top of page
IMG_20200623_220011_682LOW.jpg

 Για τα ατομικά Retreats υπάρχει λίστα ανομονής ωστόσο μπορετεί να κάνετε προεγγραφή.

Μπορείτε αν το επιθυμείτε να έχετε προσωπικές συναντήσεις.

Παρακαλούμε διαβάστε πιο κάτω στη σελίδα για τις λεπτομέρειες για τις ατομικές συνεδρίες.

 

Διήμερο Ατομικό Retreat

 

Υπάρχουν στιγμές που η απόσυρση από το θόρυβο και την ανεξέλεγκτη πίεση της πόλης είναι η πιο πολύτιμη και μεγάλη ανάγκη για ηρεμία και γαλήνη.

Υπάρχουν στιγμές που βαθιές αναζητήσεις και ερωτηματικά αναδύονται και θέλουν μια τελείως διαφορετική αντιμετώπιση με έναν πρωτόγνωρο, διεισδυτικό, άμεσο αλλά και συνάμα τρυφερό τρόπο. 

Μια μοναδική εμπειρία μόνο για εσάς και όχι ομαδικά.

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν το συνδυασμό της ενέργειας μέσα στη φύση με τις διαδρομές στο δάσος, τις διαλογιστικές ασκήσεις, τις τεχνικές αναπνοής,  τους θεραπευτικούς ήχους από σπάνια μουσικά όργανα, τις ασκήσεις για την ενέργεια, τα συναισθήματα και το άγχος και τις εκ βαθέων συζητήσεις με την Dana και τον Δημήτρη.

Όλα συντελούν σε κάτι "μαγικό", σε μια μεταμόρφωση. Γι' αυτό και η αποτελεσματικότητα του Retreat είναι άμεση.

 

Σε τούτο τη θεραπευτικό αγκαλιά, θα μπορείτε να φροντίσετε ότι θέμα μπορεί να σας απασχολεί, όπως οι σχέσεις, η αβεβαιότητα για το μέλλον, η αλλαγή στη δουλειά σας, ο χωρισμός, ο θάνατος, το άγχος, η αναπνοή, οι φόβοι, η μοναξιά, η πνευματικότητα ...

Έχουμε τη χαρά μέχρι σήμερα να μας έχουν επισκεφτεί άνθρωποι προερχόμενοι από διάφορους χώρους, όπως υψηλόβαθμα στελέχη τραπεζών και επιχειρήσεων, ψυχοθεραπευτές, καλλιτέχνες, γιατροί, καθηγητές, απλοί βιοπαλαιστές της ζωής. Όλοι όμως με την ίδια ανάγκη να βιώσουν αυτή τη μαγική μεταμόρφωση. Διαβάστε πιο κάτω τι έγραψαν οι ίδιοι.

 

Εμείς άνθρωποι, δυστυχώς, όσο περνάει ο καιρός αποκοβόμαστε όλο και περισσότερο από τη φύση, το μυστήριο, τη μαγεία, την ευαισθησία, τον αυθορμητισμό.  Με λίγα λόγια αποκοβόμαστε από εμάς του ίδιους και προσπαθούμε, μάταια, να κατανοήσουμε τη ζωή, τα προβλήματα και τα τραύματα μας, μόνο μέσα από νου, τη λογική και τα φάρμακα. 

Και εκεί ακριβώς είναι η ουσία και η δική μας προσέγγισης. Πηγαίνοντας ανάποδα, προσπαθούμε να κατεδαφίσουμε το νου, τουλάχιστον για λίγο,  ώστε να επιτρέψουμε στο σώμα και στην καρδιά να εκφράσουν την πραγματική κατάσταση αλλά και τις λύσεις που υπάρχουν.

Ο συνδυασμός της ενέργειας, των αισθήσεων του σώματος, της πνευματικότητας και του νου δεν είναι κάτι το εναλλακτικό, ούτε κάτι το περίεργο. Για την ακρίβεια είναι η μόνη ολιστική προσέγγιση που βοηθά όσο τίποτε άλλο, να βρείτε και να αποδομήσετε όλα αυτά τα εμπόδια που υπάρχουν μέσα σας και που μέχρι σήμερα κλέβουν την ευτυχία, την ισορροπία και τη γαλήνη σας.

 

Αν ακούτε αυτό το κάλεσμα από τα βάθη της καρδιάς σας και αισθάνεστε πως ήρθε η ώρα να βιώσετε αυτή την εμπειρία, θα πρέπει πρώτα να έχουμε μια ολιγόλεπτη τηλεφωνική επικοινωνία για να δούμε αν όντως τούτο το retreat είναι για εσάς. 

Στείλτε μας την εκδήλωση ενδιαφέροντος σε αυτό το email

 

Το Retreat, αν το επιθυμείτε, μπορεί φυσικά να είναι περισσότερες ημέρες.

Οι  εμπειρίες και εντυπώσεις του κόσμου από τα retreats

 

Θέλω να σου γράψω δύο γραμμές για αυτό που βίωσα το διήμερο στον παράδεισό σας.

Καταρχήν θέλω να σου πω ότι σε είδα στο FB πρώτη φορά σε μία πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής μου. Ίσως η δυσκολότερη της ενηλικης ζωής μου. Και ενώ ένιωθα ότι ο κόσμος γύρω γκρεμίζεται μου τράβηξες τη προσοχή. Και αμέσως ένιωσα ότι έπρεπε να σε δω από κοντά. 

Για την Dana τι να πω.. Δεν την ήξερα καθόλου από τα video σου. Από κοντά ήταν καταιγίδα. 

Την μέρα δε που ξύπνασα για να έρθω ήμουν αγχωμένος σαν 15 χρόνο που θα βγει στο πάρκο πρώτα φορά με κοπέλα που είναι φουλ ερωτευμένος. 

Ας πάμε τώρα στη ουσία. 

Καταρχήν το μέρος, η ενέργεια ή φύση από μόνα τους είναι μοναδικά. Μια αγκαλιά ούτως ή άλλως. 

Όταν σε είδα να με περιμένεις στο δρόμο και έσκασες εκείνο το χαμόγελο ένιωσα ότι έφτασα στο σπίτι μου. 

Όταν έκατσα απέναντί σας και άρχισα να μιλάω, ένιωσα να μιλάω σε δύο ανθρώπους που ποναγαν μαζί μου.

Ένιωθα κάθε λέξη που λέω να την ρουφάνε σαν να ήμουν το παιδί τους που τους μοιράζεται τις ανησυχίες του. Αλλά με καθαρή αγνή άνευ όρων αγάπη και αποδοχή.

Και όσο η ώρα πέρναγε αυτό μεγάλωνε και θεριεύε... 

Με πόνο βίωσα και μου έγινε πια επίγνωση ότι ο πόνος μέσα μου είναι μεγάλος αλλά μου ήρθε από εσάς με ένα τρόπο μαλακό και υποφερτό. Ότι είναι οκ να είμαι σκατά δηλαδή. Είναι οκ. 

Επί της διαδικασίας να σου πω ότι ήταν μαγικές η στιγμές που ήμουν χαμένος στον διαλογισμό και να ακούσω εσένα να τραγούδας. Ένιωθα όλο το κορμί μου να πάλλεται.

Από εκεί έφυγα μπερδεμένος. Οδηγώντας ομως προς στο σπίτι μου σε μια 3ωρη διαδρομή, ένιωθα να τακτοποιουνται πράγματα μέσα μου. Είδα καθαρά το τραύμα μου, τον πόνο που κουβαλάω και το χάος που έχω μέσα μου. Αλλά όχι φόβο να σταθώ δίπλα του και να τον γνωρίσω καλύτερα. Ίσως για να το πω καλύτερα, ένιωσα ότι η ανάγκη να τον γνωρίσω και να τον αγκαλιάσω είναι μεγαλύτερη πια από τον φόβο να τον κοιτάξω κατάματα. Και αυτό είναι πολύ μεγάλο για μένα. 

Έχω πια μια ξεκάθαρη κατεύθυνση. Χωρίς να ξέρω που θα βγάλει και χωρίς να με νοιάζει. Αλλά ξέρω ότι θα είναι καλά. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και από την γυναίκα μου. 

Δημήτρη και Ντανα αγαπημένοι τι κάνετε; από την τελευταία φορά που βρεθήκαμε έχουν γίνει πολλά στη ζωή μου! Όλα προς μια όμορφη κατεύθυνση! Σας σκέφτομαι συχνά και αυτό που ήθελα να σας πω είναι ότι είστε οι πνευματικοί γονεις μου. Δεν είχα ποτέ πνευματικούς γονείς και χαίρομαι αφάνταστα που είχα την τύχη να σας σας γνωρίσω όταν σας γνώρισα 😊 Χαίρομαι που υπάρχετε αγαπημένοι 🙏😊😘❤️

"Λοιπόν, υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι θα ξαναπάω κοντά τους και το έπραξα. Η αλήθεια είναι ότι ο νους μου έκανε και πάλι τα παιχνίδια του λέγοντάς μου ότι αφού τώρα έχει «εκπαιδευτεί» και τάχα μου «γνωρίζει» πώς να με αφήνει να χαλαρώνω, τι παραπάνω μπορεί να νιώσω πηγαίνοντας και πάλι στο δάσος και στα δυο υπέροχα πλάσματα που ζουν μέσα σε αυτό. Ο νους, έλεγε. Αυτός ο «υπέροχος» νους που θεωρεί ότι είναι πανέξυπνος και επεμβαίνει σε κάθε μου ανάγκη και επιθυμία, διακηρύσσοντας τη δύναμή του. Και εγώ, νωχελικά παραδομένη στη χαζομάρα του, πήγα φαντασιώμενη ποιος ξέρει τι!

Δεν θυμάμαι αυτό το τι, και δεν έχει σημασία, άλλωστε. Γιατί κάθε φορά που ο Δημήτρης με υποδεχόταν σε εκείνη την ξύλινη αυλόπορτα του παραδείσου τους, ο νους έχανε τα επιχειρήματά του. Και μέσα στα δύο λεπτά που έπρεπε να περπατήσω στο καταπράσινο μονοπατάκι για να συναντήσουμε και τη Ντάνα, ένα πέπλο εσωτερικής σιωπής και ηρεμίας τύλιγε αυτόματα την ύπαρξή μου. Ομολογώ ότι αυτό το λεπτό, μπορεί και δευτερόλεπτο, της απόλυτης αποσύνδεσης από τον νου, ήταν ακόμη μια πρωτόγνωρη αίσθηση για μένα. Για το νου μου θα έλεγα καλύτερα, που απεγνωσμένος και φοβισμένος να μη χάσει την παντοδυναμία του, με έσπρωχνε, αντί να ζω τη στιγμή, να αρχίσω αμήχανα να μιλώ ακατάπαυστα.

Θαρρώ, τώρα που το σκέφτομαι, πως αυτή η μαγική, έστω και στιγμιαία, αίσθηση της απουσίας κάθε ίχνους προσπάθειας, οφειλόταν στο γεγονός πως η ηρεμία και η αυτογνωσία που έχουν κατακτήσει η Ντάνα και ο Δημήτρης είναι καθηλωτική και μεταδοτική. Και μόνο το γεγονός ότι κάθεσαι κοντά τους, σε κάνει να θέλεις ξαφνικά να βυθιστείς σε μια εσωτερική σιωπή. Νιώθεις μια αλλαγή στην ίδια σου την ύπαρξη και ένα κύμα φροντιστικής ενέργειας να σε αγγίζει. Διότι αυτοί οι άνθρωποι δεν χρησιμοποιούν θεωρίες και λόγια για να σου μάθουν κάτι. Απλά σου «προσφέρουν» έναν χώρο και σου «ανοίγουν» την πόρτα για να βιώσεις και εσύ αυτό που αβίαστα βιώνουν και οι ίδιοι. Είναι στο χέρι σου να περάσεις χωρίς δισταγμό την πόρτα και να δεις το όλον. Εγώ το ένιωσα, έστω και για λίγο. Αλλά ήταν αρκετό για να γνωρίζω πως τίποτε δεν μπορεί να είναι ξανά το ίδιο.

Αγαπημένοι Ντάνα και Δημήτρη! Δεν είναι τυχαίο που τόσοι άνθρωποι εκφράζουν τις ευχαριστίες τους και τη χαρά τους που σας έχουν γνωρίσει. Είναι πραγματικά μαγικός ο τρόπος που αγγίζετε τις ψυχές όσων παίρνουν την απόφαση να ζήσουν έστω για λίγο αυτήν την τόσο βιωματική εμπειρία του softening and healing."

Stella 

"Μετά από αυτό το διήμερο νοιώθω μαγεμένη!!!! Αισθάνομαι ευγνώμων που έζησα αυτή την εμπειρία! Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω ποσο γέμισα, ποσο συνδέθηκα... Δεν θυμάμαι ποτέ ξανά να έχω υπάρξει τόσο όμορφα!!! Υπέροχη δουλειά σε όλα τα επίπεδα!!! Μόνο ευγνωμοσύνη μπορώ να νοιώσω για εσάς Δημήτρη μου και Ντάνα μου!!! Σας εμπιστεύομαι και σας ευχαριστώ για όλα!!! "

"Ήθελα να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για αυτό το 3ήμερο χαλάρωσης και ησυχίας σε ένα τόσο γαλήνιο μέρος . Με βοηθήσατε αφάνταστα όσον αφορά τις αρνητικές σκέψεις που είχα το προηγούμενο διάστημα σχετικά με το σώμα και την υγεία μου. Μου κάνατε μεγάλο καλό"

"Καλημέρα όμορφα πλάσματα του δάσους!
Σας ευχαριστώ για ότι κάνατε για μένα.
Με έναν πολύ γλυκό και τρυφερό τρόπο με κάνατε να καταλάβω ότι nature is our biggest ally. Έμαθα να μη φοβάμαι την δύναμη της φύσης - του δάσους αλλά να γίνομαι….σιγά σιγά!…. ένα με αυτή. 
Εχω δρόμο ακόμα αλλά έχω σύμμαχο τη φύση, και αυτό μου δίνει τεράστια δύναμη.
Σας ευχαριστώ Δημήτρη Ντανα, Ντανα Δημήτρη!🌱"

"Δημήτρη είμαι με το κοριτσάκι μου αυτό το ΣΚ και βρήκα λίγο χρόνο τώρα και ήθελα να σου πω κάτι που συνειδητοποίησα, ότι μετά την πρώτη συνάντηση που κάναμε από κοντά όντως κάτι άλλαξε μέσα μου, είναι το βιωματικό Δημήτρη που κάναμε, αυτό το τελετουργικό με το ινδιάνικο οργανο, οι φωνές, το άγγιγμα σου, όλα μαζί ήταν πραγματικά κατι που χρειαζόμουν. Βοηθάει η γνώση αλλά με το βίωμα μαθαίνει απευθείας το μέσα, η γνώση μπορεί και απλά να μείνει στο νου χωρίς να γίνει τίποτα. Σας στέλνω πολλά πολλά φιλιά αγαπημένοι. Τα λέμε σύντομα πάλι από κοντά."

«Απόσυρση από τα πάντα. Για λίγο. Και μόνο η ιδέα έκανε την καρδιά μου να φτερουγίζει. Τίποτε όμως δεν προμήνυε αυτό που θα βίωνα. Εκεί, στην αγκαλιά του δάσους, ένιωσα όλη τη μαγεία της ζωής, χάρη στη μοναδική φροντίδα και καθοδήγηση της Ντάνας και του Δημήτρη. Πώς να περιγράψει κανείς τους ήχους, τα χρώματα, τις μορφές, τα λόγια, τις σκέψεις και τα συναισθήματα που αναδύθηκαν όταν τα δύο αυτά υπέροχα πλάσματα μου κράτησαν το χέρι και με οδήγησαν βήμα-βήμα στο μονοπάτι της εσωτερικής μου αναζήτησης. Φαίνεται πως όταν η Ντάνα και ο Δημήτρης συνάντησαν  και ενώθηκαν με το δάσος, κάτι μαγικό συνέβη. Γιατί μόνο μια τέτοια ένωση της φύσης και του ανθρώπου μπορεί να «μεταδώσει» αυτό που εγώ έζησα κοντά τους - και που υπόσχομαι στον εαυτό μου να επαναλάβω πολύ σύντομα.»

"Ευχαριστώ για άλλη μια φορά αγαπητέ Δημήτρη για την Πολύτιμη βοήθεια σου και τον χρόνο και την αγάπη που διέθεσες!

Η εμπειρία ήταν απίστευτα ωραία και κύλησε ήρεμα χωρίς βιασύνη και βομβαρδισμό πληροφοριών! Το σκηνικό δε, το υπέροχο αυτό δάσος, ήταν από τα πιο ωραία και ταιριαστά που έχω δει και μπει μέσα! 

Είχες απόλυτο δίκιο ότι οι τεχνικές λεπτομέρειες δεν σημαίνουν τίποτα αν δεν γίνουν οι ασκήσεις με γνώμονα την αγάπη για τον εαυτό μας!

Το μεγάλο σκυλί μου πήρε φόβους δεκαετιών! Δεν ξέρω αν αισθάνθηκε την ευγνωμοσύνη μου! Ήταν μια μεταφυσική εμπειρία..."

"One of the things that has stayed with me after the weekend I spent with you is challenging the mind. Whenever I fall back into fear and stress I challenge it. This has helped me tremendously.

On the whole, I apply the things we ve done together. I still do not know how to change things but I see that little by little at least I leave behind a harmful mindset that I had.

I knew about it, heard it many times but now it is different. I think what was missing before was the will / commitment to change. I follow your advices, concentrate on Mother Earth and ask for love and acceptance, I take it easy, delegate more things at work and do things that benefit me I am not going to hurt myself any more. I was blind. Now I am waking up. In this period I dedicate myself to take care. The only way to learn is by doing mistakes. I can connect. All fears are artificial. In the absence of mind there is no fear. All the above that I noted down when I was with you, I have them in my wallet with me wherever I go and read them regularly.

"Δημήτρη μου δεν μπορώ να βάλω λέξη σε αυτό που κάναμε ήταν κάτι μοναδικό
Ήταν κάτι μοναδικό που δεν θα ξεχάσω ποτέ Με το καλό θα ξανά έρθω να σας δω για το επόμενο session από κοντά. Ήταν μια τόσο μοναδική εμπειρία, όλα αυτά που κάναμε, που σας γνώρισα και σας αγκάλιασα που νιώθω ότι ότι και να σας προσφέρω είναι λίγο...
Αυτό που κάναμε το ΣΚ, ήταν κάτι βαθύτερο, ξεχωριστό και με δόσιμο και φροντίδα από μεριάς σας. Επιφυλάσσομαι όταν σας ξαναδώ."

 

"Dimitri and Dana you have touched my soul today, you know how to speak both to the mind and the heart! you organized a private weekend retreat for me that I will never forget and have no words express my gratitude I feel very grateful for what I received these 2 days"

"Τον τελευταίο 1 ½ χρόνο, έχω επισκεφθεί την Ντάνα και τον Δημήτρη, δυο ώρες απόσταση από την Αθήνα.

Η Ντάνα και ο Δημήτρης, με έχουν περιβάλλει με την φροντίδα και τις συμβουλές τους, με πάρα πολλή αγάπη και ευαισθησία. Ο τρόπος τους, έχει μια ιδιαίτερη ποιότητα, η οποία με έχει βοηθήσει πολύ. Διαλογισμός, περπάτημα μέσα στο μαγικό Δάσος , κουβέντα. Και Tibetan bowls και μουσική. Κάθε φορά, γεμίζω από ειρήνη, ενέργεια και αγάπη.

Το εκπληκτικό Δάσος, το οποίο έχουν κάνει μόνιμο σπίτι τους τα τελευταία χρόνια, είναι γεμάτο από μεγάλους έλατους, καστανιές, μηλιές αλλά και περήφανους, ψηλούς πλατάνους. Περπατώντας, προστατευμένος κάτω από τις φυλλωσιές, δίπλα σε ρυάκια, ανακαλύπτω νεραϊδικές τοποθεσίες, πόρτες σε ένα άλλο βασίλειο.

Ένα δάσος γεμάτο ενέργεια και γαλήνη. Η Ντάνα, ο Δημήτρης και το Δάσος (και οι τρεις με φροντίζουν από κοινού), μεταμορφώνουν την εμπειρία του Softening & Healing σε κάτι πάρα πολύ ιδιαίτερο.

Δεν υπάρχουν λόγια για το πόσο πολύ τους ευχαριστώ, και τους τρεις.

Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους. Δοκιμάστε το."

“I would like to say Thank You!!!! Dana and Dimitris for nourishing my soul and lifting my spirit. In those precious meetings of love, magic happened and existence celebrated!!!! May the Universe keep guiding you and blessing you, always!!! You are in my heart!!!“
 

“Thinking of you on a daily basis you cannot imagine how much you have helped me and I thank you for that” 

 

" I can't thank you enough for the very special three days spent softening and healing. It was exactly what my soul needed and I am using the new found kneading, melting and meditation to stay connected.I love the stones you gave me. They are a gentle presence of an impactful and necessary time for me in life. I am so glad I have the memory of you both to call on whilst having experienced that. The word 'thank you' doesn't quite get the message across."

השהות על האי והעבודה שלי בו, יחד אתכם ועם הקבוצה המדהימה" שזכיתי להכיר ולעבוד איתה הייתה מתנה נהדרת שנתתי לעצמי וקיבלתי מכם

אני עוצם את העיניים וחוזר לשם, למוסיקה, לקול המדהים של דימיטריס, למדיטציה בחוות הטרקטור האדום בלילה כשהירח מאיר עלינו, לאנרגיות שקיבלתי מהאי ועל כך אני רוצה להודות לכם, לשניכם

תודה תודה – אני מאמין שאנחנו נפגש שוב בקרוב "

“...staying on the island and doing my inner work , along with you and the amazing people I got to know, and to work with , was a great gift that I gave to myself and I got from you.I close my eyes and I go back there to the music, the amazing voice of Dimitris, the meditation in red tractor farm at night when the moon shined, the energy I received from the island, and for that I thank you, both of you”

 

 

רק רציתי לאמר תודה"

שבלבלת אותי

ואשמח לפגוש אותך שוב בחיים.... כי העיניים שלך עושות לי שקט

תודה

נשיקות

ד"ש חמה לדמיטריוס

“I just want to say thank you for confusing me, I will be happy to meet you again in life... because your eyes makes me feel peaceful”

 

 

 

"Thank you Dana and Dimitri.

I will do my best to come again towards the end of August.

Thank you so much for everything. 

I feel I am on a path now. I do not know were it will lead me. I can see myself walking on it and it feels good even though it really is very painful at times.

Κάπως έτσι είναι η αίσθηση μέσα στο δάσος και στο retreat​​

Face to Face Heart to Heart

Ατομικές συναντήσεις, συνεδρίες μέσω Viber /Whatapp

Αν περνάτε μια περίοδο με εντάσεις, με την αίσθηση πως έχετε ίσως παγιδευτεί και θέλετε να κατανοήσετε και στη συνέχεια να εξαλείψετε αυτόν τον πόνο, την αγωνία, το βάρος, σας προτείνουμε να έρθετε να γνωρίσετε οι ατομικά συναντήσεις / συνεδρίες μέσω διαδικτύου, μόνο αν είστε έτοιμοι. 

Οι προσωπικές συναντήσεις είναι ένας μοναδικός συνδυασμός, διεισδυτικότητας, γλυκύτητας και ακρίβειας.

Η προσέγγισή είναι ολιστική ,δηλαδή, "δουλεύει" στο νου, στο συναίσθημα, στο σώμα άλλα και στην  πνευματικότητα και την

ενέργεια σας, και άρα μπορεί να σας οδηγήσει στην κατανόηση και στην αντιμετώπιση της όποιας κατάσταση βρίσκετε τώρα.

Ο συνδυασμός της συμβουλευτικής, του healing, της φιλοσοφίας, των διαλογιστικών, αναπευνστικών ασκήσεων, με τις άμεσες πρακτικές λύσεις για την εργασία, τις σχέσεις, την υγεία, και ότι άλλο σας εμποδίζει, κάνει τις συναντήσεις αυτές μοναδικές και άκρως αποτελεσματικές.

Δεν είναι άλλη μια συνηθισμένη "συνεδρία" αλλά μια μοναδική, πρωτόγνωρη, ωστόσο, τρυφερή συνάντηση.

 

Μπορείτε  να έχετε συναντήσεις σε εβδομαδιαία βάση ή και 2 φορές το μήνα λόγω των ασκησεών που θα έχετε να κάνετε.

Μία εσωτερική διαδικασία ηρεμίας, αναζήτησης και θεραπείας.

Οι  εμπειρίες και εντυπώσεις του κόσμου από τα τις προσωπικές συναντήσεις

 

Καλημέρα αγαπημένοι!
Θέλω να μοιραστώ, το πόσο ωραία νιώθω, ακόμα (!!), μετά την τελευταία μας συνάντηση! 
Σαν να φυτρώνουν μέσα μου σιγά σιγά, όλα όσα απλόχερα και με αγάπη μου δίνεται...
Σας στέλνω την αγάπη και την ευγνωμοσύνη μου.
Φιλιά πολλά!

Πινω ποτο καπου στο κουκακι αθηνας και ηθελα να σας πω οτι μου εχετε αλλαξει το τροπο που αισθανομαι και σκεφτομαι
Σας ευχαριστω μεσα απο τη ψυχη μου
Να ειστε καλα υγιεις και παντα να μοιραζεστε τη σοφια της ψυχης σας με εμας τους υπολοιπους
Να ειστε καλα

Ντανα και Δημήτρη σας ευχαριστώ πολύ! Ήταν αποκάλυψη το session σήμερα.​

Καλημεραα
Ευχαριστω τοσο πολυ για τη στηριξη σας στο δρομο που εχω επιλεξει της εσωτερικης χαρας 
Να ειστε καλα!!

Θέλω να έρθω, θέλω να σας γράψω πόσα πράγματα, σκέψεις μου.. Πόσο με έχουν βοηθήσει όλα αυτά που έχουμε συζητήσει.. Πόσο με έχετε βοηθήσει εσύ και η Ντάνα!!!! 

Ειλικρινά ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!!!

Και εγώ σας εύχομαι ο,τι καλύτερο και να συνεχίσετε να κάνετε αυτό που κάνετε. εδώ τα βίντεο από μόνα τους έχουν τόση δύναμη , πόσο μάλλον που είχα την τύχη να επικοινωνήσω μαζί με εσάς και την πολύ αγαπημένη Ντάνα. Οι ασκήσεις, τα λόγια της, ο τρόπος της γενικότερα έχει χαραχθεί μέσα μου σαν να μην υπήρχε η διερμηνεία εκ μέρους σας χαχα την έχω λατρέψει. Ο,τι μου έχει μάθει το εφαρμόζω κάθε μέρα, μου υπενθυμίζω ότι υπάρχω εγώ για εμένα όπως ακριβώς είμαι. Με το που τελειώσαμε την προηγούμενη εβδομάδα την επικοινωνία, μου βγήκε η συγκίνηση όπως και εχθές που μου στείλατε . Είναι το καλύτερο δώρο που έχω κάνει στον εαυτό μου και θα συνεχίσω να το κάνω.

Η Ντάνα κ ο Δημήτρης έχουν το εξαιρετικό ταλέντο να εισχωρούν στην καρδιά σου με απίστευτη σύνδεση κ ενσυναίσθηση!!! Από το πρώτο λεπτό της επικοινωνίας μας ένιωσα οικεία, μαγικά.. Νιώθεις ότι σε παίρνουν από το χέρι κ σε βοηθούν να ανακαλύψεις όλα όσα δεν μπορείς μόνος σου...Εάν υπήρχαν 1000 αστέρια θα τα έβαζα ❤️❤️❤️🙏
 

Καλημέρα Δημήτρη κ Ντάνα, σας ευχαριστώ τόσο πολύ για την χθεσινή μας επικοινωνία.. ήταν πραγματικά μια όαση στο κουρασμένο Μ μυαλό κ την πονεμένη Μ καρδιά!!!

Ήθελα να σας εκφράσω την βαθειά ευγνωμοσύνη μου που νιώθω για σας για την βοήθεια ή διαφορετικα την καθοδήγηση που μου προσφέρετε κάθε φορά που έρχομαι σε επαφή μαζί σας με όποιον τρόπο. Είτε μέσα από τα βίντεο σας είτε μέσω των συνεδριων.

Μέχρι πριν λίγο καιρό στα 35 μου χρόνια ένιωθα αβοηθητη, χαμένη και δυστυχης. Είχα αλλάξει δύο ψυχολόγους γιατί είχαν έναν άχαρο τρόπο οσαναφορα την προσέγγιση τους στα θέματα μου και αυτό με έκανε να το βάζω στα πόδια.

Εσείς είστε επιτέλους αυτοί που με οδηγείτε με φροντίδα και ασφαλεια να πλησιάσω τα μέσα μου νιωθωντας να μου δημιουργείτε μια φωλιά, μια αγκαλιά για να αναπτυχθω και να ωριμασω.

Δεν γνωρίζω πόσο καιρό θα μου πάρει για να σταθώ στα πόδια μου και να νιώσω ολοκληρωμένη.

Αυτό όμως που είναι σίγουρο είναι πως πλέον νιώθω ήρεμη γιατι πρώτη φορα βρίσκομαι επιτέλους στο σωστό δρόμο της αυτοανακαλυψης μου... κι αυτό είναι κάτι που εσείς μου το εμπνευσατε... Σας ευχαριστώ καλοί μου άνθρωποι.

Αγαπημένοι μου Δημήτρη και Ντάνα, Θέλω να γράψω πάρα πολλά αλλά θα είμαι σύντομη..

Σας έχω πει τόσες φορές "ευχαριστώ" αλλά δεν ξέρω αν συνειδητοποιείτε πόσο ευγνώμων είμαι για το ότι βρεθήκατε στον δρόμο μου.. Δημήτρη χθες στο τηλέφωνο μου είπες ότι ΕΓΩ τα κατάφερα.. Ναι, έχεις δίκιο αλλά εσείς μου δείξατε τον δρόμο...

Και ακόμη και όταν περνάει καιρός που δεν επικοινωνούμε, όλα αυτά που μου έχετε "διδάξει", όλα αυτά που έχουμε πει, όλες οι τεχνικές που μου μάθατε, οι αναπνοές, ΟΛΑ αυτά που απλόχερα μου δώσατε... έχουν αποτυπωθεί μέσα μου...

Το τετράδιο που έχω τις σημειώσεις από τις συνεδρίες μας πλέον το θεωρώ... " Υπενθύμιση δύναμης "..

Ακόμη μία φορά σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και σας ΑΓΑΠΩ. ΓΙΑ ΟΛΑ.

Tο 2015 διαγνώστηκα με καρκίνο. Υπάρχει μια συμβίωση μαζί του μέχρι και σήμερα. Αυτό που βίωσα και βιώνω με έσπρωξε στο να αρχίσω να ψάχνω τρόπους να βοηθήσω καλύτερα τον εαυτό μου. Αποφάσισα να συμμετέχω σε συλλόγους, ομάδες ασθενών και εθελοντικά προγράμματα. Απ όλα αυτά πήρα αρκετά μαθήματα ζωής και έτσι μπόρεσα να βοηθήσω και να βοηθηθώ.

Πάντα μέσα στο μυαλό μου την πορεία αυτή, την είχα σαν ένα «σχολείο» που ώρα με την ώρα , μέρα με την μέρα, χρόνο με τον χρόνο περνούσα και μια τάξη.  Ένιωθα ότι ξεκίνησα από το «νηπιαγωγείο», παίρνοντας και μαθαίνοντας κάποια πράγματα από την αρχή.

Προχώρησα στο επόμενο στάδιο που ήταν το «δημοτικό», συνέχισα στο «γυμνάσιο» και τέλος στο «λύκειο», στο οποίο θεωρούσα ότι είχα φτάσει σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Όμως είδα στην πορεία ότι θέλω να προχωρήσω και άλλο, να μάθω ακόμα περισσότερα πράγματα για μένα, να ψάξω  περισσότερο μέσα μου και να φροντίσω καλύτερα τον εαυτό μου.

Άρχισα να ψάχνομαι ξανά, τι να κάνω και πώς να το κάνω. Ήθελα και είχα επιθυμία να συνεχίσω αυτό το ταξίδι. Τότε ήταν που από τύχη βρήκα εσάς, Δημήτρη και Ντάνα.

Είσαστε λοιπόν,  για μένα το «επόμενο σχολείο», το επόμενο στάδιο από το «λύκειο», είσαστε το «πανεπιστήμιο», που θα με βοηθούσε να πάω παρακάτω. Μαζί σας έλυσα πολλές απορίες μου και μπόρεσα να βάλω στη σειρά και σε μια τάξη όλα αυτά που είχα μάθει. Και σίγουρα μαζί σας θα κάνω και το «μεταπτυχιακό» μου! Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για τους καινούργιους δρόμους που μου ανοίξατε.

 

Αγαπημένοι Δημήτρη και Ντανα, νιώθω πραγματικά τυχερός που, από τύχη, οδηγήθηκα στο να σας βρω 2 χρόνια πριν, σε μια δύσκολη φάση της ζωής μου. Μέσα από τα σεμινάρια σας αλλά και από τα βιντεο σας πήρα και συνεχίζω να παίρνω πάρα πολλά. Το "μεσα" μου απλά χαίρεται να σας ακούει. Ειδικά μέσα από τις ατομικές συναντήσεις που έχουμε κάνει, νιώθω ότι έχω δύο ανθρώπους που μπορώ να τους ανοίξω την καρδιά μου, νιώθω φροντίδα και αγάπη στην επαφή μας! Από τις συζητήσεις μας, νιώθω ότι παίρνω πράγματα για απλά και καθημερινά θέματα από την εμπειρία ζωής σας αλλά και πράγματα πιο βαθιά, πιο εσωτερικά, από την εμπειρία "ψυχής" σας. Πολλά από αυτά που συζητάμε, μου έρχονται σε διάφορα περιστατικά που βιωνω και νιώθω ότι με βοηθάνε την κατάλληλη στιγμή. Σας νιώθω δύο φίλους με ανεκτίμητη εμπειρία ζωής και ψυχής και νιώθω ότι με όλα αυτά που παίρνω από εσας έρχομαι πιο κοντά στην ουσία της ζωής, πιο κοντά στον εαυτό μου. Να είστε καλά όμορφες υπάρξεις.

"Γνώρισα τον Δημήτρη και την Dana μέσα από τα βίντεο τους πριν ένα χρόνο περίπου πριν....ένιωσα σαν μια καινούργια ενέργεια εμφανίστηκε στο χώρο....Η ποιότητα της ενέργειας τους και η ησυχία τους είναι που σε εμένα έκανε την διαφορά και τράβηξε το ενδιαφέρον ώστε να παρακολουθώ και να ψάχνω τα βίντεο τους....Μέχρι που όταν ήρθε η σωστή στιγμή (οι πιέσεις στην ζωή μου έγιναν ασφυκτικές) επικοινώνησα μαζί τους.....Ο καθένας ξεχωριστός για διαφορετικούς λόγους....και ο συνδυασμός τους εξαιρετικά βοηθητικός...Ανακάλυψα ότι έχουν βαθιά γνώση του ψυχισμού του ανθρώπου...και αυτό με χαλάρωσε ακόμη περισσότερο. Ξεκίνησε λοιπόν για εμενα μια καθημερινή με σύστημα άσκηση....Όλα τα εργαλεία που μου πρόσφεραν απλόχερα είναι εξαιρετικά βοηθητικά...οι ασκήσεις διαλογισμού που έχουν ετοιμάσει με διευκολύνουν καθημερινά να συνδέομαι με τον εαυτό μου,και να είμαι εύκολα συνεπής.....Ποτέ δεν σταματάει να με εκπλήσσει η απλότητα των τρόπων που χρησιμοποιούν...γεμάτοι σοφία....(και το πόσο αυτοί λειτουργούν)
Η Σοφία κρύβεται στην απλότητα....                                         

Σας στέλνω την Αγάπη μου και στους δύο σας...ευγνώμων για την συνάντηση μας!!!!" 

"Ντάνα και Δημήτρης: δυο τύραννοι του μυαλού μου. Στην αρχή το ακούνε σιωπηλοί να λέει τον πόνο του, και εκεί που αυτό έχει ξεδιπλώσει όλο το μεγαλείο του και απάνω στο κρεσέντο του, κάνουν μια απλή ερώτηση «πώς είσαι;», και το μπλοκάρουν! Χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του: τι ρωτάνε τώρα; Εγώ που αφεντεύω πενήντα τόσα χρόνια και λέω τόσες σπουδαίες ιστορίες, αντί να πιαστούν στο δίχτυ μου, αυτοί ασχολούνται με το πώς είναι αυτό το δόλιο πλάσμα που με μεταφέρει; Πάω να ξεφύγω δεξιά, με μπλοκάρουν με αναπνοούλες, πάω να ξεφύγω αριστερά, με μπλοκάρουν με mandras-αηδίες, όπως it’s not your business. Πάνε να με τρελάνουν;;;;; Δεν θα με ακούσουν ποτέ;;;;

Όποιος αντέχει τέτοιους τυράννους του μυαλού, ας προστρέξει σε ατομικές συνεδρίες με τη Ντάνα και τον Δημήτρη. Είναι μοναδικοί, είναι τρυφεροί προς εσένα -και όχι προς το μυαλό σου- είναι πραγματικοί φροντιστές (healers) της ψυχής σου!

Το υπογράφω: Β.Π."

 

viber_image_2023-01-22_23-08-50-711_edit
bottom of page