top of page

Ακούστε δωρέαν το πρώτο μέρος του διαλογισμού διάρκειας 25 λεπτά.

Aγοράστε με τον πιο ασφαλή τρόπο του Pay Pal  και τα δύο κομμάτια (25 λεπτά το κάθε ένα) από τους διαλογισμούς για την γείωση με 15 ευρώ.

Το δεύτερο μέρος από το CD αφιερωμένο στην σπονδυλική στήλη

"Aπαιχτος ο διαλογισμός της γείωσης, , είναι εξαιρετικός και αυτή τήν περίοδο της ζωής μου μέ βοηθάει πάρα πολύ. Μόλις ακούω τήν φωνή σου συντονίζομαι μέ εκείνη τήν δόνηση πού μού χρειάζεται κάθε φορά, γιά να βρεθώ σύντομα κοντά στόν εσωτερικό μου εαυτό και νά ξεκινήσει η όποια θεραπεία."

Το cd της Γείωσης βοηθάει πάρα πολύ....στην αρχή το εντάσσεις στη ζωή σου "με πρόγραμμα"....σαν χάπι ένα πράγμα....αλλά πιστεύω ότι στη συνέχεια γίνεται τρόπος ζωής... Να είστε πάντα καλά....

 

Η δύναμη της Γείωσης. Η ροή της ζωτικής ενέργειας


 

Ποια είναι τα οφέλη από τη γείωση 

 • Βελτιώνεται εξαιρετικά η ποιότητα του ύπνου

 • Βελτιώνονται ή εξαφανίζονται συμπτώματα από διαταραχές που οφείλονται σε ελεύθερες ρίζες και φλεγμονή, συμπεριλαμβανομένου του χρόνιου πόνου

 • Αυξάνεται η ενέργεια του οργανισμού

 • Μειώνονται τα επίπεδα της ορμόνης του άγχους, ελαττώνεται το άγχος και ηρεμεί το νευρικό σύστημα

 • Ομαλοποιούνται οι βιολογικοί ρυθμοί, ρυθμίζεται το «βιολογικό ρολόι» του οργανισμού

 • Βελτιώνεται η πίεση και η κυκλοφορία του αίματος

 • Ανακουφίζονται μυϊκές εντάσεις και πονοκέφαλοι

 • Επιταχύνεται η ανάκαμψη μετά την έντονη αθλητική δραστηριότητα

 • Μειώνεται ή εξαφανίζεται το τζετ λαγκ

 

Source : http://www.ecofuture.gr/

 

Η ενέργεια της Γης και οι φλεγμονές στο σώμα

Η Γη είναι μια ανεξάντλητη, φυσική πηγή ηλεκτρονίων και ανεπαίσθητων (subtle) ενεργειακών πεδίων που είναι απαραίτητα για την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού, του κυκλοφορικού, του συγχρονισμού των βιορυθμών και άλλων φυσιολογικών διεργασιών.
Φλεγμονή είναι μια κατάσταση που προκαλείται από τις θετικά φορτισμένες ελεύθερες ρίζες και συσχετίζεται με χρόνιες ασθένειες, συμπεριλαμβανομένης της γήρανσης. 
Όταν το σώμα συνδεθεί με τη Γη, απορροφά ηλεκτρόνια, τα οποία με τη σειρά τους απορροφούν τις θετικά φορτισμένες ελεύθερες ρίζες. Η φλεγμονή ελαττώνεται και ξεκινάει η διαδικασία της ίασης. Η φλεγμονή, η ασθένεια και ο πόνος είναι ουσιαστικά μια εκδήλωση της έλλειψης ηλεκτρονίων από το σώμα μας.
Τα ηλεκτρόνια είναι τα μικρότερα δυνατά αρνητικά φορτία του ηλεκτρισμού. Αυτά τα αρνητικά φορτία (ηλεκτρόνια) έλκονται από τα θετικά φορτία (ελεύθερες ρίζες). Συνδέοντας το σώμα με τη Γη, επιτρέπουμε αυτόματα τη φόρτιση των αγώγιμων ιστών μας με τα ελεύθερα ηλεκτρόνια της Γης με αποτέλεσμα τη μείωση των συμπτωμάτων που σχετίζονται με φλεγμονώδεις συνθήκες. 

ΟΙ εκπομπές των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων από όλες τις συσκευές καθώς και τα παπούτσια είναι οι κύριοι λόγοι που συμβάλουν σ' αυτήν την αποκοπή μας από τη συχνότητα της Γης.

 

Τα οφέλη για όσους κάνουν ή θέλουν να κάνουν Ρεϊκι

Η ενέργειας της Γης και του Ουρανού για όσους και όσες έχετε κάνετε Ρείκι είναι μια πολύ βασική διαλογιστική άσκηση που πρέπει να κάνετε πρακτική. Σύμφωνα με μεγάλους δάσκαλους χρειάζονται τουλάχιστον 8 μήνες για να ενωθεί ο ασκούμενος με την ενέργεια της Γαίας και άλλους τόσους για να νιώσει την ενέργεια του Ουρανού... Καλές οι μυήσεις αλλά χωρίς πρακτική, η ενέργεια δεν κυλά...
Ωστόσο ο ενεργειακός διαλογισμός απευθύνεται σε όλους και όλες που θέλουν να μάθουν μια πολύ απλή και δομημένη τεχνική για την επαναφόρτιση και αποφόρτιση της ενέργειας

 

Τι θα μάθετε στο εργαστήρι

Στο εργαστήρι θα μάθετε την τεχνική  η οποία αποτελείτε από τα εξής μέρη:

 • Κεντραρίσμα (centering)

 • Γείωση 

 • Σύνδεση της ηλιακής ροής

 • Γείωση από τα πόδια

 • Συνεχής ροή ενεργειών

 

Ο Ηρακλειτος ,το ΤΑΟ και το Γινγκ Γιανγκ

Η αρχή της συμπαντικής κίνησης μας δείχνει πως όλα έρχονται και όλα φεύγουν, όλα γεμίζουν και όλα αδειάζουν για να υπάρχει ροή. Το γνωρίζουμε ίσως από  το "Τα πάντα ρει" του ο Ηρακλείτου αλλά και το Γιν και Γιανκ του ΤΑΟ. Η ροή  του Τσι ή Πράνα ή Κι ή Ζωτική ενέργεια είναι η ροή της ζωής

Χρειάζεται  όμως κανείς να αδειάσει απ’ όλη την  πληροφορία που δέχονται όλα του τα σώματα (το φυσικό, της νόησης, του συναισθήματος) ώστε να απελευθερώσει αυτήν την ροή διαφορετικά τo γιν γιαν, θετικό αρνητικό, όταν ένα από τα δυο μπλοκαριστεί, κατά τον Ιπποκράτη - και όχι μόνο- δημιουργείται την αρρώστια.
 

Το σώμα μας είναι μια μπαταρία

Το σώμα στην κυριολεξία σε επίπεδο κυττάρων είναι μια τεράστια μπαταρία, και όπως κάθε μπαταρία, για να διατηρηθεί θέλει συνεχής ροή φόρτισης και αποφόρτισης. Η αρχή γίνεται μεν με το να περπατάτε ξυπόλυτοι ώστε να αποφορτίζετε τις θετικά φορτισμένες ρίζες γνωστές ως φλέγμονες, ωστόσο, αυτή την διαδικασία πρέπει να την κάνετε και για την ενέργεια / σκέψεις / συναισθήματα / πληροφορία της ημέρας, μέσω διαλογισμού, αν θέλετε να έχετε μια ισορροπημένη ζωή.

 

Η NASA χρησιμοποιεί γεννήτριες με τη συχνότητα της γης

Στο σύγχρονο τρόπο ζωής που κάνουμε είμαστε τελείως ξεκόμμενοι από τη συχνότητα της Γης και του μαγνητικού της πεδίου. Η συχνότητα αυτή γνωστή ως Σούμαν (που ήταν στους 7.8 μεγάκυκλους τώρα έχει ανέβει) είναι τόσο αναγκαία ώστε η ΝΑSA στα διαστημικούς σταθμούς της -όπου οι αστροναύτες παραμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα- έχει τοποθετήσει ειδικές γεννήτριες Σούμαν που αναπαράγουν αυτή τη συχνότητα, προκειμένου οι αστροναύτες να μη χάνουν την αίσθηση της "πραγματικότητας. more

Σπονδυλική Στήλη, Το Ιστίο της Ζωτικής μας Συνείδησης

Της Μαριάννας Χρυσικάκου

Γιατί κάθε φορά που ασκούμαστε, διαβάζουμε, γράφουμε στον υπολογιστή μας ή εξασκούμαστε στο διαλογισμό, οι ειδικοί μας τονίζουν να κρατούμε τη σπονδυλική μας στήλη ευθυτενή και ίσια; Γιατί η σπονδυλική στήλη αποτελεί κοινό σημείο αναφοράς σε όλες τις εσωτερικές παραδόσεις και τα εναλλακτικά θεραπευτικά συστήματα;

Από ανατομική άποψη η σπονδυλική στήλη αποτελεί ένα σύνολο 33 σπονδύλων, που συνδυαζόμενοι, δημιουργούν το μεγαλύτερο κάθετο άξονα υποστήριξης του φυσικού μας σώματος. Η σπονδυλική στήλη αποτελεί το κεντρικό κατάρτι ολόκληρου του μυικού και ερειστικού μας συστήματος, πάνω στο οποίο εκφύονται και καταφύονται οι κυριότερες μυικές ομάδες και σύνδεσμοι. Επιπρόσθετα, η σπονδυλική στήλη σχηματίζει τον σπονδυλικό σωλήνα, μέσα στον οποίο βρίσκεται προστατευμένος ο νωτιαίος μυελός, συναποτελώντας μαζί με τον εγκέφαλο, ζωτικό τμήμα του κεντρικού νευρικού συστήματος (ΚΝΣ). Κάθε τμήμα της σπονδυλικής στήλης έχει ιδιαιτερότητες, εξ’ ου και ο διαχωρισμός τους σε μοίρες.

• Η αυχενική μοίρα έχει μεγάλη ευκινησία και αποστολή να στηρίζει το κεφάλι στις διάφορες κινήσεις του. Ειδικά οι δύο πρώτοι σπόνδυλοι- ο άτλας και ο άξονας– διαφέρουν σημαντικά στη σχήμα από τους υπόλοιπους.

Η θωρακική μοίρα είναι σχετικά άκαμπτη.
• Η οσφυϊκή μοίρα έχει τους πιο μεγάλους σπονδύλους, καθώς δέχεται ουσιαστικά όλο το βάρος του σώματος και επιτελεί πολλές κινήσεις.
• Το ιερό οστό και ο κόκκυγας αποτελούνται από σπονδύλους ενωμένους μεταξύ τους, άρα δεν επιτρέπουν κινήσεις, παρά μόνο έχουν στηρικτικό ρόλο.

Από ενεργειακή άποψη, η σπονδυλική μας στήλη αποτελεί τον κεντρικό αγωγό/μεσημβρινό, διαμέσω του οποίου ρέει η κοσμική ενέργεια ή ύψιστη ενέργεια της πνευματικής συνείδησης. Όπως οι νευρώνες μεταδίδουν ερεθίσματα με την μορφή ηλεκτρικών παλμών στο φυσικό σώμα, έτσι και οι κύριοι μεσημβρινοί όπως η σπονδυλική στήλη μεταφέρουν ζωτική ενέργεια, καθώς και ενέργεια νοητικής και κοσμικής συνείδησης προς και από τα λεπτοφυέστερα σώματα (αιθερικό, αστρικό, νοητικό, πνευματικό). 
Η λιγότερη διαδεδομένη αυτή πτυχή της σπονδυλικής στήλης αποτυπώνεται με μεγαλειώδη ακρίβεια στο Κηρύκειο του Ερμή, σύμβολο και της σύγχρονης ιατρικής επιστήμης. Η απεικόνιση του κεντρικού καναλιού με τη μορφή ράβδου, καθώς και των δύο φιδιών που περιστρέφονται σπειροειδώς γύρω από τον κεντρικό άξονα, συμβολίζουν διαδοχικά την εναρμόνιση της ζωτικής (pingala) καινοητικής ενέργειας (ida), που όταν συντελείται απελευθερώνει την «έκρηξη» της κοσμικής συνείδησης εντός του κεντρικού καναλιού (susumna) και αναβαθμίζει την ανθρώπινη συνείδηση.
Πηγή:spiritscience.gr

Το δεύτερο μέρος από το CD Grounding είναι αφιερωμένο στην κίνηση της ηλιακής ενέργειας μέσα στην σπονδυλική στήλη

" .... ξεχασα να σου πω ποσο πολυ απολαμβανω την υπέροχη εμπνευσμένη σας δουλεια με το διαλογισμό που μου έστειλες"

Σ.Κ

bottom of page