top of page

Regain your Energy

Επανακτήσετε τη χαμένη ενέργεια σας
Κέα 24,25,26, Ιουλίου

Μάλλον είναι καιρός να αποτραβηχτείτε από όλο αυτόν τον θόρυβο και την πνιχτική ατμόσφαιρα της πόλης, γεμάτη αγωνίες, φόβο και ένταση. Όποιες κι αν είναι οι αποφάσεις που πρέπει να πάρετε, ότι κι αν έχει συμβεί, χρειάζεστε ηρεμία, ησυχία και ξεκούραση, τουλάχιστον για μερικές μέρες.

Το τριήμερο στη μαγική Κέα έχετε τη δυνατότητα να συνδεθείτε ξανά με την ενέργεια σας και με τον εαυτό σας συνδυάζοντας το χορό, την κίνηση, τους ήχους, τις αναπνοές, τον διαλογισμό, τη φύση, την ξεκούραση και τον ήλιο.

Μαζί με την αγαπημένη μας φίλη και χορογράφο Silvia Macchi αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας αυτούς τους διαφορετικούς τρόπους. Εσείς, ωστόσο, μπορείτε να επιλέξετε και να φτιάξετε το δικό σας πρόγραμμα. 

Παρασκευή 
18:00-20:00 Body conscience

Σάββατο 
10:00 - 13:00 Body conscience
19:00 - 20:15 The circle of Energy, Grounding (Γείωση)

Κυριακή
10:00 - 13:00 Body conscience
19:00 - 20:15 The circle of Energy, Aura (Αύρα)

Έχετε πλήρη ελευθερία να διαλέξετε τις μέρες που θέλετε να έρθετε καθώς και ποια εργαστήρια να παρακολουθείστε, όπως για παράδειγμα:
Καμία, μια, ή και περισσότερες μέρες για το Body Conscince 
Καμία, μία και τις δύο μέρες για απογευματινά εργαστήρια
Όλα τα μαθήματα από όλες τις μέρες
Μόνο μια μέρα και με τα δύο
Και ότι άλλο συνδυασμό μπορεί να έχετε κατά νου

Η Διαμονή σας
Η διαμονή σας θα είναι στο υπέροχο σπίτι IlNido ( και αυτό είναι προαιρετικό), όπου θα γίνουν και όλες οι δραστηριότητες, σε πολυ μοναδικές χρεώσεις.
Το δωμάτιο το μοιράζεσετε μαζί με τους άλλους συμμετέχοντες εκτός αν έρθετε με φίλο/η σας ο οποίος/α ενώ θα χρεωθεί την βραδιά δεν είναι υποχρεωμένος/η να συμμετέχει στα εργαστήρια. 

Το σπίτι είναι σε μοναδική τοποθεσία πάνω από το μοναστήρι της Καστριανής και κοντά στη παραλία του Σπαθιού (βατός χωματόδρομος, θέλει όμως μεταφορικό μέσο)

Διαθέτει κουζίνα, οπότε μπορείτε να αγοράσετε από το Σούπερ μαρκέτ και να μαγειρεύετε
δείτε τις φωτογραφίε ς απο το σπίτι στη σελίδα του event

---------------------------------------
Τι είναι το Body Conscience
Εγκέφαλος- Νους- Σπονδυλική στήλη- Λεκάνη
Οι σωματικές ασκήσεις, η κίνηση, η φωνή, οι πρακτικές χαλάρωσης και ο οραματισμός, θα σας βοηθήσουν να απελευθερώσετε, να καθαρίσετε και να εκφράσετε με συνειδητό τρόπο τη μοναδικότητά σας.

Θα μάθετε να νιώθετε και άρα να ακούτε πως είστε, και που είστε, κάθε στιγμή μέσα στη γεωγραφία του σώματός σας.

Απευθύνεται σε καλλιτέχνες, θεραπευτές και σε όλους τους ανθρώπους που θέλουν να αναζωογονηθούν και να εξελίσσουν τον εαυτό τους μέσα από την έκφραση της κίνησης και της φωνής τους.

Διάρκεια σεμιναρίου: 8 ώρες.

H Silvia Macchi γεννήθηκε στη Ρώμη. Είναι performer- χορογράφος, ιδρυτικό μέλος του synergy of art. Δημιουργεί παραστάσεις και δρώμενα. Δημιούργησε το body conscience, μια ολιστική προσέγγιση πάνω στην καλλιέργεια και τη συνειδητοποίηση του ανθρώπινου σώματος. 

----------------------------------------
Τι είναι ο κύκλος της ενέργειας

Το μυστικό της ζωής είναι η δημιουργία και η διαχείριση της ενέργειας. Μην ξεχνάμε πως μεταξύ άλλων τρώμε, πίνουμε, αναπνέουμε ( δημιουργούμε ενέργεια ) και να μείνουμε ζωντανοί. Ωστόσο, την ολική κατανόηση της ενέργειας την έχουν πολύ λίγοι άνθρωποι. Για τους περισσότερους η ενέργεια μέσα στο σώμα είναι είτε μπλοκαρισμένη είτε σε μια συνεχή διαρροή. Όποια και αν είναι η κατάσταση η αδυναμία δημιουργίας και σωστή διαχείρισης / ροής της ενέργειας οδηγεί πάντα σε εντάσεις, εκνευρισμό, κούραση και φόβο. Όταν τα συμπτώματα αυτά παγιωθούν τότε μετατρέπονται σε αρρώστια. 

Μαθαίνοντας βασικές τεχνικές αναπνοής, γείωσης, κεντραρίσματος, αποφόρτισης, επαναφόρτισης, καθαρισμού του αιθερικού πεδίου στα δυο αυτά εργαστήρια, θα μάθετε μερικούς τρόπους για να μπορέσετε να έχετε μια πιο ισορροπημένη, ήρεμη γεμάτο ενέργεια καθημερινότητα.

Σας θυμίζουμε πως πέραν το Regain your Energy, μπορείτε να έρθετε όποτε επιθυμείτε στην πανέμορφη Κέα, για να μοιραστείτε μαζί μας την γαλήνη και την ηρεμία. Περισσότερα εδώ
http://www.softeningandhealing.com/#!kea-healing-home/c19bn

bottom of page