top of page

Information for the seminars

Read about the benefits of Meditation and see how it can help you

click

​Διεθύνσεις

Αγία Παρασκευή

Δήμητρας και Βακχού 14, Αγία Παρασκευή, 1 όροφος, χάρτης

Μπορείτε να πάρετε το μετρό για Δουκίσης και μετά το λεωφορείο 407 και σας αφήνει μπροστά. Το κουδούνι είναι το δεύτερο ξεκινώντας από κάτω προς τα πάνω.

Χάρτης

Άλσος Φιλοθέης

θα είμαστε στο πανέμορφο άλσος της Φιλοθέης (Πουλάκη) δίπλα στο όργανα γυμναστικής. Στην είσοδο Β, όπως ερχεστε από Αθήνα μετά την γέφυρα του Κολλεγίου Αθήνων, στο ύφος του Κωστόβολου, κάνετε αριστερά, φτάνετε στο πέτρινο περίπτερο και πάτε αριστερά πάνω, στην πλατεία που θα βρείτε κάνετε δεξιά, και στο δεύτερο πάλι δεξιά.​

χάρτης

Bούλα

Χάλκης 7, Βούλα, studio TrainInc του αγαπημένου Γιάννη Βάχου.

Για να έρθετε από την Αθηναίδος συνεχίζετε πάνω,  κάνετε δεξιά στη Κολοκοτρώνη και πάλι δεξιά στην Χάλκης, το στούντιο είναι μέσα σε κήπο στο δεξί σας χέρι

χάρτης

Κολωνάκι

Γιάννη Σταθά 5, 2 όροφος, Κολωνάκι,​​​​​​​​​​ χάρτης
Το κουδούνι είναι ξεχωριστό από κάτω από  τα κουδούνια ένας άσπρος διακόπτης

Παρακαλούμε πολύ σε περίπτωση που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο να κάνετε εγγραφή στέλνοντας απλά, το ονοματεπώνυμο σας, το κινητό σας και το email σας, στο email softeingandhealing@gmail.comΠεριοχή Γλυφάδας

Τεγέας 16, Αργύρουπολη, 3 όροφος, στο όμορφο στούντιο της εικαστικού Σίσσυς Μουριάδου, κοντά στο Πράκτικερ, χάρτης 

Μαρούσι

Λεωφόρος Κηφησίας 62 και Πρεμετής  απέναντι από το μέγαρο του ΟΤΕ, 3 όροφος, στο πρώτο κτίριο της Ασπίς όπως έρχεστε από Αθήνα η είσοδος είναι στο πλάι στην οδό Πρεμετής, στο μοναδικό και πανέμορφο στούντιο  Namaste Yoga Studio της Ζωής  Μακρή

χάρτης

Κερατέα

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ "ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ"

Λ. Αθηνών Σουνίου 55, Κερατέα

Ψυχικό

Ψυχικό Σχολή Μωραϊτη

Αλεξ. Παπαναστασίου και Αγίου Δημητρίου
 

Κέντρο της Γης

Άλσος Τρίτση, Ήλιον, Λ. Δημοκρατίας 67, έξοδος 7 απο Αττική οδό

χάρτης​Σας προτείνουμε να φοράτε άνετα ρούχα, να έχετε ένα ζευγάρι έξτρα κάλτσες και να φέρετε μαζί σας αν έχετε το γιόγκα ματ σας εναλλακτικά μια μικρή κουβέρτα ή μια πετσέτα και γιατί όχι τον υπνόσακο σας αν προτιμάτε.

Παρατήρησε τις σκέψεις σου, γίνονται  τα  λόγια σου
Παρατήρησε τα λόγια σου, γίνονται  οι πράξεις σου
Παρατήρησε τις πράξεις σου, γίνονται  ο  χαρακτήρας σου
Παρατήρησε τον χαρακτήρα σου, γίνεται  το πεπρωμένου σου
Λαο Τσε

Ο τρόπος που σκεφτόμαστε, επηρεάζει τον τρόπο που νιώθουμε και ο τρόπος που νιώθουμε επηρεάζει τον τρόπο που συμπεριφερόμαστε. Πως συμπεριφερόμαστε επηρεάζει τον τρόπο που σκεφτόμαστε κ.ο.κ. Είναι καλό να καθαρίζουμε από τις σκέψεις εκείνες που κρατούν προσκολλημένους σε δυσάρεστες συνήθειες. Αναρωτηθήκατε πότε πως θα νιώθατε αν φοράγατε τα ίδια ρούχα κάθε μέρα για όλη την εβδομάδα, όλο το μήνα, όλο το χρόνο? Προφανώς κάτι παραπάνω από  δυσάρεστα. Το ίδιο ακριβώς νιώθουμε με όλες αυτές τις παλιές, περίεργες, κουραστικές, επαναλαμβανόμενες και αρνητικές σκέψεις. Η συνήθεια μας έχει γίνει τόσο βαθειά που σε πολλές περιπτώσεις που μας δίνετε η ευκαιρία να βγούμε από αυτή την στασιμότητα, προτιμούμε να παραμείνουμε βαλτωμένοι μέσα στην ρουτίνα.
Ο διαλογισμός δεν είναι απλά άλλη μια ακόμα ωραία ασχολία που έχετε να κάνετε. Για την ακρίβεια δεν είναι στην λίστα των  πραγμάτων που έχετε να κάνετε, αλλά ο τρόπος, η μεθοδολογία για να απολαμβάνετε ότι κι αν κάνετε.
Για να είστε όμως σε αυτήν την κατάσταση πρέπει να έχετε πλήρη επίγνωση, να είστε δηλαδή στο παρόν όταν κάνετε κάτι. Θα διαπιστώσετε μέσα από αυτά το σεμινάριο ότι το 90% των πραγμάτων που ίσως κάνετε μέσα στην ημέρα, είστε απών/απούσα, δεν είστε εκεί, οι σκέψεις είναι, αλλά εσείς λείπετε, δράτε μηχανικά.
Αποκτώντας επίγνωση των σκέψεων που «φοράτε», σας δίνετε η ευκαιρία να τις ξαναδείτε, να τις καθαρίσετε, να τις ταχτοποιήσετε και ίσως πολλές από αυτές να τις πετάξετε.
Είναι καιρός να σταματήσετε την ρουτίνα στη ζωή σας ή τουλάχιστον να δείτε ποια ακριβώς είναι αυτή η ρουτίνα και η συνήθεια σας.
Ξεκινήστε αυτήν την αλλαγή, πολύ απλά, κάνοντας κάτι διαφορετικό αυτήν την Κυριακή. Έλατε να γευθείτε και να νιώσετε πως το εργαλείο αυτό που λέγεται Διαλογισμός, μπορεί να σας βοηθήσει ανακαλύψετε σιγά- σιγά τον πραγματικό σας εαυτό.

bottom of page