και εκεί που αυτό έχει ξεδιπλώσει όλο το μεγαλείο του και απάνω στο κρεσέντο του, κάνουν μια απλή ερώτηση «πώς είσαι;», και το μπλοκάρουν! Χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του: τι ρωτάνε τώρα; Εγώ που αφεντεύω πενήντα τόσα χρόνια και λέω τόσες σπουδαίες ιστορίες, αντί να πιαστούν στο δίχτυ μου, αυτοί ασχολούνται με το πώς είναι αυτό το δόλιο πλάσμα που με μεταφέρει; Πάω να ξεφύγω δεξιά, με μπλοκάρουν με αναπνοούλες, πάω να ξεφύγω αριστερά, με μπλοκάρουν με mandras-αηδίες, όπως it’s not your business. Πάνε να με τρελάνουν;;;;; Δεν θα με ακούσουν ποτέ;;;;

Όποιος αντέχει τέτοιους τυράννους του μυαλού, ας προστρέξει σε ατομικές συνεδρίες με τη Ντάνα και τον Δημήτρη. Είναι μοναδικοί, είναι τρυφεροί προς εσένα -και όχι προς το μυαλό σου- είναι πραγματικοί φροντιστές (healers) της ψυχής σου!

Το υπογράφω: Β.Π."

"Τον τελευταίο 1 ½ χρόνο, έχω επισκεφθεί την Ντάνα και τον Δημήτρη, δυο ώρες απόσταση από την Αθήνα.

Η Ντάνα και ο Δημήτρης, με έχουν περιβάλλει με την φροντίδα και τις συμβουλές τους, με πάρα πολλή αγάπη και ευαισθησία. Ο τρόπος τους, έχει μια ιδιαίτερη ποιότητα, η οποία με έχει βοηθήσει πολύ. Διαλογισμός, περπάτημα μέσα στο μαγικό Δάσος , κουβέντα. Και Tibetan bowls και μουσική. Κάθε φορά, γεμίζω από ειρήνη, ενέργεια και αγάπη.

Το εκπληκτικό Δάσος, το οποίο έχουν κάνει μόνιμο σπίτι τους τα τελευταία χρόνια, είναι γεμάτο από μεγάλους έλατους, καστανιές, μηλιές αλλά και περήφανους, ψηλούς πλατάνους. Περπατώντας, προστατευμένος κάτω από τις φυλλωσιές, δίπλα σε ρυάκια, ανακαλύπτω νεραϊδικές τοποθεσίες, πόρτες σε ένα άλλο βασίλειο.

Ένα δάσος γεμάτο ενέργεια και γαλήνη. Η Ντάνα, ο Δημήτρης και το Δάσος (και οι τρεις με φροντίζουν από κοινού), μεταμορφώνουν την εμπειρία του Softening & Healing σε κάτι πάρα πολύ ιδιαίτερο. Δεν υπάρχουν λόγια για το πόσο πολύ τους ευχαριστώ, και τους τρεις. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους. Δοκιμάστε το."

If you feel the need to share your worries and concerns and be guided, the Face to Face, Heart to Hart private sessions might be quite helpful for you. Dana and Dimitris will be next to you for three private sessions where you will experience their unique way of healing.

 

 

“I would like to say Thank You!!!! Dana and Dimitris for nourishing my soul and lifting my spirit. In those precious meetings of love, magic happened and existence celebrated!!!! May the Universe keep guiding you and blessing you, always!!! You are in my heart!!!“
 
“Thinking of you on a daily basis you cannot imagine how much you have helped me and I thank you for that” 

 

" I can't thank you enough for the very special three days spent softening and healing. It was exactly what my soul needed and I am using the new found kneading, melting and meditation to stay connected.I love the stones you gave me. They are a gentle presence of an impactful and necessary time for me in life. I am so glad I have the memory of you both to call on whilst having experienced that. The word 'thank you' doesn't quite get the message across."

השהות על האי והעבודה שלי בו, יחד אתכם ועם הקבוצה המדהימה" שזכיתי להכיר ולעבוד איתה הייתה מתנה נהדרת שנתתי לעצמי וקיבלתי מכם

אני עוצם את העיניים וחוזר לשם, למוסיקה, לקול המדהים של דימיטריס, למדיטציה בחוות הטרקטור האדום בלילה כשהירח מאיר עלינו, לאנרגיות שקיבלתי מהאי ועל כך אני רוצה להודות לכם, לשניכם

תודה תודה – אני מאמין שאנחנו נפגש שוב בקרוב "

“...staying on the island and doing my inner work , along with you and the amazing people I got to know, and to work with , was a great gift that I gave to myself and I got from you.I close my eyes and I go back there to the music, the amazing voice of Dimitris, the meditation in red tractor farm at night when the moon shined, the energy I received from the island, and for that I thank you, both of you”

 

 

רק רציתי לאמר תודה"

שבלבלת אותי

ואשמח לפגוש אותך שוב בחיים.... כי העיניים שלך עושות לי שקט

תודה

נשיקות

ד"ש חמה לדמיטריוס

“I just want to say thank you for confusing me, I will be happy to meet you again in life... because your eyes makes me feel peaceful”

 

 

 

"Thank you Dana and Dimitri.

I will do my best to come again towards the end of August.

Thank you so much for everything. 

I feel I am on a path now. I do not know were it will lead me. I can see myself walking on it and it feels good even though it really is very painful at times.

 

My warm embrace for both of you"

 

 

peace. love. balance.