top of page
SMallls2.jpeg

Καλώς ήρθατε στη σελίδα της Ενέργειας

Κάντε την προεγγραφή σας για να λάβετε μέρος του προγράμματος δωρεάν, χωρίς να σας δεσμεύει σε κάτι. Παρακαλούμε Επιλέξετε εδώ

Από τα σεμινάρια που έχουμε κάνει για την Ενέργεια, τη Δύναμη στο φόβο, στο άγχος και τις κρίσεις, για την Αναπνοή και για το Διαλογισμό, σκεφτήκαμε να δημιουργήσουμε ένα μικρό δωρεάν σεμινάριο με ενεργειακές ασκήσεις και όχι μόνο.

Όπως θα διαβάσετε και πιο κάτω, μόνο από αυτό το μικρό δείγμα, τη μικρή δόση ενέργειας, οι συμμετέχοντες μοιράζονται τα οφέλη από τις πρακτικές.

Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες και για το κανονικό πρόγραμμα, ωστόσο, δεν είναι ανάγκη να κάνετε κάτι.

Κάντε την προεγγραφή σας για να λάβετε το προγράμματος δωρεάν, χωρίς να σας δεσμεύει σε κάτι. 

Παρακαλούμε Επιλέξετε εδώ

Τα πρώτα σχόλια από τους συμμετέχοντες στο μίνι πρόγραμμα

**** Για την άσκηση της ενέργειας στο κεφάλι

Καλή δύναμη ! Και καλή αρχή !

Κύριε Δημήτρη ωραία η άσκηση με το κεφάλι χαλαρωτική !

Δημήτρη κ Ντανα ευχαριστώ πολύ.... Έχω μπλοκαρισμενη ενέργεια στο κεφάλι που μου έχει προκαλέσει εμβοες κ αισθανομενη πίεση... Το ποστ σας ήρθε σήμερα το πρωί σαν αποτέλεσμα δικής μου αυθόρμητης προσπάθειας για αυτό θεραπεία με χειρισμό της ενέργειας μέσα από διαλογισμο.... Μου δείχνετε τν τροπο

Οι διαλογιστικες ασκήσεις ανακουφιστικες…

Πανέμορφη άσκηση και απλή. Ευχαριστούμε!

Πολύ ωραία η άσκηση, ανακουφιστική!!!

Πολύ ανακουφιστική άσκηση !!! Ευχαριστούμε .

 

**** Για την άσκηση/κινησιολογία για την αύρα

Ανυπομονούσα για ένα τέτοιο βίντεο καιρό τώρα... Ευχαριστώ πολύ

***** Για την άσκηση για την εξισοροποιήση της ενέργειας

Μου άρεσε τόσο πολύ αυτή η άσκηση!

Σας ευχαριστώ

Τι ωραίες ανακουφιστικές οι ασκήσεις ευχαριστούμε πολύ!

***** Για τις ασκήσεις της αναπνοής

Δεν θα μπορούσατε να ήσασταν πιο κατατοπιστικοί. Καταπληκτικες ασκήσεις, ότι καλύτερο έχω δει σε ασκήσεις αναπνοής.Σας ευχαριστούμε τοοοσο πολύ!!!

Καλώς σας βρήκα και σας ευχαριστώ!! ειστε μια οαση σ αυτούς τους δύσκολους καιρούς

***** Για την άσκηση/ διαλογισμό για το σώμα

Πολύ χαλαρωτικό, σας ευχαριστώ.

να ειστε παντα καλα

Είναι τόσο χαλαρωτικό!!! Τι λόγια να βρω για να εκφράσω την ομορφιά στη σιωπή... Πέρα από τους θορύβους του νου!!! Ευχαριστώ!!!

Δεν έχετε να χάσετε κάτι, κάντε την εγγραφή σας και δοκιμάστε και εσείς. Μπορεί να σας βοηθήσει μπορεί και όχι.

Κάντε την προεγγραφή σας για να λάβετε το προγράμμα δωρεάν, χωρίς να σας δεσμεύει σε κάτι. Παρακαλούμε Επιλέξετε εδώ

Η ενέργεια σε σχέση με το σώμα είναι το κλειδί

Είναι τόση όμορφη η διαπίστωση, πως στη ζωή, υπάρχει μία και μόνο σχέση :

αυτή με τον εαυτό μας.

Οι εντάσεις, οι πόνοι, οι συγκρούσεις, η κούραση, το άγχος, είναι μερικά από τα
προειδοποιητικά σήματα αυτής της σχέσης, που σας δείχνουν φανερά ότι η ενέργεια σας
έχει εξαντληθεί ή μπλοκαριστεί ενώ το σώμα, δηλαδή, εσείς, υποφέρει.

 

Αυτή η κίνηση προς τα πίσω και μέσα σας, θα σας κεντρίσει την ευαισθησία και την «εσωτερική σας ακοή», ώστε να ξεκινήσετε να φροντίζετε και να αγαπάτε τον ίδιο σας τον εαυτό.

 

Την ίδια στιγμή, αυτή η ευαισθησία δε θα εξαρτάται από τις καταστάσεις, αλλά θα γνωρίζετε πώς να την «προστατεύετε», όπως θα έκανε μια λέαινα για το μωρό της.
 

Μέσα από αυτή τη διαδικασία θα αρχίσει να κινείται και να δημιουργείται μια
ουσιαστική, βαθιά σχέση με όλα και όλους, έξω και γύρω από σας.

 

Τα οφέλη

  Αναπτύσσοντας, αυτή την επικοινωνία και την αίσθηση με την ενέργεια και όπως αυτή εκδηλώνεται μέσα από το σώμα, θα αρχίσουν, μετά από καιρό πρακτικής, να σας συμβαίνουν τα εξής θαυμάσια πράγματα: 

  Θα έχετε τη γνώση και τη σιγουριά πως όταν αρχίζει το σύστημά σας να «φορτώνει», υπάρχουν τρόποι για να αποφορτίσετε το άγχος, τις εντάσεις και τους εκνευρισμούς.

  Θα γνωρίζετε και θα αισθάνεστε την εκδήλωση της όποιας «κρίσης»  πριν έρθει και άρα θα μπορείτε να απαντάτε στις απαιτήσεις χωρίς δράματα, ενοχές, ξεσπάσματα και νεύρα.

  Θα αρχίσετε να φροντίζετε εσείς τον εαυτό σας και επομένως θα σταματήστε να γκρινιάζετε, πως τάχα είναι υποχρέωση των άλλων να σας φροντίζουν.  Χωρίς καμία ανακοίνωση ή αντίδραση, θα μπουν όρια στους γύρω σας.

  Θα διαχειρίζεστε και θα θωρακίζετε την ενέργεια σας  και δε θα πελαγώνετε, ούτε θα ξοδεύετε ενέργεια σε ακατάλληλα μέρη, λάθος ανθρώπους και καταστάσεις.  Κι όπως θα έχετε ενισχύσει τον εαυτό σας, θα μπορείτε να φροντίζετε τους άλλους χωρίς να σας κρίνουν ούτε να επιδιώκετε καμιά ανταμοιβή για την  όποια βοήθεια θα προσφέρετε, μιας και  δε θα ταυτίζεστε, δε θα απογοητεύεστε, μήτε θα προσδοκάτε.

  Η επικοινωνία με τους γύρω σας θα είναι πολύ πιο όμορφη και ουσιαστική, διότι απλά, θα έχετε ήδη μάθει να ακούτε και να φροντίζετε τον εαυτό σας.  Απαλλαγμένοι από βαρίδια και «φορτία» θα μπορείτε να ακούτε με ανοιχτό νου, καρδιά και θέληση.

Με δυο λόγια, όσο θα βελτιώνεται η επαφή και η σύνδεσή σας ανάμεσα στην ενέργεια, στο σώμα και  το συναίσθημά σας, τόσο θα φροντίζετε οι ίδιοι τον εαυτό σας. 

Και όσο θα έχετε τον πλήρη έλεγχο της δικής σας φροντίδας, τόσο θα βιώνετε περισσότερη γαληνή, ροή, ισορροπία και δύναμη μέσα σας. 

 

Θα είστε «κύριος» του εαυτού σας  και άρα δεκτικοί και ήρεμοι σε οτιδήποτε θα  σας συμβεί.

 

Ανακαλύψετε μικρά και εύκολα πράγματα που μπορούν να σας φέρουν μεγάλες και ήρεμες αλλαγές στη ζωή σας.

Κάντε την προεγγραφή σας για να λάβετε μέρος του προγράμματος δωρεάν, χωρίς να σας δεσμεύει σε κάτι. Παρακαλούμε Επιλέξετε εδώ

Το σώμα μας έχει την ικανότητα να αυτοθεραπεύεται.

Θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας, την ουσία και την απλότητα των ενεργειακών πρακτικών, μετά από 30 χρόνια εμπειρίας στο healing, προκειμένου να μπορείτε μόνοι σας, ως ένα βαθμό, να θεραπεύετε τον εαυτό σας, και σίγουρα, σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό να αναζωογονείτε τα επίπεδα της ενέργειας σας.

Ξέρουμε πως όλοι μπορούν να γίνουν θεραπευτές / healers, ίσως όχι στον ίδιο βαθμό, ωστόσο, μπορούν.

Οι σκόρπιες τεχνικές στο διαδίκτυο, με μεμονωμένους διαλογισμούς και σύμβολα, δεν παρέχουν καθοδήγηση και βοήθεια, που χρειάζεται για όποιον/α θέλει να κάνει πρακτική.

Το πρόγραμμα που έχουμε σχεδιάσει είναι πολύ πιο ολοκληρωμένο και πλήρες από τις από πρακτικές όπως το Ρείκι (που σημειωτέων το αρχικό κόστος του, ανέρχεται περί τα 550 ευρώ), χωρίς να το θεωρούμε υποδεέστερο, του εναντίον, αν κάνετε Ρείκι, θα σας βοηθήσει ακόμα περισσότερο.

Όντας κάτοχοι και των 3 βαθμίδων (μέχρι master), και με την πολυετή εμπειρία στο Healing, γνωρίζουμε πολύ καλά για τι μιλάμε.

Η νέα προσέγγιση στην Ιατρική και στην Υγεία

Η "απαρχαιωμένη" λογική της δυτικής συμβατικής ιατρικής που δίνει εφήμερες λύσεις σε ένα κομμάτι του σώματος, πλέον, από σοβαρά Πανεπιστήμια και νοσοκομεία, έχει σταματήσει ή καλύτερα έχει διανθιστεί.

Είναι, πλέον, αποδεδειγμένο πως κάθε άνθρωπος έχει το φυσικό σώμα/ ενέργεια (σώμα και νου) και το αιθερικό ο σώμα/ ενέργεια (συναίσθημα και πνεύμα).

Αυτή η ολιστική θεραπεία, ή αντιμετώπιση έχει πολύ απλά ενταχθεί στη "συμβατική ιατρική" με διαλογισμούς, ηχοθεραπεία με Θιβετιάν κύμβαλα, άλογα και σκύλους που επισκέπτονται ασθενείς μέσα στα νοσοκομεία κτλ.

Για αυτό πλέον, η επίσημη ονομασία από "εναλλακτικές" είναι "συμπληρωματικές" πρακτικές ή θεραπείες.

ENERGEIA & SOMA

το σεμινάριο με πληρωμή

Energoποιόντας τη θεραπεία μέσα στο σώμα

Πρακτικές και μέθοδοι ενεργειακής υγιεινής.

Αποφόρτιση, καθαρισμός, ενδυνάμωση

Το μοναδικό σεμινάριο που έγινε στη σχολή Μωραίτη και στο ZEN Center

Το ON LINE Πρόγραμμα των 8 εβδομάδων στο διαδίκτυο

Με βίντεο, διαλογισμούς, ασκήσεις 

Το Energeia & Soma είναι ένα ολοκληρωμένα προγράμμα, σε ότι αφορά την πρακτική εφαρμογή της ενέργειας για την αυτοφροντίδα σας.

Ωστόσο, το πρόγραμμα αυτό δεν είναι για όλους, παρά μόνο σε αύτους που  θέλουν να αφιερώσουν χρόνο κάθε μέρα τουλάχιστον για 8 εβομάδες. Αν πιστεύετε στις γρήγορες λύσεις που επί της ουσίας δεν υπάρχουν, δεν είναι για εσάς τούτο σεμινάριο.

Μέσα από βίντεο με ομιλίες, ασκήσεις αλλά και διαλογιστικές ενεργειακές πρακτικές, το πρόγραμμα καλύπτει

 

1/ την πλήρη ωστόσο απλή κατανόηση σχετικά με την ενέργεια και το σώμα, 

2/ τους τρόπους για το πως να “ανοίξετε” τα κανάλια για να αρχίσει η ενέργεια να κυκλοφορεί μέσα από τους 14 διαλογισμούς

3/ Απλές ασκήσεις σωματικές για την κυκλοφορία της ενέργειας

4/ Ενεργειακή κινησιολογία για την αύρα

5/ την πρακτική ενεργοποίηση της ενέργειας μέσω των χεριών για τη θεραπεία και την αναζωογόνηση.

6/ Απλές τεχνικές αυτοθεραπείας

7/ 14 Κατευθυνόμενους Ενεργιακούς διαλογισμούς με μουσική για την καθημερινή σας εξάσκηση

Οι τεχνικές αυτές δεν θα σας κάνουν healer ούτε υπεράνθρωπους , ωστόσο, θα σας δώσουν εργαλεία για να φροντίζετε πρωτίστως τον εαυτό σας, και μετά από πολύ καιρό πρακτικής, να φροντίζετε αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

Σε καμία περίπτωση οι τεχνικές που θα μάθετε δεν αποτελούν πανάκεια, μήτε αντικαθιστούν ακόμα και τις συμβατικές ιατρικές λύσεις. 

 

Υπάρχει ωστόσο μια τεράστια, διαφορά μεταξύ του να τρέχετε κατευθείαν στα φάρμακα από το να βοηθάτε το σώμα να θεραπεύσει και να ενδυναμώσει τον εαυτό του με φυσικό τρόπο.

Αντί για ασπιρίνη, ως πρώτη σας αντανακλαστική κίνηση, χρησιμοποιείστε την ενέργεια Σας!

Από αυτή την πρώτη κίνηση θα σας είναι πολύ πιο εύκολο να κατανοήσετε τις σχέσεις,  τα συναισθήματα, τη φροντίδα του εαυτού και την αυτογνωσία.

 

Τι έγραψαν οι συμμετέχοντες από το πρόγραμμα των 8 εβδομάδων στο διαδίκτυo

"Καλημέρα Δημήτρη και Ντάνα.Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το διαλογισμό με τα τρία διαμάντια...Όταν κάνω αυτό το διαλογισμό νοιώθω το κεφάλι μου να γεμίζει σαν ένα μπαλόνι που φουσκώνει.Νοιώθω το φως σαν αίσθηση και στα άλλα σημεία σαν εικόνα.....Στο τέλος του διαλογισμού αισθάνομαι αυτό το φως σαν κάθαρση!!!Είστε πολύ σημαντικοί για μένα και "φροντιστικοί"οδηγοί!!!Ευχαριστώ."

"Χαίρετε! Θερμά συγχαρητήρια και ακόμη πιο θερμά, προσωπικά ευχαριστώ για ο, τι ταίριαξε σε εμένα κ ο, τι με προβλημάτισε ώστε ν αναζητήσω κάτι αλλιώτικο ίσως;

Μη σας κουράζω Ντανα κ Δημήτρη, έχεις αναφερθεί πολλάκις στο άδειασμα ή απομάκρυνση; από το νου. Σε αυτό βοηθά σίγουρα η αναπνοή, μα τα θέματα της καρδιας, όχι ως όργανο, πως τα χειριζόμαστε; είναι χωρια η καρδιά από το νου; αυτά... Συνεχίζω κ βλέπω τα βίντεο σας, με μεγάλη χαρά κι ανυπομονησία κ τώρα θα ασχοληθώ αρκετακ με το blog σας. Καλή συνέχεια σε ο, τι κάνετε. Να προσέχετε."

"Καλημέρα σας!Νιωθω μεγάλη ηρεμία ειδικα σημερα που εκανα την αυρα.Χαθηκα νομίζω σαν να ημουν νεραιδα κι εγω.Πραγματικα για εμενα ειναι σωτηρία αυτα που ακουω και εφαρμοζω ισως για πρωτη φορα στην ζωη μου που τα κατανοώ"

"Ευχαριστώ πολύ, είναι πολύ ευεργετικό και ενδιαφέρον για μένα να αφιερώνω χρόνο για μένα και να νοιωθω την ενέργεια να "ρέει"

Ηρεμώ με την ήρεμη φωνή αφήνοντας τα χρώματα να με κατακλύζουν συχνά με τους διαλογισμούς!"

" Aγαπητοι Δημητρη και Ντάνα,

Ο συνδυασμός διαλογισμών και ήχων αλλα και η δημιουργία του χώρου ηρεμιας λειτουργούν θεραπευτικα... Καθώς διανύω μια περίοδο που συχνά νιώθω ανασφάλεια, θλίψη, άγχος , λειτουργέι ανακουφιστικά.

Σήμερα ένιωσα την ανάγκη και έκανα το διαλογισμό και πριν λιγο,ενώ συνήθως τον κάνω βράδυ..."

 

"... έχω διάφορες απορίες αλλά μου αρέσει να κάνω υπομονή, νιώθω ότι το χρειάζομαι αυτό να το μάθω, κι έτσι έχω την εμπειρία να βλέπω και να νιώθω πως λύνονται αυτές σιγά σιγά και στην ώρα τους, είναι τόσο ωραίο αυτό…να μην τρέχω συνέχεια μπροστά…παρά να παρατηρώ..να βλέπω ..να νιώθω ..κι όλα αυτά με την πρακτική. Ζω στα Χανιά ,μου λείπει πολύ η επαφή με τους ανθρώπους, για κάποιο λόγο παρόλο που βρίσκομαι με ανθρώπους λόγω διαφόρων καταστάσεων , νιώθω  μοναξιά ,σαν η ψυχή μου να μένει κλειστή κι εγκλωβησμένη κάπου και που και που να βρίσκει την ευκαιρία, όπως τώρα με το σεμινάριο της ενέργειας , να εμφανιστεί..μετα απο καποιους διαλογισμούς , όταν ανοίγω τα μάτια μου, για κάποια δευτερόλεπτα , η πρώτη εικόνα είναι σαν ένα θαύμα, τι ομορφιά!! σαν να μην το είχα δεί ποτέ αυτό που βλέπω κι όμως είναι εικόνα καθημερινότητας…και τα φυτά μου…ανοίγω τα μάτια και τα βλέπω…ω  τι ομορφιά!!  Και άλλα πολλά γίνονται αυτές τις μέρες..Σας ευχαριστώ πολύ !!"

"Ειναι ισως απο τις σπάνιες φορές που ενώ υπάρχουν αρκετά θέματα στην καθημερινότητα μου που με απασχολούν, με τις ασκήσεις αυτές δεν με παρασύρει ο νους στα δικά του!!! Αυτό κ μόνο είναι μαγικό!!!"

"Καλημέρα... πολύ όμορφα νοιωθω κάθε φορά με τον διαλογισμό,έντονη συγκίνηση,η μουσική με πάει βαθιά στη ψυχή μου!"

"Πολλές καλημέρες!

Σας ευχαριστώ για τη χθεσινή "healing " (για μένα) ανάλυσή σας και θα παραμείνω στη (διαδικτυακή, και όχι μόνο) "σιωπή" μου μέχρι νεωτέρας:-D"

Για τη συμμετοχή σας είναι απαραίτητη η προεγγραφή σας εδώ

Δεν σας δεσμεύει σε τίποτε μήτε στην παρούσα φάση ζητείται πληρωμή

 

Τα οφέλη

 1. Θα αποκτήσετε ιδιαίτερη ικανότητα διαχείρισης της ενέργειάς σας και άρα θα ενεργοποιήσετε τη θεραπευτική ενέργεια για τη ζωής σας

 2. Θα  δημιουργήσετε πιο αρμονική σχέση με το σώμα σας, τα συναισθήματα σας, δηλαδή με  τον εαυτό σας.,

 3. Θα ανεβάσετε, με την πρακτική, τη ζωτικότητά σας και  συνεπώς την παραγωγικότητα στην εργασία και στην προσωπική σας ζωή.

 4. Θα δείτε να αυξάνεται η ενέργεια του οργανισμού σας.

 5. Θα αρχίσετε να νιώθετε πιο «ανάλαφρα» μια και θα ξεκινήσει η διαδικασία της αποφόρτισης και της ανανέωσης.

 6. Θα μπορείτε να διαχειρίζεστε καλύτερα τις στρεσογόνες καταστάσεις.

 7. Θα εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας να «αποχαιρετάει» αρνητικά πράγματα και καταστάσεις.

 8. Θα βελτιωθεί ιδιαίτερα η ποιότητα του ύπνου.

 9. Βελτιώνονται ή εξαφανίζονται συμπτώματα από διαταραχές που οφείλονται σε ελεύθερες ρίζες και φλεγμονή, συμπεριλαμβανομένου του χρόνιου πόνου.

 10. Μειώνονται τα επίπεδα της ορμόνης του άγχους, ελαττώνεται το άγχος και ηρεμεί το νευρικό σύστημα.

 11. Ομαλοποιούνται οι βιολογικοί ρυθμοί, ρυθμίζεται το «βιολογικό ρολόι» του οργανισμού.

 12. Βελτιώνεται η πίεση και η κυκλοφορία του αίματος.

 13. Ανακουφίζονται μυϊκές εντάσεις και πονοκέφαλοι.

 14. Επιταχύνεται η αποθεραπεία μετά την έντονη αθλητική δραστηριότητα

 

...όλα αυτά μόνο με καθημερινή πρακτική :)

Δεν είναι εναλλακτικό ή  Νew Age, άλλα άκρως πρακτικό και αναγκαίο

Τίποτε το “εναλλακτικό” δεν έχουν οι ενεργειακές πρακτικές στη σημερινή εποχή που ζούμε.

Η ένταση και οι εξαντλητικοί ρυθμοί της πόλης, οι εκνευρισμοί, οι πονοκέφαλοι, οι πόνοι στον αυχένα, ο κυνισμός, η αναισθησία, ο εκνευρισμός, οι παθήσεις του εντέρου, είναι μερικά καθημερινά γεγονότα, που καταδεικνύουν, πως η ενέργεια μέσα στο σώμα, (στο νου,  και στο συναίσθημα), έχει παγώσει ή είναι υπερδραστήρια ή υποτονική.

Αν σε αυτό προσθέσετε την ηχορύπανση, τα επεξεργασμένα τρόφιμα, τη τσιμεντένια δόμηση, το κυκλοφοριακό, και την γενικότερη αποκοπή από τη φύση, τότε, η φροντίδα για την ενέργεια σας, είναι επιτακτική όσο πότε.

Το άγχος, συχνά οφείλεται σε ένα σύστημα υπερφορτωμένο από στρες και τοξικά συναισθήματα ή σε "εγκλωβισμένη" ενέργεια που έχουν ως συνέπεια τη σωματική, συναισθηματική και ψυχική καταρροή.  Όταν η ενέργεια αυτή, δημιουργεί επιβράδυνση των λειτουργιών και βάρος, τότε χρειάζεται αποφόρτιση και καθαρισμός.  Έτσι μόνο μπορεί το σώμα να επαναφορτιστεί με συχνότητες χαράς και καλής υγείας.

Τι έγραψαν οι συμμετέχοντες για το σεμινάριο Ενέργεια & Σώμα,

και Όρια στο ΖΕΝ Athens Center

"Αγαπητοι Ντανα και Δημητρη γεια σας και χαρα σας!!!Αυτη η συναντηση ηταν ευεργετικη. Ηταν η δευτερη φορα που ηρθα κοντα σας.Η πρωτη ηταν στο δασος....Το πρωτο που εχω να πω ειναι για την αγκαλια που μου κανατε. Ακομα νιωθω να με περιβαλλει.

Το δευτερο ειναι οτι οταν μας ειπατε να βαλουμε την παλαμη στην κοιλια αισθανθηκα ζεστη στο σημειο αυτο. Μου εκανε εντυπωση. Ενα αλλο οτι θα ηθελα πολλες ωρες μαζι σας(γελιο).Απ'αυτη την ημερα σας αισθανομαι δικους μου ανθρωπους!!!!Αυτα απο καρδιας και αλλα πολλα.Να μην σας κουραζω.Σας φιλω!!!!"

"Εμείς ευχαριστούμε...όμορφοι άνθρωποι!... δεν έχω λόγια (και σπανίως μου συμβαίνει🤗) ... να ξέρετε ότι αυτό που κάνετε έχει αντίκρισμα...στις ζωές μας. Πάντως από κοντά είστε όπως ακριβώς στα βίντεο. "

"...Πανω από όλα είμαι πολύ πολύ χαρούμενη που ηλθα στην Αθήνα και είδα από κοντά τι σημαίνει ΑΓΑΠΗ!Έβαλα μια τάξη μέσα μου και ΝΑΙ σήμερα άκουσα το σώμα μου και είπα ΟΧΙ γιατί ήθελα να φύγω σε ότι δεν με κάνει χαρούμενη.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Σας ευχαριστώ τόσο πολύ !

Και κάτι ακόμη. Σπανια βλέπω δύο χέρια τόσο πολύ ενωμένα !Ήταν τα δικά σας !Θα θυμάμαι αυτή την σκηνή !"
 

"Νιωθω οτι θελω να γραψω την ιστορια της ζωης μου....
....Νομιζω πως πρεπει να κανω εφαρμογη ολα αυτα που μας ειπατε στο zen center για τα ορια..."

"Δεν θα μπορέσω σήμερα να είμαι μαζί σας. Η ώρα των ασκήσεων ομως θα τηρηθεί αυστηρά :) Να μοιραστώ πάντως πως αρχίζω βιωματικά πλέων να δέχομαι τα γεγονότα έτσι όπως είναι.. Και το δέχομαι οχι με την έννοια της βούλησης, αλλά με την έννοια της αντίληψης - νοητικής ανάλυσης. Αλλάζει ο τρόπος σκέψης και κατ επέκταση στάσης.. Όλα αυτά τελικά χρειάζονται άσκηση και οχι σκέψη.. Και ολα αυτα παλι step by step που λεει και η αγαπημενη μας Ντανα. Την αγαπη μου.!!"

Το πρόγραμμα της Ενέργειας, έχει για αυτόν τον καιρό μειωμένη συμμετοχή κατά 50%.

Κάντε την προεγγραφή σας για να λάβετε τις πληροφορίες εδώ

Ερωτήσεις Απαντήσεις για το σεμινάριο Ενέργεια και Σώμα

1. Το σεμινάριο θα γίνει όλο διαδικτυακά;

Ναι, το σεμινάριο είναι όλο στο διαδίκτυο με βίντεο, κατευθυνόμενους διαλογισμούς με μουσική, και υλικό.

 

2 Θα είναι σε συγκεκριμένες ώρες και ήμερες και εάν αδυνατούμε να παρακολουθήσουμε εκείνη την ώρα θα υπάρχουν στη διάθεση μας τα βίντεο της διάλεξης η των ασκήσεων;

Όλες οι διαλέξεις και οι ασκήσεις θα είναι στην πλατφόρμα όπου εσείς κανονίζετε το χρόνο σας σε ότι αφορά την πρακτική σας την εβδομάδα, το ίδιο και οι εργασίες που θα έχετε κάθε εβδομάδα. Αυτή είναι και η ομορφιά του διαδικτύου. Ακόμα και οι ζωντανές συναντήσεις θα ηχογραφούνται, για όλους που ίσως να μην μπορούν να παρευρεθούν σε μία από τις συναντήσεις μας

 

3 θα χρειαστεί κάποια πρακτική άσκηση; Και αυτές θα διδαχθούν μέσω διαδικτύου η θα χρειαστεί προσωπική παρουσία σε κάποιο μέρος;

Η πρακτική εξάσκηση είναι οι ενεργειακές ασκήσεις που έχετε να κάνετε πάνω σε εσάς, στον εαυτό σας. Δεν χρειάζεται φυσική παρουσία σε κάποιο μέρος, ωστόσο, οι επιπλέον "εργασίες" ή "προσκλήσεις"  έχουν να κάνουν με το να πάτε σε συγκεκριμένα μέρη στην περιοχή σας, ωστόσο, ποτέ ψυχαναγκαστικά. Όλο το σεμινάριο εστιάζεται στην πρακτική εξάσκηση σε εσάς.

 

4 Τα βίντεο θα είναι διαθέσιμα αρκετό καιρό στο διαδίκτυο γιατί δουλεύω πολύ εντατικά και έχω περιορισμένο προσωπικό χρόνο

Φυσικά, όλο το υλικό θα είναι διαθέσιμο για πολύ καιρό ώστε όλοι να πηγαίνουν να το χρησιμοποιούν.

 

Όσοι θέλετε να κάνετε την εγγραφή για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο, παρακαλούμε επιλέξετε εδώ

 

Το Harvard για την αντοχή και την ενδυνάμωση

H αντοχή, και η ενδυνάμωση, δεν έρχονται από την περισσότερη επιβάρυνση και κόπο, αλλά από τις παύσεις και την ανανέωση της ενέργειας. 

Από μελέτες στο άρθρο του Harvard Business Review, είναι πλέον, αποδεδειγμένο πως όσος χρόνος και ενέργεια δαπανάται σε έργο (performance zone) άλλος τόσος χρειάζεται για ξεκούραση, παύση και  άρα αναζωογόνηση  (recovery zone) .

Τα πάντα είναι Ενέργεια

Η έννοια της «ενέργειας» υπάρχει σε κάθε επιστημονική εξήγηση για την δημιουργία του σύμπαντος κι είναι συνυφασμένη με την ίδια μας την ύπαρξη.  Τα πάντα, μα τα πάντα, είναι ενέργεια, συχνότητα και δόνηση, όπως είχε πει, μεταξύ άλλων, ο Νίκολα Τέσλα.

 

Σε κάθε σώμα, υπάρχει ένα σύστημα  ροής ενέργειας,  που είναι γνωστή ως «Ζωτική Ενέργεια»,  «Πράνα», «Κι» ή «Τσι».  Όταν η ροή αυτή μπλοκαριστεί από δυσάρεστα συναισθήματα και γεγονότα, χρειάζεται να βρεθεί άμεσα κάποια μέθοδος καθαρισμού και απελευθέρωσης.  Διαφορετικά, η μπλοκαρισμένη ενέργεια, με τον καιρό, θα εκφραστεί ως «ύλη», δηλαδή ως ψυχοσωματική αρρώστια.

 

Όλοι οι αρχαίοι πολιτισμοί, μηδενός εξαιρουμένου, είχαν συμπεριλάβει στην καθημερινότητά τους μεθόδους καθαρισμού του ενεργειακού τους πεδίου, μέσα από το χορό, το τραγούδι, τη μουσική, το χαμαμ, το διαλογισμό, την απομόνωση στη φύση, τα ιαματικά λουτρά, τη νηστεία, το βελονισμό, το μασάζ και άλλα. 

 

Υπήρχε από τότε η γνώση, πως η παγιδευμένη - μπλοκαρισμένη ενέργεια, δημιουργεί εκνευρισμό, επιθετικότητα, προβλήματα στο ανοσοποιητικό σύστημα και φυσικά ασθένεια σωματική και ψυχική.

 

"Δεν βρίσκω ακόμα λόγια να το περιγράψω αυτό που συνέβει απόψε στο σεμινάριο

Ενέργεια και Σωμα...στη Σχολή Μωραϊτη.
Mόνο ενα μπορω να πω για την ωρα.Ο διαλογισμός είναι ενα δωρο που

βρίσκεται μέσα σου και περιμένει να το ανοίξεις με παιδική λαχτάρα.
Δεν εχει να κάνει με θρησκείες και δεισιδαιμονίες..εχει να κάνει με φροντίδα,αγάπη,γ

αλήνη,αποδοχή του εαυτού και ναι!χαρά.
Σωπαίνει ο νούς,φωτίζεται η ψυχή.
Απαντήσεις ρέουν σε ερωτήσεις ανέκφραστες.
Ευχαριστώ Dimitris Kokkinias Dana Meidan Softening and Healing"

 

Κάντε την προεγγραφή σας για να λάβετε μέρος του προγράμματος δωρεάν, χωρίς να σας δεσμεύει σε κάτι.

Επιλέξτε εδώ 

Η ενέργεια και η συχνότητα της Γης 

Το σώμα μας στην κυτταρική του σύνθεση είναι κυριολεκτικά μια τεράστια μπαταρία και όπως κάθε μπαταρία, για να διατηρηθεί θέλει συνεχή ροή φόρτισης αλλά και αποφόρτισης.  Η αρχή γίνεται με το να περπατάμε ξυπόλυτοι ώστε να αποφορτίζονται οι θετικά φορτισμένες ρίζες, γνωστές ως φλεγμονές.

Αυτή η διαδικασία συνιστάται και για την ενέργεια, τις σκέψεις, τα συναισθήματα, την πληροφορία, τις σκέψεις της ημέρας, μέσω διαλογισμού και ενεργειακών ασκήσεων.

 

 

Η NASA χρησιμοποιεί γεννήτριες με τη συχνότητα της γης

Στο σύγχρονο τρόπο ζωής είμαστε τελείως αποκομμένοι από τη συχνότητα της Γης και του μαγνητικού της πεδίου. Η συχνότητα αυτή γνωστή ως Σούμαν (που είχε υπολογιστεί στους 7,8 μεγακύκλους τώρα έχει αυξηθεί) είναι τόσο αναγκαία, ώστε η ΝΑSA, στους διαστημικούς σταθμούς της όπου οι αστροναύτες παραμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα, έχει τοποθετήσει ειδικές γεννήτριες Σούμαν που αναπαράγουν αυτή τη συχνότητα, προκειμένου οι αστροναύτες να μη χάνουν την αίσθηση της «πραγματικότητας».

 

 

Η αποκοπή

Οι εκπομπές των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων από όλες τις συσκευές που καθημερινά χρησιμοποιούμε, όπως τα κινητά, τα παπούτσια που δημιουργούν μόνωση από τη γη λόγω σόλας, είναι οι κύριοι λόγοι που συμβάλλουν σ’ αυτή την αποκοπή μας από τη συχνότητα της Γης και της Ύπαρξης.

 

 

Η θεραπεία της γης και της ενέργειας για την υγεία και τις φλεγμονές

Η Γη είναι μια ανεξάντλητη, φυσική πηγή ηλεκτρονίων και μη αισθητών (subtle) ενεργειακών πεδίων που είναι απαραίτητα για την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού, του κυκλοφορικού, του συγχρονισμού των βιορυθμών και άλλων φυσιολογικών διεργασιών. Φλεγμονή είναι μια κατάσταση που προκαλείται από τις θετικά φορτισμένες ελεύθερες ρίζες και συσχετίζεται με χρόνιες ασθένειες, συμπεριλαμβανομένης της γήρανσης.  Όταν το σώμα συνδεθεί με τη Γη, απορροφά ηλεκτρόνια, τα οποία με τη σειρά τους απορροφούν τις θετικά φορτισμένες ελεύθερες ρίζες.  Η φλεγμονή ελαττώνεται και ξεκινάει η διαδικασία της ίασης. 

Η φλεγμονή, η ασθένεια και ο πόνος είναι ουσιαστικά  ο τρόπος που εκδηλώνεται η έλλειψη ηλεκτρονίων από το σώμα μας.  Τα ηλεκτρόνια είναι τα μικρότερα δυνατά αρνητικά φορτία του ηλεκτρισμού.  Αυτά τα αρνητικά φορτία (ηλεκτρόνια) έλκονται από τα θετικά φορτία που είναι γνωστά ως ελεύθερες ρίζες. 

Συνδέοντας το σώμα με τη Γη, επιτρέπουμε αυτόματα τη φόρτιση των αγώγιμων ιστών μας με τα ελεύθερα ηλεκτρόνια της Γης με αποτέλεσμα τη μείωση των συμπτωμάτων που σχετίζονται με οποιεσδήποτε φλεγμονές.

Τα οφέλη για όσους κάνουν ή θέλουν να κάνουν Ρέικι

Η ενέργειας της Γης και του Ουρανού για όσους και όσες έχετε κάνετε Ρέικι είναι μια πολύ βασική διαλογιστική και  ενεργειακή άσκηση που πρέπει να εφαρμόζεται. Σύμφωνα με μεγάλους δασκάλους χρειάζονται τουλάχιστον 6 μήνες για να ενωθεί ο ασκούμενος με την ενέργεια της Γαίας και άλλους τόσους για να νιώσει την ενέργεια του Ουρανού. 

Καλές οι μυήσεις αλλά χωρίς πρακτική, η ενέργεια δεν κυλά. 

 

Ωστόσο οι ενεργειακοί διαλογισμοί απευθύνονται σε όλους και όλες που θέλουν να μάθουν μια πολύ απλή και δομημένη τεχνική για την επαναφόρτιση και αποφόρτιση της ενέργειας.

 

"ΚΑΛΗμέρα! Το γεγονός ότι μπορεί να είσαι δυο μέρες με πονοκέφαλο από το "πήξιμο" της καθημερινότητας και μέσα σε 1 ώρα "μαθήματος" με ένα μαγικό τρόπο να σου περνάει.....κάνει την εμπειρία ΜΟΝΑΔΙΚΗ αλλά και απαραίτητη. Σου υποδεικνύει πόσο απαραίτητη είναι αυτή η στροφή στον εαυτό σου σε καθημερινή βάση και όχι σε "εβδομαδιαία"....η ανάγκη είναι τόσο μεγάλη που σε οδηγεί να το κάνεις τρόπο ζωής....όχι επειδή "πρέπει" αλλά επειδή έτσι αισθάνεσαι ισορροπία μέσα σου... Ο επόμενος κύκλος σεμιναρίων.....να είναι σε καθημερινή βάση παρακαλώ.....ή το λιγότερο 3 φορές τη βδομάδα.....!!!!!!!!!!!!!!.....σας έχουμε ανάγκη για την πρακτική μας....!!!!!!!!!!!! "

«Άπαιχτος ο διαλογισμός της γείωσης, είναι εξαιρετικός και  σ' αυτή την περίοδο της ζωής μου με βοηθάει πάρα πολύ.  Μόλις ακούω τήν φωνή σου συντονίζομαι με εκείνη τη δόνηση που μου χρειάζεται κάθε φορά, για να βρεθώ σύντομα κοντά στον εσωτερικό μου εαυτό και νά ξεκινήσει η όποια θεραπεία».

 

«Το CD της Γείωσης βοηθάει πάρα πολύ. στην αρχή το εντάσσεις στη ζωή σου «με πρόγραμμα»,....σαν χάπι ένα πράγμα....αλλά πιστεύω ότι στη συνέχεια γίνεται τρόπος ζωής... Να είστε πάντα καλά....».

« .... Ξεχασα να σου πω πόσο πολύ απολαμβανω την υπέροχη κι εμπνευσμένη σας δουλειά με το διαλογισμό που μου έστειλες».

Σ.Κ 

Για τη συμμετοχή σας είναι απαραίτητη η εγγραφή σας εδώ

Επιπλέον πράγματα που πρέπει να φροντίσετε:

Η αναπνοή

Ο πιο σημαντικός παράγοντας για τη δημιουργία ενέργειας, μέσα στο σώμα

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ο ύπνος

Το πιο παρεξηγημένο θέμα για τους Δυτικούς, με σωρεία προβλημάτων

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Η διατροφή

Αρχίστε να παίρνετε στα σοβαρά την τροφή που βάζετε μέσα στο σώμα αλλά και τον τρόπο που τρώτε. Αγαπήστε τις μικρές νηστείες

Κίνηση, περπάτημα, τρέξιμο, χορός

Δείτε το βίντεο και ξεκινήστε σιγά σιγά το περπάτημα

Επιπλέον τρόποι για να σας βοηθήσουν

 • Η ηχοθεραπεία, διαβάστε  εδώ

 • Η κινησιολογία των δελφινιών, διαβάστε εδώ

 • Μασάζ

 • Χαμαμ

 • Διαλογισμός, διαβάστε εδώ

Καλημέρα 

Το πρόγραμμα σας είναι ένας καινούργιος δρόμος για μένα και είναι πραγματικά κάτι που με βοηθά. Προς το παρόν πειραματίζομαι και προχωρώ σιγά σιγά .Δεν ξέρω αν λείπει κάτι είναι αρκετά κατατοπιστικό όπως και σε καθετί διαδικτυακό σίγουρα λείπει η φυσική επαφή και καθοδήγηση που θα βοηθούσε τη διαδικασία μάθησης του να έρθουμε σε επαφή με την αναπνοή και το μέσα μας. Είναι όμως σίγουρα ένα πολύτιμο εργαλείο στην καθημερινότητα μου. 

bottom of page